Σκύλος & «κοινωνικοί» περιορισμοί

Πόσοι έχουμε αντιμετωπίσει «κοινωνικά» και όχι μόνο προβλήματα-δυσκολίες και ποια είν

• Πρόβλημα στις διακοπές

Votes: 26 38,2%
  • Πρόβλημα στην διαμονή του σκύλου

Votes: 8 11,8%
  • Πρόβλημα στις μετακινήσεις μου

Votes: 27 39,7%
  • Πρόβλημα στην καθημερινότητα

Votes: 14 20,6%
  • Κοινωνικός περιορισμός από μη «σκυλάδες»

Votes: 19 27,9%
  • Έχω άγχος επειδή έχω τα σκυλιά μου σπίτι

Votes: 13 19,1%
  • Πρόβλημα στην σχέση μου

Votes: 3 4,4%
  • Πρόβλημα από τους γείτονες, την γειτονιά

Votes: 11 16,2%
  • Πρόβλημα για ολιγοήμερες διακοπές (2,3μερα)

Votes: 18 26,5%
  • Κάποιο άλλο πρόβλημα-δυσκολία...

Votes: 5 7,4%

• Total voters
    68

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
6) το ωραιοτατο coffee bar Zoo στο Χαλανδρι δεχεται σκυλια και βρισκεται -κυριολεκτικα- 20 μετρα απο το σπιτι μου
ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;;; :eek:
Δ/νση αν έχετε την ευγενή καλωσύνη... ή είναι prive; :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
1. Με γείτονες...κάτι μικροπροβλήματα..λύθηκαν..
2. Μετακινήσεις..να'ναι καλά το τζιπ...
3. Άγχος να γυρίσω γρήγορα...κανένα..γιατί έχουν κήπο και είναι δύο μαζί..
4. Με φίλους...έχω ήδη διώξει τους μη φιλόζωους από τη ζωή μου εδω και χρόνια...
5. Με τις διακοπες..έχω ΄να πρόβλημα...γιατί δεν μπορω να τους πάρω και τους δύο μαζί...λυπάμαι να αφήσω τον άλλον πίσω..και τελικά δεν παίρνω κανέναν...
6. Με διήμερα & τριήμερα..εκεί έχω πρόβλημα...για αυτο και δεν μπορώ να πάω πουθενά...και μένω σπίτι μου...

Αλλά και αυτό δεν μπόρω να το δω ως πρόβλημα...αφού είναι δική μου επιλογή..δεν με έχει υποχρεώσει κανένας...και μάλλον το θεωρώ μία πολύ, πολύ πολύ μικρή παραχώρηση...προκειμένουν να τους έχω και τους δύο στη ζωή μου...αν για μένα ήταν πρόβλημα δεν θα είχα σκυλιά...
Και τώρα που το σκέφτομαι...είναι λάθος να θεωρούμε τα παραπάνω "προβλήματα'...εφόσον είναι δική μας επιλογή να έχουμε σκύλους στη ζωή μας...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;;; :eek:
Δ/νση αν έχετε την ευγενή καλωσύνη... ή είναι prive; :)
Ξερεις που ειναι το σπιτι μου ... ε, στην απο κατω γωνια ειναι :D

Εχει και κατι ''μπαλκονακια'' , οτι πρεπει για σκυλια αν δεν θες να τα εχεις κατω απο το τραπεζι (αν πας , θα καταλαβεις ποια λεω) ...επισης εχει παγκους βιδωμενους στο εδαφος ωστε να δενεις το σκυλο χωρις το αγχος μηπως παρει σβαρνα καμμια καρεκλα ή τραπεζι :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Ναι ε; Δηλαδή σκας μύτη με τα κοπράκια χωρίς να έχεις ρωτήσει πριν καμμιά 30αριά φορές;
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα!!!
Merci Tricky

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Βρε συ Tricky είσαι ωραίγιος!! :)

Εμένα το "πρόβλημά" μου είναι περισσότερο στο θέμα διακοπων καθότι γνωρίζω πως δεν είναι πάντοτε εφικτό να την παίρνω μαζί μου. Βέβαια, έχω κι εγώ την διευκόλυνση των γονιών μου μόνο που μένουν σε διαμέρισμα και όχι σε κάποιο σπίτι με αυλή ή κήπο. Τουλάχιστον δεν είναι μόνη της.
Συγκεκριμένα :

Πρόβλημα στις διακοπές
Καποιες φορές, ναι
Πρόβλημα στην διαμονή του σκύλου
Καποιες φορες, ναι
Πρόβλημα στις μετακινήσεις μου
Όχι
Πρόβλημα στην καθημερινότητα
Κανένα
Κοινωνικός περιορισμός από μη «σκυλάδες»
Όχι, κι αν υπάρξει μάλλον θα τον κάνω «πέρα»
Έχω άγχος επειδή έχω τα σκυλιά μου σπίτι
Ναι, όταν είναι ώρες πολλές μόνη της τη σκέφτομαι και μου λείπει
Πρόβλημα στην σχέση μου
Όχι
Πρόβλημα από τους γείτονες, την γειτονιά
Ευτυχώς όχι
Πρόβλημα για ολιγοήμερες διακοπές (2,3μερα)
Όχι, ευτυχώς έχω τους γονείς μου

