Σκυλοσυνάντηση 16/05 (Νησάκια - Λούτσα)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Yπέροχα φαίνεται οτι περάσατε!!! Μπράβο παιδιά!!! Ζηλεύω!!!! :)

Darkpaladin, νομίζω οτι θα ήταν σκόπιμο να ζητήσεις την άδεια της διαχείρισης πριν χρησιμοποιείσεις τη λέξη dogforum. :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αν υπάρχει πρόβλημα το αλλάζω άμμεσα παιδιά, δεν ήθελα να βρώ τον μπελλά μου απλά το έκανα σαν ποιο formal το βιντεάκι για να δείξει ότι έχει να κάνει με το φόρουμ μας, αν υπάρχει πρόβλημα σβήστε το link και θα το ξαναφτιάξω χωρίς το λογότυπο το βίντεο (και ζητώ συγνώμη απο τους διαχειριστές)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν υπάρχει πρόβλημα το αλλάζω άμμεσα παιδιά, δεν ήθελα να βρώ τον μπελλά μου απλά το έκανα σαν ποιο formal το βιντεάκι για να δείξει ότι έχει να κάνει με το φόρουμ μας, αν υπάρχει πρόβλημα σβήστε το link και θα το ξαναφτιάξω χωρίς το λογότυπο το βίντεο (και ζητώ συγνώμη απο τους διαχειριστές)
Προτείνω να στειλεις ένα ΠΜ στον admin για να είσαι σίγουρος. :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν για να μην βρώ κανα μπελά έσβησα το προηγούμενο βιντεάκι με το λογότυπο και αναρτώ τώρα το καινούριο χωρίς λογότυπο και αν ο admin θέλει να κάνω τα βιντεάκια με λογότυπο το ξανα αναβάζω κανονικά...

[video=youtube;lmt-dSIQGjU]http://www.youtube.com/watch?v=lmt-dSIQGjU[/video]

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Eγώ λέω να γράφεις ΣΚΥΛΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ .../.../... κ τελείωσε!! :D

Ωραίγια ήταν αν κ εμεις καθίσαμε λίγο.
Καιρός ιδανικός για βόλτα, μέρος ικανοποιητικό για σκυλούνια και καφέ-μπαρ για να αράξουμε τα μεγάλα παιδια! :cool: Μπραβο Διο!! :)

Το απόγευμα θα ανεβασω και τις δικές μου φωτο

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, θα φτιάξω καλύτερα ένα λογότυπο Σκυλοσυνάντησης ώστε να μην προσβάλουμε κανέναν.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, περάσαμε καταπληκτικά, εγώ είχα πάει απο νωρίς απο τις 10:00 το πρωί για καφε η Ζήβα έπεζε με τα αδέσποτα λίγο, μετά ήρθε δίπλα μου και την έδεσα και κατα τις 11:30-12:00 ήρθαν και τα υπόλοιπα παιδιά. Μακάρι να μπορέσουν μελλοντικά και άλλα παιδιά να έρχονται στις συναντήσεις μας.

Και εσύ sophie_5 να φέρεις τα 2 τρελόσκυλάκια σου να τα γνωρίσουμε επιτέλους.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμ, εγώ σου είπα να έρθετε να σας δούμε και δεν με ακούτε. Άντε ανασκουμποθείτε να έρθετε την ερχόμενη Κυρικαή. Άντε θέλουμε να γνωρίσουμε τον Δία (τον κούκλαρο).

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Θα πάρω το μωρό μου (Viper) k την Greta του και θα έρθουμε ολοι μαζί να μας γνωρίσετε!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Viper δεν γλυτώνεις. Για αυτό πάρτο απόφαση και να ετοιμάζεστε για την επόμενη Κυριακή να έρθετε. χε χε χε χε χε

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Ερωτικα καυγαδακια στο dogforum???
Mισο να παρω πατατακια!!!:paja1:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Οχι ρε!!! Καμια σχεση!!! χαχαχαχαχα(παρε κ κοκα κολα)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany

Μπααα....θα το θελα αλλα δεν παιζει,βλεπεις ο Viper ειναι αλλού...οποτε βάλε καμμια ταινια Amaliaz να μην πανε χαμένα τα πατατακια!!!!!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης