Σκύλος & «κοινωνικοί» περιορισμοί

Πόσοι έχουμε αντιμετωπίσει «κοινωνικά» και όχι μόνο προβλήματα-δυσκολίες και ποια είν

• Πρόβλημα στις διακοπές

Votes: 26 38,2%
  • Πρόβλημα στην διαμονή του σκύλου

Votes: 8 11,8%
  • Πρόβλημα στις μετακινήσεις μου

Votes: 27 39,7%
  • Πρόβλημα στην καθημερινότητα

Votes: 14 20,6%
  • Κοινωνικός περιορισμός από μη «σκυλάδες»

Votes: 19 27,9%
  • Έχω άγχος επειδή έχω τα σκυλιά μου σπίτι

Votes: 13 19,1%
  • Πρόβλημα στην σχέση μου

Votes: 3 4,4%
  • Πρόβλημα από τους γείτονες, την γειτονιά

Votes: 11 16,2%
  • Πρόβλημα για ολιγοήμερες διακοπές (2,3μερα)

Votes: 18 26,5%
  • Κάποιο άλλο πρόβλημα-δυσκολία...

Votes: 5 7,4%

• Total voters
    68

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Ρε παιδιά, γιατι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα ξενοδοχεία?? Εμείς που σχεδιάζαμε εκδρομές ανα την Ελλάδα, απλά τσεκάραμε το κουτάκι που λέει "κατοικίδια δεκτά" στο booking.com και σε όλες τις μεριές τις Ελλάδας, ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες (σε τέτοιες κυρίως ψάχναμε) είχε πάντα επιλογες.
Στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας - μιλάω για το μισό νομό τώρα (τα έχω σκανάρει όλα!) υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο που δέχεται σκύλους!

Για να πάω διακοπές - τον Αύγουστο - πρέπει να πάω σε σημείο με μεγάλη τουριστική υποδομή ώστε να έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να βρω pet friendly hotel (π.χ. Πάρος, Κρήτη κλπ.). Κάποιες φορές που θέλησα να δοκιμάσω κάτι Χίους και κάτι Ικαρίες κλπ. έφαγα τα μούτρα μου. Το τι διαλόγους έχω κάνει δε στο τηλέφωνο με υποψήφια ξενοδοχεία δε λέγεται...

- Ξενοδόχος: Πόσα κιλά είναι ο σκύλος? Εγώ: Γιατί, όταν τον φέρουμε θα τον ζυγίσετε?
- Ξενοδόχος: Οκ , ελάτε αλλά αν κάνει φασαρία θα πρέπει να πάτε αλλού. Εγώ: Καλώς, εγώ για τον σκύλο μου εγγυώμαι, αν όμως κάνιουν φασαρία τα παιδάκια από άλλους ενοίκους και μας ενοχλούν, θα παρακαούσα κι εγώ να τα διώξετε...
- Ξενοδόχος: Δεχόμαστε αλλά ο σκύλος μένει στο μπαλκόνι. Εγώ: Ωραία, μέχρι να τον βγάλω στο μπαλκόνι, μπορεί να πατήσει το πάτωμα του δωματίου ή να τον πάω αγκαλιά?

...και άλλα τέτοια νόστιμα! Και φυσικά όταν ρωτάνε για ράτσα λέω "κάτι σαν κανίς..."

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί ρε συ , αμα βάλεις Καλαμάτα σε απόσταση μαξ. 30km σου βγάζει 9 πιθανότητες!

Εμείς πήγαμε Μεσσηνία και μείναμε Γιάλοβα (50km απο Καλαμάτα) . Για οποιον θέλει εχω να προτείνω ανεπιφύλακτα δωμάτια που δέχονται σκυλιά (90 ευρώ το τετράκλινο).

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Στην Ικαρία βγάζει 5 που δέχονται κατοικίδια και στη Χίο 6 (επειδή τις ανέφερες).

Και να διευκρινήσω κάτι, δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε τηλέφωνα..... στην απόδειξη που παίρνετε με την κράτηση online, αναγράφεται ξεκάθαρα οτι επιτρέπονται τα κατοικίδια, οπότε δε μπορεί να σου πει τίποτα ο κυριούλης κατόπιν εορτής..... του φέρνεις αστυνομία.

booking.com. Eγγύηση. :) (οχι, δε μου δίνουν ποσοστά.....)

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Πρόβλημα με τα 2ήμερα, 3ήμερα. Σε πολυήμερες διακοπές αφήνω τη λώρα στους γονείς μου στο Αγρίνιο (εάν δεν την πάρω μαζί, λόγω ταξιδιού με μηχανή).

Στα 2ήμερα, 3ήμερα αν έχει έρθει η μαμά μου να με δει κ είναι Aθήνα, έχε καλώς, μένει μαζί της σπίτι, αλλιώς να'ναι καλά η Noela που φιλοξενεί όταν είανι ανάγκη το ένα (το κατσικοειδές) από τα τρία μέλη της αγέλης

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Στην Ικαρία βγάζει 5 που δέχονται κατοικίδια και στη Χίο 6 (επειδή τις ανέφερες).

