Σκύλος βίασε 2χρονο αγοράκι!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μου είπανε ότι έπαιξε είδηση σε δελτίο ειδήσεων, ότι κάποιος σκύλος ( μάλλον πιτ μπουλ) βίασε 2χρονο αγοράκι!!! Το άκουσε κανείς???

Τι άλλο θα ακούσουμε???

Βίασε? Δεν δάγκωσε!!! Βίασε??? Είναι δυνατόν??????

:roll:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν το είδα εγώ, μου το είπανε, δεν ξέρω σε ποιό κανάλι, αλλά στο ΣΤΑΡ θα ήτανε, που αλλού!!!

Καλέ που είναι αυτός ο σκύλος, να αρχίσω τα ουα ουά και τα αγκού, μπας και δούμε Θεου πρόσωπο!!! :shock:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Το σκεφτόμουνα χθες το βράδυ, και... κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:
Αν και δεν ξέρω αν έχουν "ανθρωποβατικές" (κατά το κτηνοβατικές) τάσεις τα πιτ μπουλς, αλλά... δεν μου έχει τύχει (προς το παρόν) να μου την πέσει σκύλος για να με πηδήξει!!! Βέβαια μου έχει τύχει ένα θηλυκό στις μέρες του να με γλυκοκοιτάζει, άρα στο μυαλό του σκύλου, πιθανόν να είμαστε σεξουλικός στόχος...

Είναι επίσης γεγονός ότι κάποιοι έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τα σκυλιά τους, ανέκαθεν υπήρχε κτηνοβασία, όχι μόνο με τα σκυλιά...

Αν λοιπόν του συγκεκριμένου σκύλου του είχαν δώσει θάρρος, και ήταν μαθημένος να "πηδάει" τον αφεντικό ή την αφεντικίνα του, πιθανόν να θεώρησε φυσιολογικό (ο σκύλος) να πηδήξει και τον δίχρονο γιό!!!

Άλλωστε, δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι...

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Και εγώ το άκουσα στης ειδήσεις χτες, και το πιστεύω 50-50. Τέτοιο λάθος στην φύση :?: , οι γονείς του μωρού πάντως να έχουνε δικαστικά μπερδέματα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Κι όμως η είδηση δεν έπαιξε στο ΣΤΑΡ, έπαιξε στον ALPHA..... Ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι οι γονείς ήταν στο σπίτι (!!!) όταν έγινε το συμβάν, ότι το μωρό ήταν γυμνό γιατί του άλλαζαν πάνες (........) ότι το αντιλήφθησαν όταν άκουσαν το μωρό να φωνάζει από τους πόνους (μα απ'το άλλο δωμάτιο του άλλαζαν πάνες????), ότι το μωρό πρόλαβαν και το πήραν απ'το σκυλί οι γείτονες πριν το κατασπαράξει!!!!!!!!!!!! Γιατί είναι άλλωστε γνωστό, τα πιτμπουλ είναι σαν τις μαύρες χήρες, μετά το ζευγάρωμα τρώνε το ταίρι τους............. Ή απλά γιατί πρέπει κάπως στο θέμα να κολλήσουμε ότι τα πιτμπουλ κατασπαράζουν.....

Παρόλα αυτά δεν ξέχασαν να αναφέρουν ότι η αλήθεια για το τραγικό συμβάν θα λάμψει αφού ολοκληρωθεί η ανάκριση :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλοσπάντων, κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι γονείς είχαν "διδάξει" στο σκυλί αυτή τη συμπεριφορά (α ρε amangos.....). Παρόλο που πολύ καλά γνωρίζω ότι σε τέτοιες ιστορίες ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, θα ψάξω να βρω το σχετικό link

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
sofiaklv said:
Τέλοσπάντων, κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι γονείς είχαν "διδάξει" στο σκυλί αυτή τη συμπεριφορά (α ρε amangos.....).
Δεν είπα ότι "ξέρω" ότι ο σκύλος είχε σχέσεις με τον μπαμπά ή την μαμά, είπα ότι πιθανόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι αν, λέω αν, ο σκύλος ξέρει ότι γυμνό κολαράκι= μαμήσι (διότι το έχει ξανακάνει), τότε πιθανόν να εξηγείται αυτή η παρα φύσιν συμπεριφορά.

Είπα επίσης ότι η κτηνοβασία είναι διαδεδομένη παρέκληση σεξουαλικής συμπεριφοράς, από αρχαιοτάτων χρόνων!!!

Ο σκύλος που έχει μάθει να σεξουαλίζεται με ανθρώπους, όταν του τύχει η ευκαιρία, θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση...

Για κτηνοβασίες και για κτηνοβάτες μιλάει μέχρι και η Καινή Διαθήκη.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
amangos said:
Δεν είπα ότι "ξέρω"...... είπα ότι πιθανόν .......
Δεν εννόησα ότι ξέρεις κάτι, στην υπόθεση που έκανες ήθελα να αναφερθώ, καθαρά ως υπόθεση. Συγνώμη αν δεν ήταν ξεκάθαρο. :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική μονάδα, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA και να το συγκρίνουν στην με αυτό του παιδιού.
Μπορει να μου εξηγησει καπιος γιατι να συγκρινουν τα DNA???
Νομιζουν ο σκυλος και το παιδι ειναι συγγενεις?

