Σκουληκάκια και ψώρα, τι άλλο έχει το μενού;;

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
εχουν δικαιο τα παιδια..μπορει να υπαρξουν λανθασμενα συμπερασματα....καλα το παρακανες εσυ δεν εβαλα και τα κλαματα.χιχιχιχιχι..

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
εχουν δικαιο τα παιδια..μπορει να υπαρξουν λανθασμενα συμπερασματα....καλα το παρακανες εσυ δεν εβαλα και τα κλαματα.χιχιχιχιχι..
παντως η διαγνωση ειναι Σευλετιέλλωση, μια απο της μορφες ψωρας. οχι η κλασικη που κολλαει στον ανθρωπο με την εννοια της μονιμοτητας της αλλης ψωρας μπορει ομως να παθεις μολυνση. Ειμαι μανα και δεν θελω να στεναχωριεται κανεις ,τι να κανω;

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Σας ευχαριστω ολους πολυ θα επανερχομαι να ενημερωνω, εχω πιστη οτι η μικρη θα τα καταφερει. Αν εχετε εμπειρια απο τοοοσοοοο τρομερα σκουληκια σαν τα δικα μας που δεν φευγουν με τιποτα πειτε την αποψη σας να ρωτησω κ τον δευτερο γιατρο. Θελω και τροπους να κατατροπωσω την αλλη και αν καποιο σκυλακι ειχε σευετιελλωση και τα πηγε καλα ας μας το γραψετε να παρω θαρρος να συνεχισω την προσπαθεια.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ερωτηση; Οσον αφορα το ζαχαρονερο που δινεις δεν ειναι προτιμοτερο να το σταματησεις και να δινεις λιγο μελι, το οποιο δεν εχει ζαχαρη (που ειναι Χ για σκυλο) αλλα εχει γλυκοζη και επαναφερει την υπογλυκαιμια α μ ε σ ω ς;
Η ακομα καλυτερα παρε βιταμινες σε παστα που κανουν καλυτερη δουλεια και παιρνει και τα πανω του το σκυλουνι που ειναι στα μαυρα του τα χαλια απο την ταλαιπωρια.
Αλλα please κοψε την ζαχαρη.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Ερωτηση; Οσον αφορα το ζαχαρονερο που δινεις δεν ειναι προτιμοτερο να το σταματησεις και να δινεις λιγο μελι, το οποιο δεν εχει ζαχαρη (που ειναι Χ για σκυλο) αλλα εχει γλυκοζη και επαναφερει την υπογλυκαιμια α μ ε σ ω ς;
Η ακομα καλυτερα παρε βιταμινες σε παστα που κανουν καλυτερη δουλεια και παιρνει και τα πανω του το σκυλουνι που ειναι στα μαυρα του τα χαλια απο την ταλαιπωρια.
Αλλα please κοψε την ζαχαρη.
η ζαχαρη εχει μειωθει στο ελαχιστο τωρα πια, τελευταια φορα χορηγησα μετα απο το ΄λουσιμό' με FRONTLINE που ηταν σαν μαστουρωμενη και δεν ετρωγε με τιποτα.Μελι ε; ωραια, σιγουρο ετσι;και βιταμινες ουφ κατι θα καταφερουμε νομιζω.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Το μελι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το να δινεις ζαχαρη δε το συζηταω. Τωρα οσον αφορα τις βιταμινες καλυτερα θα σου πει ο/η κτηνιατρος

