Σκουληκάκια και ψώρα, τι άλλο έχει το μενού;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Frontline για ποιό λόγο δίνεις;
Μιλάς για αμπούλα ή για spray;

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Δεν είχε δόντια????? Ο χριστός και η παναγία!!!!!!!!!!!!!
Και είναι κτηνίατρος αυτή τώρα έτσι? της πηγαίνει κόσμος τα ζώα του για να τα σώσει.
Και σου πήρε 600 ευρώ?????????
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!

Αυτό με το εμβόλιο από τη μύτη δεν το έχω ξανακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου.
60 ευρώ για ένα εμβόλιο??????? +600 για το σκυλί. Και λες ευτυχώς που δε σου πήρε νοσηλεία. Και πάλι υπερκερδισμένη είναι.

Καλώς ήρθες alisaxni77, τι να πω, έκανες λάθος και μάλιστα πήγαν όλα ΠΟΛΥ στραβά. Εύχομαι ολόψυχα να σωθεί το μικρό, πάλι καλά που έπεσε στα χέρια σου. Βρες έναν πολύ καλό κτηνίατρο, και μόλις σωθεί το μικρό, ελπίζω να ασχοληθείς με την "κτηνίατρο".
για 2 εμβολια 60. Αλλα τουλαχιστον ο δευτερος γιατρος μου ειπε να παω να μου το κανει εκεινος για να γινει σιγουρα σωστα.Αφου μου ανοιξαν τα ματακια ταυτόχρονα θα ασχοληθώ κ με το σκυλο μου κ με την μη πω τωρα.

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Ρινικό εμβολιο είναι το KC της Nobivac.
Αυτό γνωρίζω εγώ. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα.
Για το συγκεκριμένο όμως δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό παρόλο που η εταιρία είναι καλή. Στην Θέση του προτιμάται το Pneumodog που είναι ενέσιμο.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Αυτό το χαρτί (το pedigree εννοείς φαντάζομαι) το έχουν όλοι όσοι έχουν καθαρόαιμο σκύλο.

Αχ ρε γαμώτο δεν ρώτησα τον Κέστη τι έδωσε στα μωρά για τα σκουλήκια, είχαμε κι εμείς τεράστιο πρόβλημα. Τους έδωσε ένα φάρμακο και τα ξεφορτωθήκαμε αμέσως. Πάνω στην ταραχή μου όμως δε ρώτησα.....
Αθήνα είσαι? Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού στον Κέστη αν θες τη γνώμη μου. Στο Χαλάνδρι είναι.
2106800255
Αθηνα, ευχαριστω για τον γιατρο, κι Αθηνα να μην ημουν ...

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Ρινικό εμβολιο είναι το KC της Nobivac.
Αυτό γνωρίζω εγώ. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα.
Για το συγκεκριμένο όμως δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό παρόλο που η εταιρία είναι καλή. Στην Θέση του προτιμάται το Pneumodog που είναι ενέσιμο.
Μα όμως όλα λάθος μ αυτη τη γυναικα, τι να πω; Ευχαριστω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Thanks Lumpie.
Δεν το έχω κάνει ποτέ σε κανένα σκυλί.
Πρώτη φορά το ακούω.
Πάντα Pneumodog κάναμε, ενέσιμο εννοείται.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το Frontline δεν νομίζω να θεραπεύει ψωρίαση.

Επίσης όταν λες σκουλίκια εννοείς εντέρου?
Τα είδες στα κόπρανα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αθηνα, ευχαριστω για τον γιατρο, κι Αθηνα να μην ημουν ...
Πες μας αν θέλεις, ποιά περιοχή σε εξυπηρετεί, μήπως μπορούμε να συστήσουμε κάποιον, πιο κοντά σου.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Μπορείς να μου τα δώσεις , να πάω για ψάρεμα;;; :p

Μη με πάρεις με τις πέτρες! Πλάκα κάνω! Εγω πάντως, Φιλη ξεφιλη... Θα την είχα ριμαξει!!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγω πάντως, Φιλη ξεφιλη... Θα την είχα ριμαξει!!!!
Συμφωνώ απολύτως. Απαράδεκτη. Πόσο μάλλον που είναι κτηνίατρος.

