Σκυλοσπιτο-ενυδρειο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αβολο και ως ενυδρειο χανεται ωφελιμος χώρος, και ως σκυλοσπιτο! ουτε το νιντζα δεν θα χωραγε να στριφογυρίσει εκει μεσα!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αβολο και ως ενυδρειο χανεται ωφελιμος χώρος, και ως σκυλοσπιτο! ουτε το νιντζα δεν θα χωραγε να στριφογυρίσει εκει μεσα!
διπλα στο τραπεζακι φαίνεται γιγαντιαίο. Συμφωνω, μου φαινεται και μένα άβολο (να πω και επικίνδυνο??)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
διπλα στο τραπεζακι φαίνεται γιγαντιαίο. Συμφωνω, μου φαινεται και μένα άβολο (να πω και επικίνδυνο??)
ψηλο πολύ..... χαμένος χώρος πολύς....

το επικινδυνο το λες για το να σπασει το ενυδρειο? γιατι αυτό δεν παιζει με το πλέξιγκλας

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
οοοχι ρε φίλε
Να θέλει δηλαδή ο σκύλος να κοιμηθεί και να είναι το φως του ενυδρείου ανοικτό;
Και να έχει και τα ψάρια να κάνουν κύκλους πάνω από το κεφάλι του;

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Το βρίσκω πρωτότυπο σαν ιδέα, αλλά άθλιο σαν τελικό αποτέλεσμα.. μορφολογικά σίγουρα. Χρηστικά με κάνει να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Το ενδιαφέρον θα ήταν να το παρουσιάσουν κατοικημένο από ένα σκυλάκι. Δε νομίζω ότι θα ένιωθε μεγάλη ασφάλεια και ηρεμία. Επιπλέον όπως και να το κάνεις, όπως τα σκυλιά έχουν τη μυρωδιά τους, έτσι και τα ενυδρεία έχουν μια δική τους μυρωδιά τις περισσότερες φορές. Δε νομίζω να αρέσει στο σκυλάκι το σπιτάκι του να μυρίζει περίεργα. Ούτε άλλα ζωντανά πλάσματα να κινούνται πάνω στους τοίχους του.

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Για σπιτάκι σκύλου χλωμό. Για σκηνικό φαντασμαγορικής φωτογράφισης σκύλου από τις πλαϊνές όψεις, κάτι θα λέει.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Απο οτι εγραφε ο uploader της φωτογραφιας,προκειται για σπιτι σκυλου σε κτηνιατρειο,οποτε ισως να εγινε για λογους διαφημισης ή απλα για λογους καλλωπισμου του ιατρειου.Υποθετω βεβαια,πως ο κτηνιατρος θα βγαζει αρκετα χρηματα για να κανει κατι τετοιο !

Και εγω παντως συμφωνω πως δεν ειναι χρηστικο,παρα μονο ομορφο.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
@ Beyond Wonderland

Ωραία φωτογραφία! Απόκοσμα όμορφη! Το γ@μ@το θα ήταν να μην κοιμούνται, και να υπάρχουν και δύο ποτήρια κοκτέιλ κάπου στο χώρο.
Αυτη η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη μετα τα κοκτειλ,ειναι φυσικο να ξεραθηκαν ! :p

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Πολύ Καρακίτς.

Αυτό ειναι για εκείνο τον Κινέζο που έδωσε 1,4εκ € για το Θηβετιανό.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Πιστεύω οτι αν η πρώτη φώτο ήταν σπίτι για γάτες, θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον!!!!:p

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Σκέψου τον κακομοίρη που θα πρέπει να καθαρίσει το συγκεκριμένο ενυδρείο :p

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Χωρια που θα τρομαζαν τα ψαρια με το παραμικρο αγγιγμα του σκυλου στο πλεξιγκλας, σε ενα μηνα θα ειχαν εξολοθρευτεί απο το στρες.. Ομορφο παντως, όντως.

milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
αν ηταν για κανονικο σκυλο και οχι για ομορφια σε κτηνιατρειο θα ηταν απαραδεκτο. το σπιτακι ο σκυλος το θελει για να κουλουριαζεται και να κραταει τη ζεστη, τη μυρωδια του. και για να νιωθει ασφαλεια και οτι αυτος ειναι δικος του χωρος. το ενυδρειο δεν κραταει ζεστη, πρεπει να καθαριζεται συνεχεια αρα δεν κραταει μυρωδια και δεν θα τον εκανε να νιωσει ασφαλεια. τωρα βεβαια που το σκεφτομαι για κανενα νιουφι ή κανενα χασκυ για δροσια μπορει να ηταν καλο αν εβγαινε σε αλλο μεγεθος!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
H πρωτη φωτογραφια τραγικη.... και για τα ψαρια και για το σκυλο. Και κιτς απιστευτα.

O Diego στην αρχη νομιζε οτι τρωγονται... σημερα δε τους δινει καν σημασια:cool:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
ασχολούμαι με τα ενυδρεία πολλά χρόνια και δυστυχώς τη βρίσκω απαράδεκτη σαν ιδέα..Τα ψάρια θέλουν απόλυτη ησυχία. Με το παραμικρό ταρακούνημα ή χτύπημα στο τζάμι, στρεσάρονται. Αν αυτό δε, γίνεται κατ επανάληψη, ενδέχεται να αποβεί μοιραίο, ειδικά για κάποια πιο ευαίσθητα είδη..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά ότι θα κοιμάται ο Ερμής πχ εκεί και τα ψάρια θα κάνουν βόλτα από πάνω του ...θα μας δημιουργούσε πολλά ηχητικά θέματα, βασικά δεν θα ησύχαζε η γειτονιά από τα γαβγίσματα.