Αν ήμουν πατέρας της μικρής θα του είχα ανοίξει το κεφάλι!
Βρίσκεται σε μέρος όπου υπάρχουν άνθρωποι και όσο φιλόζωοι και να είμαστε ο σκύλος και κατ'επέκταση και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να με σέβεται και εμένα που τρώω και τους γύρω!Είναι χώρος συνεστιάσεων και απαιτώ από κάποιον που έχει σκύλο να συμμορφωθεί με τους δικούς μου κανόνες!
Είπαμε ρε παίδες πολιτισμός πολιτισμός αλλά τι θα πρέπει να δούμε άλλο?Να τρώει και ο σκύλος μαζί μας στο τραπέζι...ένα κοριτσάκι για γεύμα?
Ναι είναι επικίνδυνο που αλωνίζει η μικρή μέσα στο μαγαζί και δεν είναι υπό την επίβλεψη των γονιών αλλά όχι και έτσι!
Ναι μπορεί να πάθει κάτι άλλο εκτός από το να την δαγκώσει αλλά όχι έτσι!
Ναι έχουν λάθος οι γονείς αλλά όχι έτσι!
Να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα!Το περιστατικό εκτυλίσσεται σε εστιατόριο!
Δεν με ενδιαφέρει, είτε εκπαιδευμένος είναι ο σκύλος είτε ότι θέλει να ναι θα έπρεπε να είναι υπό αυστηρή επίβλεψη και με φίμωτρο!ΑΝ θέλεις να βρίσκεται ανάμεσα μου!
Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!Είπαμε, οι εκπαιδευμένοι σκύλοι είναι εκπαιδευμένοι, δεν χρειάζεται να τεστάρουμε την εκπαίδευση τους πηγαίνοντας στο εστιατόριο!
Και σε αυτό το σημείο θέλω να αναφερθώ σε κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω!
Τι σημαίνει "και οι εκπαιδευτές να προσέχουν που δίνουν τα εκπαιδευμένα σκυλιά"?
Δηλαδή συγγνώμη, τον σκύλο μου τον εκπαίδευσε ο εκπαιδευτής, οκ?Αν εγώ τον πάρω από το εκπαιδευτήριο, πάω σε ένα πάρκο και του δώσω την εντολή "σάλτα σε εκείνο το κοριτσάκι στην κούνια που φοράει κίτρινο μπλουζάκι" θα φταίει ο εκπαιδευτής που μου το εκπαίδευσε?
Θα φταίει η μάνα που έχει αφήσει το παιδί να τρέχει αμέριμνο αν και εγγυμονεί κινδύνους το να αλωνίζει στην παιδική χαρά?
Ή θα φταίω εγώ που είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ?
Το περιστατικό είναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!