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Θα παω κ στον γιατρο στο Χαλανδρη απο Δευτερα εκτος αν ειναι κανενας σουπερ Νεα Σμυρνη.Εχω το pc συνεχως ανοικτο περναω και ρίχνω μια ματια καθε τοσο μηπως γραψετε κατι, ανησυχω για το frontline. Aν και ο δευτερος γιατρος ειπε οτι δεν θα παθει κατι. Οσο για τα λεφτα, εχω το σκυλι ενα μηνα και εκτος του αγχους τον ξενυχτιων κ της κουρασης εχω χαλασει 1700 για την σκουπα να απολυμανω το χωρο λογο της ψωρας και ενα αεροθερμο μερα νυχτα ανοιχτο διπλα στη φωλια της για να ειναι ζεστη αφου με 23 βαθμους που εχει μονημα το σπιτι μου ετρεμε. Οταν την ρωταγα μου ελεγε ετσι ειναι τα σκυλια στην αρχη τρεχεις και δεν φτανεις αυτα περνανε ολοι. δεν ειναι τα λεφτα ουτε το ψυχολογικο, εχω περασει δυσκολα με την κορη μου με υποτιθεμενο προβλημα υγειας κατα τον βλακα παιδιατρο κ τωρα που ηρεμησαμε ηθελα να φυγει απο αυτο το σπιτι το αγχος της απωλειας που ειναι τραγικο. ειναι το γαμωτο ρε παιδια και για την κορη μου και για το σκυλι μου, τι να πω...ελπιζω να με νιωθετε.Ευχαριστω κ παλι ολους σας.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Το μελι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το να δινεις ζαχαρη δε το συζηταω. Τωρα οσον αφορα τις βιταμινες καλυτερα θα σου πει ο/η κτηνιατρος
οκ ;)

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Κοιτα καταλαβαινω τι λες και οσον αφορα αυτη την κτηνιατρο που ελεγες πιο πανω σε αλλα ποστ, θελει πολλα κλωστομπουνια!
Κοροιδευουν τον κοσμο και εκμεταλλευοντε την αμαθεια η ημιμαθεια καποιων ανθρωπων μονο και μονο για το κερδος...
Βαζω στοιχημα οτι δεν το εχει κανει μονο σε σενα ολο αυτο η και χειροτερα προφανως...
Δεν τους ενδιαφερει το ζωακι σαν ζωακι, μονο τα λεφτα,σαν λεφτα!
Προεχει το σκυλουνι να γινει καλα πρωτα!?!? Και μετα το διποδο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ας μην είμαστε τόσο πολύ ισοπεδωτικοί.
Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν την ζημιά από πλήρη αμάθεια και όχι από δόλο.
Νομίζοντας ότι βοηθάνε έναν φίλο/γνωστό/συγγενή, ή την κατάσταση γενικότερα.
Τώρα ότι έγινε δεν αλλάζει.
Ισως θα ήταν εξυπνότερη μέθοδος, να ενημερωθεί βέβαια η γυναίκα για την όλη εξέλιξη, καθώς και για το ανάρμοστο της υπόθεσης.
Μπορεί [κακώς βεβαίως] να μην έχει ξανακούσει για puppy mills ή να νόμιζε ότι όντως μίλαγε με εκτροφείο.
Γι'αυτό θα πρέπει να περιορίζει τις δραστηριότητές της, στο επάγγελμά της, το οποίο όμως δυστυχώς κι αυτό, το σαμποτάρει :rolleyes:

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Κοιτα καταλαβαινω τι λες και οσον αφορα αυτη την κτηνιατρο που ελεγες πιο πανω σε αλλα ποστ, θελει πολλα κλωστομπουνια!
Κοροιδευουν τον κοσμο και εκμεταλλευοντε την αμαθεια η ημιμαθεια καποιων ανθρωπων μονο και μονο για το κερδος...
Βαζω στοιχημα οτι δεν το εχει κανει μονο σε σενα ολο αυτο η και χειροτερα προφανως...
Δεν τους ενδιαφερει το ζωακι σαν ζωακι, μονο τα λεφτα,σαν λεφτα!
Προεχει το σκυλουνι να γινει καλα πρωτα!?!? Και μετα το διποδο.
ειναι τοσο υπεροχος ο πατερας της που δεν περιμενα να εχει τετοια κορη , ειπα εγω που να βρω καλο εκτροφεα εκεινη σιγουρα ξερει καλυτερα, μαζi κατηγορουσαμε τα pet shop και μου ελεγε τι κακο.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
ειναι τοσο υπεροχος ο πατερας της που δεν περιμενα να εχει τετοια κορη , ειπα εγω που να βρω καλο εκτροφεα εκεινη σιγουρα ξερει καλυτερα, μαζi κατηγορουσαμε τα pet shop και μου ελεγε τι κακο.
Εννοειται πως μαζι σου θα κατηγορουσε κ αυτη τα πετ σοπ...
Τι περιμενες να κανει; Να σου πει την αληθεια και μετα να τα κανει σε σενα αυτα που βριζατε;
Δυσκολα... :)