Σκυλοπαρέες στο Παγκράτι και στα πέριξ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Τί κάνεις είπαμε σήμερα στις 730;;; :-D Δώσε Έλβις στο λαό σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!
Μμμμμ πρόσεχε τι εύχεσαι!! :p :p
Κάποια άλλη φορά πολύ ευχαρίστως!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπόν, βρεθήκαμε, ωραιότατα ήταν! Τυπος και υπογραμμός όλα τα σκυλάκια, ακόμα και τα κουταβόνια!! Χαρήκαμε που γνωρίσαμε τη νέα σκυλοπαρέα Παγκρατίου και περιχώρων και θα το επαναλάβουμε λίαν συντόμως!! :)

(καμιά φωτό δε βγάλαμε ρε κορίτσια...)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ρε γαμ....το δεν τα καταφέραμε, μόλις γύρισα από τη δουλειά..... μπουχουχου. Χάσαμε και το μπεμπε πιτ μπουλάκι να κάνουμε επιθέσεις γλυψίματος μαζί!!! Ελπίζω να ξανακανονιστεί κάτι τις :lloroso:

Δε βγάλατε που δε βγάλατε φωτογραφίες, πείτε καμιά λεπτομέρεια, καμιά περιγραφή;;

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Έλα ρε, μόλις το είδα.. Καισαριανή μένω , οπότε δίπλα είμαστε..

Ελπίζω κ εγώ να ξανακανονιστεί κάτι..!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Ρε γαμ....το δεν τα καταφέραμε, μόλις γύρισα από τη δουλειά..... μπουχουχου. Χάσαμε και το μπεμπε πιτ μπουλάκι να κάνουμε επιθέσεις γλυψίματος μαζί!!! Ελπίζω να ξανακανονιστεί κάτι τις :lloroso:

Δε βγάλατε που δε βγάλατε φωτογραφίες, πείτε καμιά λεπτομέρεια, καμιά περιγραφή;;
Αίσχος!!! Κι εμείς που σας περιμέναμε να πάρουμε αυτόγραφα μείναμε στα κρύα του λουτρού. Next time :)

Ρε παιδιά όντως...καμιά φωτογραφία δε βγάλαμε..Αυτό έλεγα κι εγώ :sad: Πάντως ήταν πολύ ωραίαααα! Να το επαναλάβουμε πάραυτα!! :cool:

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Εμείς την Πέμπτη πάμε διακοπούλες (ε ολε ολε), αν το κάνατε Τετάρτη θα σας προλάβουμε

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
μμμ εμείς πάντως γυρίσαμε από διακοπές οπότε θα είμαστε εδώ. Προτιμώ βέβαια καθημερινή απόγευμα γιατί σκ συνήθως πηγαίνουμε τις μεγάααααλες μας βόλτες, αλλά οκ. ότι πουν και οι ντόπιοι :)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
δυστυχώς μάλλον εμείς δε θα μπορούμε :-/ φεύγουμε και την άλλη βδομάδα διακοπές, οπότε είναι λίγο φουλ (με υποχρεώσεις, γκρρρρρρ) το πρόγραμμα.

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
Αυριο το απογευμα κανεις? Καισαριανη η Παγκρατι?

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 4 Beta

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
AlbaS μπήκες στη Λίστα τώρα :) Θα χαρούμε!!
:cool:
Κ εγώ παιδιά από αυτήν την εβδομάδα είμαι οκ.. Όποτε κανονίσετε, λογικά θα σας έρθουμε κ εμείς..

Επίσης, μόλις πέσουν λίγο οι ζέστες, μπορούμε να κανονίσουμε καμιά εξόρμηση στον Υμμητό, είναι πολύ ωραία..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L