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αλλά και αυτό δεν μπόρω να το δω ως πρόβλημα...αφού είναι δική μου επιλογή..δεν με έχει υποχρεώσει κανένας...και μάλλον το θεωρώ μία πολύ, πολύ πολύ μικρή παραχώρηση...προκειμένουν να τους έχω και τους δύο στη ζωή μου...αν για μένα ήταν πρόβλημα δεν θα είχα σκυλιά...
Και τώρα που το σκέφτομαι...είναι λάθος να θεωρούμε τα παραπάνω "προβλήματα'...εφόσον είναι δική μας επιλογή να έχουμε σκύλους στη ζωή μας...
Νομίζω αυτό τα λέει όλα. :)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ναι ε; Δηλαδή σκας μύτη με τα κοπράκια χωρίς να έχεις ρωτήσει πριν καμμιά 30αριά φορές;
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα!!!
Merci Tricky
Άνετα, συνήθως είναι εκεί και ο σκύλος του ιδιοκτήτη, που είναι βέβαια λίγο τζώρας, αλλά του περνάει μετά από λίγο.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Άνετα, συνήθως είναι εκεί και ο σκύλος του ιδιοκτήτη, που είναι βέβαια λίγο τζώρας, αλλά του περνάει μετά από λίγο.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΥΛΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D:D:D:D:p:p

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
...τον οποιο σκυλο εχω καιρο να τον δω στο μαγαζι.Οντως ειναι λιγο τζωρας αλλα απο μακρια ...δεν πλησιαζει.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
το μονο προβλημα μου ειναι το οτι τα σκυλακια μου ζουν στο σπιτι ,και ας ειναι μονοκατοικια δυστυχως βρισκεται εντος κατοικημενης περιοχης και αυτο με χαλαει,θα ηθελα να ειμαστε στη μεση του πουθενα να ξυπναμε ξημερωματα να βαζουμε τις μουσικες μας τσιτα και να ξεκιναμε καθαρισμα,ταισμα κλπ και το βραδυ ολη η οικογενεια 2 διποδοι και τα τετραποδα μεσα στο σπιτι με τα κρασακια μας και τα σχετικα μας ,δεν θελω γειτονες και πολυσυχναστους δρομους ,τον αντρα μου, τα σκυλια μου ,ενα χωραφι και ενα ερειπιο τζιπ ,να φτιαξω και μια κλουβα-παρκο σουπερ να εχω κουταβια και τα εγγονια μου οταν θα αποκτησει και μου τα στελνει η κορη μου ,και το κοντινοτερο σπιτι στα 10 χιλμετρα τωρα σας μιλαω για ονειρο ζωης
κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα , οι αλλοι εχουν μαζι μου γιατι δεν γουσταρω το ανθρωπινο γεννος και αδιαφορω,κρατω βεβαια τους κανονες συμβιωσηις μιας και ζω μεσα στην κοινωνια τους αλλα οτι κανω και οτι σκεφτομαι ειναι για το καλο της οικογενειας μου που μελη της είναι και τα σκυλια μου

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίνα, κι εγώ θέλω το διπλανο χωράφι αυτό μετά τα 10 χιλιομετρα!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και γω το παραδιπλανό...'
Έχω μία ιδέα, να μαζευτούμε όσοι θέλουμε "φάρμα"..να αγοράσουμε ένα μεγάλο κτήμα στη μέση του πουθενά...να χτίσουμε από ένα σπίτι ο καθένας και να ζήσουμε όλοι μαζί με τα σκυλιά μας...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kοινωνικά προβλήματα δεν μπορώ να πω ότι έχω..
Προσαρμόζω τις διακοπές μου εκεί που μπορούν να πάρουν και τον σκύλο μου..

Οι φίλοι μου αγαπούν (έστω συμπαθούν) ότι αγαπάω..

Γενικά αν ο "κόσμος" μου δεν μου αρέσει..τον αλλάζω υπάρχουν άλλωστε πολλοί..

Ο φίλος μου λατρεύει τον σκύλο μας.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σας βλεπω στο τελος ολους κατα δω:),ενταξει ο επομενος γειτονας ειναι στα 3,5 χλμ. μονο,και ο αμεσως επομενος στα 5-6,αλλα χωραφια για πουλημα υπαρχουν 1200 το στρεμμα(το Dog River Party παρτυ φυσικα θα γινει καποτε,απλα η κριση μας φρεναρε αποτομα με το σπιτι)τωρα ομως που ζουνε τα σκυλια εκει εχουμε ησυχασει απο κομπλεξικους γειτονες κ.τ.λ,διακοπες ειμαστε μια ζωη.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμεις, οταν αποφασισαμε να παρουμε σκυλο, ειχαμε ξεχασει πια τις "διακοπες" και το πηραμε αποφαση, οτι απο δω και περα θα παμε μονο στο εξωχικο μας στο πηλιο= και ετσι εγινε- και τωρα ακομα πιο πολυ, με τα 4 σκυλια!

