Σκυλος και κρυο

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
Βρειτε μια οικογενεια που να αγαπανε πραγματικα τα σκυλια και χαριστε τον ή βαλτε τον μεσα να ζεις με εσας.
Ειναι αμαρτια ενας σκυλος να μεγαλωνει ετσι.
Τα σκυλια θελουν να ζουν μαζι με τους ανθρωπους,ειναι δυστυχισμενο ετσι...αυτα οι γονεις σου επρεπε να το σκεφτουν πριν δεν σου χαλασουν το χατηρι..
Αλλα τι να πεις,δεν φταις εσυ

Ntorina19

Active Member
6 Ιανουαρίου 2017
29
11
30
@lostresam σιγά μην δώσω τον σκύλο....Εγώ βασικά ρώτησα αν το σκυλάκι έχει πρόβλημα στο κρυο όχι αν πρέπει να τον βγάλω έξω ή οχι... αν και τώρα με 6 βαθμούς που έχει το βράδυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα....Δεν τον εξορισαμε κιόλας....Μία χαρά σπιτάκι έχει κάτω από υπόστεγο με κουβέρτουλα και άχυρα....Και με βλέπει το μεσημέρι για να τον ταισω και να παίξουμε....Το απόγευμα για να πάμε βόλτα και το βράδυ που πάω πάλι να δω αν έχει νερό και τα λοιπά.....Δεν νομίζω ότι δεν μας βλέπει καθόλου .... και μέσα αν τον είχαμε πάλι τις ίδιες ώρες περίπου θα μας έβλεπε....Το πρωί κανέναν.... Δεν νομίζω πως έχει σημασία το αν ο σκύλος ζει έξω ή μέσα με το αν τον αγαπάς ή όχι....

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
παλι καλα που πηγαινεις το βραδυ και κοιταζεις αν εχει νερο το σκυλι...:sick:
μπορεις να το αγαπας και απο αποσταση παντως, δεν ειναι αναγκη να τον εχετε στο "σπιτι" σας...

ελεος με αυτο το μοτο των τελευταιων ημερων στο φορουμ...οχι,το "αγαπη μονο" δεν ειναι αρκετο για να εχετε εναν σκυλο!(n)

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
@lostresam σιγά μην δώσω τον σκύλο....Εγώ βασικά ρώτησα αν το σκυλάκι έχει πρόβλημα στο κρυο όχι αν πρέπει να τον βγάλω έξω ή οχι... αν και τώρα με 6 βαθμούς που έχει το βράδυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα....Δεν τον εξορισαμε κιόλας....Μία χαρά σπιτάκι έχει κάτω από υπόστεγο με κουβέρτουλα και άχυρα....Και με βλέπει το μεσημέρι για να τον ταισω και να παίξουμε....Το απόγευμα για να πάμε βόλτα και το βράδυ που πάω πάλι να δω αν έχει νερό και τα λοιπά.....Δεν νομίζω ότι δεν μας βλέπει καθόλου .... και μέσα αν τον είχαμε πάλι τις ίδιες ώρες περίπου θα μας έβλεπε....Το πρωί κανέναν.... Δεν νομίζω πως έχει σημασία το αν ο σκύλος ζει έξω ή μέσα με το αν τον αγαπάς ή όχι....
Αν εσύ με 6 βαθμούς είσαι άρχοντας έξω, τότε είναι κι ο σκύλος.
Αγάπη μόνο...

• Like

Ntorina19

Active Member
6 Ιανουαρίου 2017
29
11
30
Να πω κάτι πολύ άσχετο??... Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Τομπι στο ινσταγκραμ.....Τον λένε Toby_thelittledog......Το ξέρω είναι άσχετο....

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Δυστυχως ναι...γιατι ο τροπος που ζει το ζωο μαζι σας, τους περισσοτερους απο μας εδω μεσα δε μας βρισκει συμφωνους...ο σκυλος σας ειναι ημι-παρατημενος σε ενα σπιτακι εκτος σπιτιου...αν δεν ελεγες και για την βολτα το απογευμα, θα μιλουσαμε για ενα παρατημενο σκυλι. Οσο και αν το αγαπας, ο σκυλος θελει να ειναι μαζι με τον ανθρωπο του οσο γινεται περισσοτερο. Οχι το λιγοτερο δυνατο που του προσφερεις εσυ. Αφου θεωρεις και επιχειρημα για το ποσο φροντιζεις το σκυλι, οτι περνας μια βολτα το βραδυ για να δεις αν εχει νερο και μετα ριχνεις και την προτροπη να ακουληθησουμε το σκυλι στο instagram του...ε, μας αποτελειωσες...δεν ειναι λουτρινο το ζωακι, εχει ψυχη!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
Υπερβολές σε όλο τους το μεγαλείο.
Έτσι όπως πάμε, το επόμενο νήμα που θα ανοιχτεί είναι το "Ποιο βαρέλι ταιριάζει στο σκύλο μου" για να αρχίσουμε να συζητάμε για το αν θα πρέπει να είναι γαλβανιζέ ή αν η σκουριά κάνει καλό στο τρίχωμα του σκύλου γιατί ταιριάζει με το ph του. Καθόμαστε και γράφουμε για το αν το σκυλί-μισοριξιά θα αντέξει τον παγετό ή τον καύσωνα - ε ας το αφήσει έξω και αν το βρει κόκαλλο μάλλον δεν άντεξε, experiment fail.
Αν ήμασταν σε καμιά άλλη ευρωπαική χώρα θα 'θελα πολύ να έβλεπα κατά πόσο θα σήκωνε συζήτηση το θέμα του σκύλου έξω. Εκτός αν μιλάμε και εκει για υπερβολικούς ούνους...

• Like

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
@vrmode
Και εγώ τον σκύλο μου μέσα τον έχω.
Απλά είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο με υπερβολες απλά και μόνο για να τονίσουμε το λάθος. Και καλώς ή κακώς γράφτηκαν και υπερβολές όπως αυτή
Αν εσύ με 6 βαθμούς είσαι άρχοντας έξω, τότε είναι κι ο σκύλος.
Αγάπη μόνο...

• Like
Reactions: Efthimis98

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
@vrmode
Και εγώ τον σκύλο μου μέσα τον έχω.
Απλά είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο με υπερβολες απλά και μόνο για να τονίσουμε το λάθος. Και καλώς ή κακώς γράφτηκαν και υπερβολές όπως αυτή
Zούμε στη χώρα του ταρατσόσκυλου και του κηπόσκυλου. Όταν βάζουμε νερό στο κρασί μας σε αυτό το θέμα, δίνουμε άλλοθι στους ιδιοκτήτες των σκύλων αυτών. Που θα λένε πλέον: "Μια χαρά είναι ο σκύλος έξω. Το διάβασα και στο dogforum."

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
...δίνουμε άλλοθι στους ιδιοκτήτες των σκύλων αυτών. Που θα λένε πλέον: "Μια χαρά είναι ο σκύλος έξω. Το διάβασα και στο dogforum."
Τώρα θα πρεπε να το γράψω αυτο
Υπερβολές σε όλο τους το μεγαλείο.
Τα προηγούμενα ήταν απλά υπερβολες:D:)

• Like
Reactions: Efthimis98