Καπος βλακεια μου φαινεται η ολη ιστορια.
Και σε καθε περιπτοση φταινε οι γονεις για οτι εγινε!

ΔΕΝ αφηνουμε ΠΟΤΕ μικρα παιδια μονα τους με σκυλια!
Και αν υποθεσουμε οτι ειναι αληθεια, οτι το παιδι βιαστικε απο τον σκυλο- παλι φταινε οι γονεις που εχουν τετιο διαταραγμενο σκυλο- και δεν εχουν κανει τιποτα.
Αν του εχουν μαθει ιδιοι να εκτελει σεξουαλικες πραξεις- ειναι ετσι και αλλιος για φτυσιμο- ανομαλοι!

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Κάτι δεν κολλάει...

.

Όπως πολύ σωστά, αναφέρθηκε και πιο πάνω, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αν ο σκύλος δεν είναι εκπαιδευμένος... σε αντίστοιχες καταστάσεις...

Πέρα όμως, από αυτό το γεγονός..., εδώ η όλη ιστορία δεν κολλάει..., βρε παιδιά !!!!
Την εξέταση DNA, για ποιο λόγο την κάνουν...???

Για να ανακαλύψουν τί...???
Εάν υπάρχει σχέση..., μεταξύ του παιδιού και του σκύλου ???
Μα..., με ποιο σκεπτικό...???

Απορρώ πως γίνεται και λέγονται επισήμως, τέτοιες ανακρίβειες... και δεν βρίσκεται ένας δημοσιογράφος, να καταλάβει, ότι αυτά που υποστηρίζουν, δεν έχουν καμμια λογική βάση...

Μα τόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι..., ή τόσο μεγάλη είναι η παραποίηση της πραγματικότητας...???

.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
FrenchieFan said:
Μπορει να μου εξηγησει καπιος γιατι να συγκρινουν τα DNA???
Νομιζουν ο σκυλος και το παιδι ειναι συγγενεις?
Morgan_A said:
Πέρα όμως, από αυτό το γεγονός..., εδώ η όλη ιστορία δεν κολλάει..., βρε παιδιά !!!!
Την εξέταση DNA, για ποιο λόγο την κάνουν...???
Η μέθοδος DNA χρησιμοποιείτε ευρέως στην ιατροδικαστική διερεύνηση περιστατικών που έχουν να κάνουν με βιασμό, σεξουαλικά εγκλήματα και εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=857

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
το αποκλείετε να έχει κάνει την πράξη της κακοποίησης άνθρωπος, και αφού έπρεπε να τρέξουν το παιδί σε νοσοκομείο, να το φόρτωσαν στον σκύλο?

Από DNA θα αποκαλυφθεί ο ένοχος!!!

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
το αποκλείετε να έχει κάνει την πράξη της κακοποίησης άνθρωπος, και αφού έπρεπε να τρέξουν το παιδί σε νοσοκομείο, να το φόρτωσαν στον σκύλο?

Από DNA θα αποκαλυφθεί ο ένοχος!!!
Για αυτό κάνουν το DNA. :wink:

Αλλά η όλη είδηση "βρωμάει"...Σίγουρα κάποια "βρώμικα" ανθρώπινα μυαλά κρύβοντε από πίσω και κανένας σκύλος δεν φταίει για κάτι τέτοιο.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
τι άλλο θα ακούσουμε?

Ένα εθισμένο ελάφι
PATHFINDER
Τετάρτη 11:46

Οι Ιταλικές αρχές ανακάλυψαν μια παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης μετά από έντονα παράπονα ντόπιων για ένα «μεθυσμένο» ελάφι.

Όπως αναφέρθηκε, το ελάφι παρουσίαζε επιθετική συμπεριφορά προς τους περαστικούς, κοιμόταν στους δρόμους και περιπλανιόταν ακόμα και μέσα σε σπίτια και μαγαζιά.

Μετά από συνεχόμενες καταγγελίες, οι αρχές της περιοχής Trient, ξεκίνησαν έρευνα.

Τελικά το μυστήριο της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του άγριου ζώου διαλευκάνθηκε, μετά από την αποκάλυψη μια παράνομης φυτείας κάνναβης που είχε δημιουργηθεί από δυο κάτοικους της περιοχής και οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συλλογής της "πολύτιμης" σοδειάς.

http://news.pathfinder.gr/misc/413500.html

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Πάντως το θέμα με το βιασμό έχει πάρει τεράστια διάσταση - μόλις είδα στο star ρεπορτάζ (...κατ' επευφημία) όπόυ λίγο ή πολύ βαφτίζει τα πιτμπουλ επικίνδυνα - killers... Μιλούσε και ο σχετικός "ειδήμων" αλλά δεν είδα καλά το όνομα ...Νικολάου νομίζω? Μπορεί να κάνω λάθος... :?