ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;;;6) το ωραιοτατο coffee bar Zoo στο Χαλανδρι δεχεται σκυλια και βρισκεται -κυριολεκτικα- 20 μετρα απο το σπιτι μου
Δ/νση αν έχετε την ευγενή καλωσύνη... ή είναι prive;
ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;;;6) το ωραιοτατο coffee bar Zoo στο Χαλανδρι δεχεται σκυλια και βρισκεται -κυριολεκτικα- 20 μετρα απο το σπιτι μου
Ξερεις που ειναι το σπιτι μου ... ε, στην απο κατω γωνια ειναιΧΑΛΑΝΔΡΙ;;;;
Δ/νση αν έχετε την ευγενή καλωσύνη... ή είναι prive;![]()
Νομίζω αυτό τα λέει όλα.Αλλά και αυτό δεν μπόρω να το δω ως πρόβλημα...αφού είναι δική μου επιλογή..δεν με έχει υποχρεώσει κανένας...και μάλλον το θεωρώ μία πολύ, πολύ πολύ μικρή παραχώρηση...προκειμένουν να τους έχω και τους δύο στη ζωή μου...αν για μένα ήταν πρόβλημα δεν θα είχα σκυλιά...
Και τώρα που το σκέφτομαι...είναι λάθος να θεωρούμε τα παραπάνω "προβλήματα'...εφόσον είναι δική μας επιλογή να έχουμε σκύλους στη ζωή μας...
Άνετα, συνήθως είναι εκεί και ο σκύλος του ιδιοκτήτη, που είναι βέβαια λίγο τζώρας, αλλά του περνάει μετά από λίγο.Ναι ε; Δηλαδή σκας μύτη με τα κοπράκια χωρίς να έχεις ρωτήσει πριν καμμιά 30αριά φορές;
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα!!!
Merci Tricky
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΥΛΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΆνετα, συνήθως είναι εκεί και ο σκύλος του ιδιοκτήτη, που είναι βέβαια λίγο τζώρας, αλλά του περνάει μετά από λίγο.
...τον οποιο σκυλο εχω καιρο να τον δω στο μαγαζι.Οντως ειναι λιγο τζωρας αλλα απο μακρια ...δεν πλησιαζει.Άνετα, συνήθως είναι εκεί και ο σκύλος του ιδιοκτήτη, που είναι βέβαια λίγο τζώρας, αλλά του περνάει μετά από λίγο.