Ρε παιδιά, είναι νόμιμο να πουλάνε σκυλιά οι κτηνίατροι????

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Το Frontline δεν νομίζω να θεραπεύει ψωρίαση.

Επίσης όταν λες σκουλίκια εννοείς εντέρου?
Τα είδες στα κόπρανα?
βιβλιογραφικα αυτη ειναι η θεραπεια σε τοσο μικρο 650 γρ. κ αυτη τη θεραπεια μου την εδωσε ο δευτερος γιατρος. τα ειδα στα κακα της σερνει κ ποπο κ κατα καιρους διαρροια οταν δινω κρεμα για σκουληκια κ για 3-4 μερες μετα. Συνολο εχω δωσει 9 φορες κρεμα βαση τον εντολων της.

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
ρωτα καλητερα ειναι νομιμο να ειναι τετοιοι ανθρωποι κτηνιατροι...γενικα για ψωρα στους ανθρωπους δινουν μπενζοκαλ..εαν μπορεις να βρεις καπου παρει ειναι σε μπουκαλια 1 λιτρου..και του βαζεις καθε μερα ειναι φιλικο προς το δερμα του σκυλου χωρις αραιωση!μιλακ ια με τον γιατρο βεβαια...

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Μπορείς να μου τα δώσεις , να πάω για ψάρεμα;;; :p

Μη με πάρεις με τις πέτρες! Πλάκα κάνω! Εγω πάντως, Φιλη ξεφιλη... Θα την είχα ριμαξει!!!!
ειπαμε εγω φιλη με τον πατερα της ειμαι ,γιατι μετα απο αυτα που καταλαβα σημερα ουτε να την ξερω δεν θελω .ΠΕΡΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΤΑ ΦΥΛΑΞΩ ΧΑΧΑ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
...γενικα για ψωρα στους ανθρωπους δινουν μπενζοκαλ...
Δεν συνταγογραφούμε εδώ, για διάγνωση που ούτε την ξέρουμε, ούτε είμαστε σε θέση να την επιβεβαιώσουμε ;)

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
sorry....δεν ειχα κανεναν τετοιο σκοπο...ας διαγραφει εαν ειναι ευκολο!!

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
ρωτα καλητερα ειναι νομιμο να ειναι τετοιοι ανθρωποι κτηνιατροι...γενικα για ψωρα στους ανθρωπους δινουν μπενζοκαλ..εαν μπορεις να βρεις καπου παρει ειναι σε μπουκαλια 1 λιτρου..και του βαζεις καθε μερα ειναι φιλικο προς το δερμα του σκυλου χωρις αραιωση!μιλακ ια με τον γιατρο βεβαια...
Αυτη η ψωρα που εχει η δικια μου δεν ειναι αυτη που κολλαει στον ανθρωπο με την μορφη του τουνελ. Στον ανθρωπο μπορει να εμφανιστει σαν τσιμπιματα απο κουνουπι κ δεν μενει πανω μας. Με ψεκασμο του σκύλου στο σπίτι κ στον ανθρωπο ψοφαει σε τρεις εβδομαδες.Εγω πήρα κ ατμοκαθαριστη 170 βαθμους κελσιου κ προσευχομαι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν χρειάζεται να διαγραφεί.
Εγινε η επισήμανση και είμαστε ok :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Επειδί μας διαβάζουν πολλοί δεν είναι είναι ασφαλές να προτίνουμε φαρμακευτικές αγωγές χωρίς να έχει γίνει σωστή διάγνωση.
Μη καταντήσουμε σαν της γιαγιάδες που μοιράζουν τα φάρμακα και έχουν γίνει εξπέρ γιατροί :D

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
sorry....δεν ειχα κανεναν τετοιο σκοπο...ας διαγραφει εαν ειναι ευκολο!!
βρε εσυ κουβεντα κανουμε ο καθενας λεει τι πιστευει τι εχει ακουσει και μετα ο καλος κτηνιατρος επιβεβαιωνει και εμεις πρατουμε. Μη σκας ολα καλα!