Μα γιατί έχω εικόνα έναν άλλο Κασπερ??????

Johnk τον έχεις και εσύ αγκαλιά όταν τρώτε ντου????
Περα απο τη πλάκα, θέλει προσοχή για να μην έχετε κανένα ντου σε αυτή την ηλικία! Προσοχή με τα σκυλιά που θα μυρίζεται
ο Κασπερ παίρνει αγκαλια τον Johnk....
χαχαχαχαχ ωραια ωραια! ναι φιλε μου καταλαβα τι λες αλλα ΞΑΝΑ λεω δεν ειπα καθε ποτε παω βολτα το σκυλι κ μου την πεσανε λες και το βασανιζω το ζωντανο! Και ξανα λεω οτι ακομα κ σε καθημερινη βαση που θα αρχισω να το πηγαινω τωρα θα το πηγαινω μιση με μια ωρα! Μη τρελαθουμε κιολας δηλαδη κι εμεις να ζησουμε θελουμε 21 χρονων ειμαστε αλλα 2 ωρες βολτα σε καθημερινη βαση δε παμε..μπορει να κανουμε να βγουμε απο το σπιτι και 2 μερες
Κοιτα να δεις τι γινεται, εχεις ενα κουτάβι που πρεπει να μάθει τον κοσμο γυρω του για να μην φοβάται και τσαμπουκαλεύεται, να μην ειναι ανασφαλες και να εκτονώνεται. Οποτε το παιρνεις αρχικά σε μερη όχι πολυσυχναστα και αλωνιζετε χαλαρά, να μυρίσει. Αν δειτε αλλο σκυλο παρακολουθεις τον αλλο, αν λυσσάει να ερθει σε εσάς, μην το αφησεις, αν βλέπεις να σηκώνει το μουσούδι του να δειχνει δοντια ή τη ράχη του, μην το πλησιασεις, αν βλέπεις την ουρα τσιτωμένη και οχι χαλαρή περα δώθε, μην πλησιάσεις. Σε νοιάζει να μυριστεί με ισορροπημένα σκυλια που δεν γαυγιζουν, δεν λυσσάνε και δεν γρυλλιζουν. Είναι πολύ βασικο αυτό για την σωστη κοινωνικοποιηση του μικρου.
Όσο για την ηλικια, μακάρι να ειχα την ηλικια σου και να ειχα σκυλι τότε, που ειχα απλετο χρόνο να αφιερώσω, όχι τώρα που δουλευω και το 24ωρο δεν μου αρκει.... Και θα ζησεις και θα διασκεδάσεις, αλλά για το σκυλι θα κάνεις και θυσίες στο προγραμμα σου... ετσι ειναι! Σαν να εχεις παιδι στο σπιτι! Δεν νοειται πχ να φύγεις το πρωι και να γυρίσεις την αλλη μερα... και το ερμο να ειναι μεσα, χωρις βολτα και μονο του...
Και κατι τελευταίο, πες στην κοπελα σου να στειρώσει τη σκυλιτσα της. Εχουμε ηδη αρκετά αδεσποτα, με μια γεννα απλά "κλεβει" το μελλοντικό σπιτι από ενα αδεσποτάκι που κινδυνεύει. Οι γεννες ειναι για τους εκτροφείς και μόνο.