Και να διευκρινήσω κάτι, δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε τηλέφωνα..... στην απόδειξη που παίρνετε με την κράτηση online, αναγράφεται ξεκάθαρα οτι επιτρέπονται τα κατοικίδια, οπότε δε μπορεί να σου πει τίποτα ο κυριούλης κατόπιν εορτής..... του φέρνεις αστυνομία.

στην ζακυνθο που πηγα περσυ τα 7 στα 10 ξενοδοχεια μεσα απο booking.com. ελεγαν οτι δεχονται
μολις τους επαιρνα τηλ μου ελεγαν οχι

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
στην ζακυνθο που πηγα περσυ τα 7 στα 10 ξενοδοχεια μεσα απο booking.com. ελεγαν οτι δεχονται
μολις τους επαιρνα τηλ μου ελεγαν οχι
Γιαυτό σου λέω, δεν πρεπει να παίρνεις τηλέφωνο. Εμφανίζεσαι με την κράτηση (που έχει ισχύ συμβολαίου) που λέει οτι επιτρέπονται τα κατοικίδια και το σκύλο και δε μπορεί να σου πει τίποτα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ρε παιδιά δεν έχω κάποιο από τα προβλήματα αυτά!!!! Να αισθάνομαι κάπως???

Πρόβλημα στις διακοπές: όχι, είτε πάμε στο νησί στο σπίτι μας είτε για κανένα κάμπινγκ μια χαρά βολεύονται και την καταβρίσκουν κιόλας

Πρόβλημα στην διαμονή του σκύλου: σε ποια διαμονή? στις διακοπές είπαμε όχι, στο σπίτι? Μπα!

Πρόβλημα στις μετακινήσεις μου: όχι, στο αμάξι τα φορτώνω, χάλια γίνεται, το'χω συνηθίσει κιόλας, παλεύεται

Πρόβλημα στην καθημερινότητα: δηλαδή?

Κοινωνικός περιορισμός από μη "σκυλάδες" : εεεεεεε.... δε με νοιάζει!

Έχω άγχος επειδή έχω τα σκυλιά μου σπίτι: αυτό λίγο μόνο, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως

Πρόβλημα στην σχέση μου: Τσου

Πρόβλημα από τους γείτονες, την γειτονιά: Δε θα το έλεγα, έχει πολλά σκυλιά γύρω γύρω ούτως ή άλλως

Πρόβλημα για ολιγοήμερες διακοπές (2,3μερα): η μικρή στη μαμά μου, ο μεγάλος στον αδελφό μου και φύγαμε. 2,3μερα στο σπίτι στο νησί τα παίρνουμε μαζί

Κάποιο άλλο πρόβλημα-δυσκολία... : Είχα άγχος ότι θα δυσκολευόμασταν να βρούμε σπίτι όταν ψάχναμε να νοικιάσουμε αλλά και σ'αυτό ακόμα σταθήκαμε τυχεροί, βρήκαμε σπίτι μέσα σε 15 μέρες!

Φτου μη μας ματιάσω! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
A ναι..το πιο σημαντικό από όλα όσα αναφέρθηκαν είναι όντως η εύρεση σπιτιού!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Γιατί ρε συ , αμα βάλεις Καλαμάτα σε απόσταση μαξ. 30km σου βγάζει 9 πιθανότητες!
Εμείς πήγαμε Μεσσηνία και μείναμε Γιάλοβα (50km απο Καλαμάτα) . Για οποιον θέλει εχω να προτείνω ανεπιφύλακτα δωμάτια που δέχονται σκυλιά (90 ευρώ το τετράκλινο).
Από τα 9 που βρήκες:

1. Το ένα δεν δέχεται σκύλους πλέον διότι έφαγε πρόπερσι καταγγελία από μια ηλίθια που δήθεν έπαθε αλλεργία από σκύλο που μπήκε στο δωμάτιο. Από σκυλοκτήτες δέχεται μόνο έναν κατ' εξαίρεση: εμάς (μην ρωτάτε πως και γιατί... :D)

2. από την υπόλοιπη λίστα, όσα δεν είναι Καρδαμύλη/Πεταλίδι και είναι σε κοντινή απόσταση γύρω από την Καλαμάτα δεν δέχονται - έχω ρωτήσει τηλεφωνικά και παρουσιαστεί αυτοπροσώπως έως και πριν κανα εξάμηνο - μέχρι και που τους έχω παρακαλέσει σε φάση που ξεμείναμε εξαντλημένοι στην Καλαμάτα βράδυ και θέλαμε ένα γαμοκρέβατο να κοιμηθούμε. Τα μαζέψαμε και γυρίσαμε Αθήνα αυθημερόν και μες στη νύχτα... Γιατί λένε ότι δέχονται δεν καταλαβαίνω - εκτός αν το άλλαξαν...χλωμό.