Τα σκυλια μενουν ολα μαζι μας στο σπιτι- δεν υπαρχει θεμα με προβληματα διαμονης.

Προβλημα στης μετακινισεις εχουμε πια! Τωρα ας πουμε το πασχα, θα επρεπε να παμε με 2 αυτοκινητα, αν θελαμε να παμε στο χωριο- μαζι με την κορη και την πεθερα μου που παει πακετο με την γατα της, επειδη 4 ανθρωποι, 4 σκυλια και ενα γατι σε Box δεν χωραμε σε ενα IX.

Προβλημα με γειτονες- ειχα κατα καπιον τροπο μεχρι τον δεκεμβριο, οπου εμενα με ενοικιο σε πολυκατοικια!
Δεν μου εκαναν παρατηρισεις η κατι τετοιο, αλλα ημουν εγω συνεχος στην τσιτα μην δινω αφορμες.
Τωρα μενουμε σε δικια μας μονοκατοικια με μεγαλη αυλη και γενικος μου εχει φυγει ενα ανγχος, μην τυχον και γαυγιζουν τα σκυλια κλπ.

Στην καθημερινοτητα δεν μπορω να πω οτι εχω προβληματα.
Και λογο δουλειας μου, και λογο πολυχρονης ενασχολησης με σκυλια, ο κυκλος μας ειναι μικρος και αποτελειται απο επιλεγμενα ατομα- ολοι σκυλαδες. Με ατομα, τα οπιοα δεν μπορουν τα σκυλιο μας- απλουστατα δεν κανουμε παρεα- ουτε θελω να μου'ρθουν στο σπιτι!

Οστοσο για ολίγομερες διακοπες (συνθηθος εξωτερικο- με η χωρις τον καλο μου ) επισης δεν υπαρχει προβλημα- τα αφηνω με την κορη και την πεθερα μου, γνωριζοντας, οτι περνανε πολυ καλα.

Γενιικος η ζωη μας ειναι προσαρμοσμενη στις αναγκες των σκυλων μας.
Οι βολτες μας ειναι σκυλοβολτες κυριος. Τωρα, αν μενουν και καμια φορα ενα βραδυ μονα τους, επειδη εμεις θελουμε να παμε κανα σινεμ η τετοιο- δεν πειραζει.
Αλλα ολα αυτα ειναι επιλογες μας- δεν μας χαλανε- και τα σκυλια μας , μας δινουν τοσα- που αξιζει καθε "θυσια" που κανουμε για αυτουςι με το παραπανω!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όταν έχεις δικό σου εξοχικό...πεθερικά...γονείς...και κορες/γιούς...που αναλαμβάνουν baby sitting...καλό είναι..
όταν δεν έχεις τίποτα απο τα παραπάνω...? Μιά χαρά..χαράδρα!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Κι εμείς επειδή σιχαθήκαμε κάθε Πάσχα-Καλοκαίρι να ψάχνουμε και να απολογούμαστε πόσα κιλά είναι ο σκύλος, πόσους πόντους, αν γαυγίζει, αν βρωμίζει, αν-αν-αν... ξεκινήσαμε το εξοχικό. Από φέτος το καλοκαίρι ρίχνω 5 ξεγυρισμένα φάσκελα στους έλληνες ξενοδόχους και δεν τους λυπάμαι καθόλου. Αν νομίζουν ότι θα τους ξανασκάσω λεφτά τετράστερου για δωμάτια-κωλοχανεία και ότι μου κάνουν χάρη μόνο και μόνο επειδή έχω σκύλο και πρέπει να ανέχομαι τα πάντα είναι γελασμένοι.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, γιατι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα ξενοδοχεία?? Εμείς που σχεδιάζαμε εκδρομές ανα την Ελλάδα, απλά τσεκάραμε το κουτάκι που λέει "κατοικίδια δεκτά" στο booking.com και σε όλες τις μεριές τις Ελλάδας, ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες (σε τέτοιες κυρίως ψάχναμε) είχε πάντα επιλογες.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πηγη μου μη ξεχνας οτι ειμαστε στην Ελλαδα... και κατοικιδιο εννοουν οι περισσοτεροι 5-6 κιλα σκυλακι... Εγω μολις ελεγα τι σκυλο εχω μου ελεγαν ααα δεν ξερω ειναι πολυ μεγαλος... Ακομα και σε camping δε μας εχουν δεχτει επειδη ο σκυλος "φαινοταν επικινδυνος"! Τι να τους πεις ???