@mareco αυτο ςιναι αυτό είναι το σκυλάκι μαζί με το άσπρο
Attachments
-
278,7 KB Προβολές: 88
-
159,7 KB Προβολές: 88
Αν εσύ με 6 βαθμούς είσαι άρχοντας έξω, τότε είναι κι ο σκύλος.@lostresam σιγά μην δώσω τον σκύλο....Εγώ βασικά ρώτησα αν το σκυλάκι έχει πρόβλημα στο κρυο όχι αν πρέπει να τον βγάλω έξω ή οχι... αν και τώρα με 6 βαθμούς που έχει το βράδυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα....Δεν τον εξορισαμε κιόλας....Μία χαρά σπιτάκι έχει κάτω από υπόστεγο με κουβέρτουλα και άχυρα....Και με βλέπει το μεσημέρι για να τον ταισω και να παίξουμε....Το απόγευμα για να πάμε βόλτα και το βράδυ που πάω πάλι να δω αν έχει νερό και τα λοιπά.....Δεν νομίζω ότι δεν μας βλέπει καθόλου .... και μέσα αν τον είχαμε πάλι τις ίδιες ώρες περίπου θα μας έβλεπε....Το πρωί κανέναν.... Δεν νομίζω πως έχει σημασία το αν ο σκύλος ζει έξω ή μέσα με το αν τον αγαπάς ή όχι....
Εμ....Δεν το πολύ κατάλαβα...Αν εσύ με 6 βαθμούς είσαι άρχοντας έξω, τότε είναι κι ο σκύλος.
Αγάπη μόνο...
Έτσι όπως πάμε, το επόμενο νήμα που θα ανοιχτεί είναι το "Ποιο βαρέλι ταιριάζει στο σκύλο μου" για να αρχίσουμε να συζητάμε για το αν θα πρέπει να είναι γαλβανιζέ ή αν η σκουριά κάνει καλό στο τρίχωμα του σκύλου γιατί ταιριάζει με το ph του. Καθόμαστε και γράφουμε για το αν το σκυλί-μισοριξιά θα αντέξει τον παγετό ή τον καύσωνα - ε ας το αφήσει έξω και αν το βρει κόκαλλο μάλλον δεν άντεξε, experiment fail.Υπερβολές σε όλο τους το μεγαλείο.
Αν εσύ με 6 βαθμούς είσαι άρχοντας έξω, τότε είναι κι ο σκύλος.
Αγάπη μόνο...
Zούμε στη χώρα του ταρατσόσκυλου και του κηπόσκυλου. Όταν βάζουμε νερό στο κρασί μας σε αυτό το θέμα, δίνουμε άλλοθι στους ιδιοκτήτες των σκύλων αυτών. Που θα λένε πλέον: "Μια χαρά είναι ο σκύλος έξω. Το διάβασα και στο dogforum."@vrmode
Και εγώ τον σκύλο μου μέσα τον έχω.
Απλά είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο με υπερβολες απλά και μόνο για να τονίσουμε το λάθος. Και καλώς ή κακώς γράφτηκαν και υπερβολές όπως αυτή
Τώρα θα πρεπε να το γράψω αυτο...δίνουμε άλλοθι στους ιδιοκτήτες των σκύλων αυτών. Που θα λένε πλέον: "Μια χαρά είναι ο σκύλος έξω. Το διάβασα και στο dogforum."
Τα προηγούμενα ήταν απλά υπερβολεςΥπερβολές σε όλο τους το μεγαλείο.