4. Από΄όλη τη λίστα μόνο ένα δέχεται εντός ευρύτερης Καλαμάτας και είναι και πολύ φιλικοί. Βέβαια ελαφρώς τσουχτεροί και είναι δωμάτιο τύπου business hotel.

To 50 km από Καλαμάτα είναι σα να λέμε ...Μεγαλόπολη-Καλαμάτα! :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Από τα 9 που βρήκες:

1. Το ένα δεν δέχεται σκύλους πλέον διότι έφαγε πρόπερσι καταγγελία από μια ηλίθια που δήθεν έπαθε αλλεργία από σκύλο που μπήκε στο δωμάτιο. Από σκυλοκτήτες δέχεται μόνο έναν κατ' εξαίρεση: εμάς (μην ρωτάτε πως και γιατί... :D)

2. από την υπόλοιπη λίστα, όσα δεν είναι Καρδαμύλη/Πεταλίδι και είναι σε κοντινή απόσταση γύρω από την Καλαμάτα δεν δέχονται - έχω ρωτήσει τηλεφωνικά και παρουσιαστεί αυτοπροσώπως έως και πριν κανα εξάμηνο - μέχρι και που τους έχω παρακαλέσει σε φάση που ξεμείναμε εξαντλημένοι στην Καλαμάτα βράδυ και θέλαμε ένα γαμοκρέβατο να κοιμηθούμε. Τα μαζέψαμε και γυρίσαμε Αθήνα αυθημερόν και μες στη νύχτα... Γιατί λένε ότι δέχονται δεν καταλαβαίνω - εκτός αν το άλλαξαν...χλωμό.

4. Από΄όλη τη λίστα μόνο ένα δέχεται εντός ευρύτερης Καλαμάτας και είναι και πολύ φιλικοί. Βέβαια ελαφρώς τσουχτεροί και είναι δωμάτιο τύπου business hotel.

To 50 km από Καλαμάτα είναι σα να λέμε ...Μεγαλόπολη-Καλαμάτα! :D
Να ρωτήσω εγώ κάτι;

Το 3 που είναι;;;:D:p:D:p:paja1::paja1::maria::maria:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
To φαγε ... η αγανάκτηση! :D
:D:D:D

Καλά βρε παιδί μου, μη θυμώνεις! Απλά να διευκολύνω ήθελα, γιατι είχα πολύ καλή εμπειρία στη Μεσσηνία! Μέχρι και στην αιθουσα του πρωϊνου μας αφήνανε να βάλουμε το γομάρι το δικό μου. Μονο την τελευταία μέρα αναγκάστηκε να περιμένει στον κήπο, γιατι μια ηλίθια άρχισε να τσιρίζει "παπαπαααααα...... τι πράγματα είναι αυτά! το σκυλί εκεί που τρώμε!!!!!"

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
:D:D:D

Καλά βρε παιδί μου, μη θυμώνεις!
Δεν αγανάχτησα με σένα - με τους ξενοδόχους έχω αγαναχτήσει! Εντάξει βρίσκει κανείς να μείνει, αλλά μετά από πολύυυυ ταλαιπωρία, ψάξιμο και σιχτίρι... Πάντως στη Μεσσηνία εκεί που βρήκες είναι εξαίρεση...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
εγώ έχω πρόβλημα με τις διακοπές αφου κανένας δεν μας δέχεται οοολους μαζι..
και έχω και τρελό πρόβλημα με τους γείτονες και με τις γριές για τα μεγάλα σκυλιά κυρίως.. η γνωστή δικαιολογία "θα μας φάνε τα παιδιά"

έρχονται απ έξω απ το σπιτι μου και μας πετάνε κοτρόνες αν είναι δυνατον...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
έρχονται απ έξω απ το σπιτι μου και μας πετάνε κοτρόνες αν είναι δυνατον...
:confused::eek::confused::eek:

Ορίστε;
Ξέρετε ποιοί είναι; Προλαβαίνετε να τους δείτε; Γιατί αν ναι, την επόμενη φορά, τραβήξτε μια ωραία φωτό, επιδεικτικά να σας δούνε και απειλήστε με μύνηση.
Δεν είμαστε καλά; Που ζούμε; Στον μεσαίωνα; Σε ποιά περιοχή αν επιτρέπεται;

Last edited by a moderator:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
έχουμε κάνει άπειρες φορές παρατήρηση σε αυτους αλλα μας βγάζουν τρελούς..τώρα το κάνουν βράδυ αυτό αλλα τα βάζουμε στο γκαράζ τα σκυλιά οπότε δεν τα βρίσκουν φοβόμαστε και για φόλες..έχουμε βάλει μπρος για κάμερες γύρω γύρω απ το σπιτι αφού δεν γίνεται τιποτα άλλο..αντε να δουμε με την κ#$%γρια..
μαρούσι είμαστε

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com

Και εγώ αυτή την τακτική ακολουθώ, αν γράφουν ότι τα δέχονται δεν ρωτάω ποτέ.