εχει δυο τρεις μερες που παρατηρισα οτι κοντα στα γεννητικα της οργανα ηταν.... σαν λερωμενη.
την επλυνα αλλα.... δεν καθαρισε
τοτε ειδα οτι δεν ειναι στο τριχωμα αλλα στο δερμα
σημερα ειδα οτι εχει καλυψει ολη την επιφανεια στα γεννητικα οργανα και εχει προχωρισει στην κοιλια της
σαν σκουρες κυλιδες πιο μεγαλες κοντα στα γεννητικα οργανα και οσο πανε προς την κοιλια μικραινουν.
σκεφτηκα μηπως την ενοχλει το σαμπουαν που την πλενω καθε φορα που κανει την αναγκη της???
βασικα εχω ενα λεκανακι με λιγο σαμπουαν και μικρα πανακια που τα βουταω μεσα και την πλενω, αντι για μωρομαντιλα
να την παω αρον αρον στον κτηνιατρο???
δεν ξερω τι να κανω και δεν το κρυβω οτι.... αρχισα να ανησυχω
το μονο θετικο ειναι οτι δεν δειχνει δυσφορια οταν την ακουμπαω εκει, ουτε οτι την φαγουριζει κτλ
οποτε λεω μηπως... ειμαι λιγο υπερβολικη
μηπως αυτα λεκεδακια τα εχουν γενικα τα σκυλια και να μην το κανω θεμα??
την επλυνα αλλα.... δεν καθαρισε
τοτε ειδα οτι δεν ειναι στο τριχωμα αλλα στο δερμα
σημερα ειδα οτι εχει καλυψει ολη την επιφανεια στα γεννητικα οργανα και εχει προχωρισει στην κοιλια της
σαν σκουρες κυλιδες πιο μεγαλες κοντα στα γεννητικα οργανα και οσο πανε προς την κοιλια μικραινουν.
σκεφτηκα μηπως την ενοχλει το σαμπουαν που την πλενω καθε φορα που κανει την αναγκη της???
βασικα εχω ενα λεκανακι με λιγο σαμπουαν και μικρα πανακια που τα βουταω μεσα και την πλενω, αντι για μωρομαντιλα
να την παω αρον αρον στον κτηνιατρο???
δεν ξερω τι να κανω και δεν το κρυβω οτι.... αρχισα να ανησυχω
το μονο θετικο ειναι οτι δεν δειχνει δυσφορια οταν την ακουμπαω εκει, ουτε οτι την φαγουριζει κτλ
οποτε λεω μηπως... ειμαι λιγο υπερβολικη
μηπως αυτα λεκεδακια τα εχουν γενικα τα σκυλια και να μην το κανω θεμα??