Σκύλος και κλέφτες.

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Μονο εγω έχω την απορία τι θα του έκανε ο σκύλος αν του έλεγε παρτον αγόρι μου.....
Ειλικρινα δεν ξέρω. Είναι κυριολεκτικά η πρώτη φορα που τον είδα να αγριευει. Αν βάλεις όμως ότι με άτομα που τα βλέπει για πρώτη φορά ΜΕΣΑ στο σπίτι τους μυρίζει και κάθεται και με κοιτάει πιστεύω δεν θα ορμαγε. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια έτσι; Γενικά πάντως είναι φιλικός με τα πάντα και πολύ ήρεμος σαν χαρακτήρας.

• Like
Reactions: tasos malinoua

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Νομιζω οτι χειροτερο ειναι να μπουν και να λειπεις και να βρουν τα σκυλια μεσα,πολλα σκυλια 5-6 σε καθε δωματιο:LOL:

• Like
Reactions: Giwrgosm

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Μονο εγω έχω την απορία τι θα του έκανε ο σκύλος αν του έλεγε παρτον αγόρι μου.....
Ειλικρινα δεν ξέρω. Είναι κυριολεκτικά η πρώτη φορα που τον είδα να αγριευει. Αν βάλεις όμως ότι με άτομα που τα βλέπει για πρώτη φορά ΜΕΣΑ στο σπίτι τους μυρίζει και κάθεται και με κοιτάει πιστεύω δεν θα ορμαγε. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια έτσι; Γενικά πάντως είναι φιλικός με τα πάντα και πολύ ήρεμος σαν χαρακτήρας.
Νομίζω ότι ο σκύλος του είναι κουτάβι...6-7 μηνών μαξ
Αποτι μ είπε η κτηνίατρος όταν τον είχα βρει είναι γεννημένος μέσα Νοέμβρη του 2016. Τον βρήκα 14/1/2017. 14 μηνών είναι πάνω κάτω.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32

Αποτι μ είπε η κτηνίατρος όταν τον είχα βρει είναι γεννημένος μέσα Νοέμβρη του 2016. Τον βρήκα 14/1/2017. 14 μηνών είναι πάνω κάτω.
Ωπ λάθος μου τότε,αν και πάλι είναι μικρός ακόμα.Τελικα πόσα κιλά είναι??

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Παίζει και να μην έκανε τίποτα...... Δεν το έχουν όλα τα σκυλιά το δάγκωμα το βαθύ, ακόμα και αν είναι από τις λεγόμενες δυναμικές φυλές. Κυκλοφορούν κάτι γατάκια...... Με τα μανίκια ξέρω κι εγώ να λέω πως έχω σκύλο που τα σπάει αλλά σε πραγματικές συνθήκες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δε λέω, μπορεί και να τον έκανε φέτες, όπως και να έχει η αντίδραση του φίλου ήταν η σωστή. Πρώτη σκέψη είναι να προστατέψουμε το σκύλο μας.
Γιατί, ο σκύλος φύλακας πρέπει να έχει βαθύ γεμάτο δάγκωμα; ;
Στα άλλα πάνω κάτω συμφωνώ.

Τον κλέφτη τον είδες η είχε εξαφανιστεί;

• Like
Reactions: Hammer

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι

Δεν λέω πως πρέπει να έχει αλλά επειδή είχε γίνει αναφορά για το μέγεθος της ζημιάς σε σχέση με το νόμο και πως από θύμα μπορεί να καταλήξεις θύτης, γι αυτό και το ανέφερα.

• Like
Reactions: tasos malinoua

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Νομιζω οτι χειροτερο ειναι να μπουν και να λειπεις και να βρουν τα σκυλια μεσα,πολλα σκυλια 5-6 σε καθε δωματιο:LOL:
Αν κρινω απο τη φωτο στο προφιλ νομιζω οτι θα παθαιναν ανακοπη πριν τους ακουμπησουν τα σκυλια..

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Εμένα όταν του λέω παρτόν αγόρι μου γυρνάει με κοιτάει με απορία πάντως αχαχα..
Το μόνο που κάνει είναι αν του πω έτσι με ύποπτο τόνο στη φωνή μου πόιος ειναι? Ποιος είναι αγόρι μου?
Έχει τεντωθει ολόκληρος, σηκώνει αυτιά (όσο μπορεί) και φεύγει στη πόρτα να δει τι παίζει, αν ακούσει και τίποτα άρχιζει γρύλισμα και γαυγισμα... Μέχρι να μπει ο επισκέπτης...
Μετά κουνάει κωλο και ουρά σαν τρελό

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Σε βλεπω τα επομενα βραδια να κοιμασαι με τον σκυλο διπλα κ πιο διπλα το μηχανακι:ROFLMAO::ROFLMAO:
Να ηιατι ειναι καλυτερο κ πιο εξυπνο ο σκυλος μεσα στο σπιτι!:cool:
Η μόνη διανυκτέρευση που επιτρέπεται εκτός οικίας είναι όταν θα πάω σε φιλικό κλπ σπίτι που εννοείται πάμε πακέτο η καλοκαιρι που πάμε παραλία βραδακι και γυρνάμε οπότε ναναι :p

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Καλά ναι μικρός είναι κ πάλι. 23 κιλά ειναι φίλε μου.
Να σου ζήσει φίλε μου αν και φωτό πολλές δε βλέπω στο θέμα του.χαχχαχα.
Ρώτησα τελείως τυπικά, όχι ότι δε μπορεί να κάνει ζημια.

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Εμένα όταν του λέω παρτόν αγόρι μου γυρνάει με κοιτάει με απορία πάντως αχαχα..
Το μόνο που κάνει είναι αν του πω έτσι με ύποπτο τόνο στη φωνή μου πόιος ειναι? Ποιος είναι αγόρι μου?
Έχει τεντωθει ολόκληρος, σηκώνει αυτιά (όσο μπορεί) και φεύγει στη πόρτα να δει τι παίζει, αν ακούσει και τίποτα άρχιζει γρύλισμα και γαυγισμα... Μέχρι να μπει ο επισκέπτης...
Μετά κουνάει κωλο και ουρά σαν τρελό
Χαχαχαχ και εμένα το ίδιο. Εγώ κλαίω όταν ακούει το πορτονι της βεράντας να ανοίγει. Μουσούδα τέρμα κάτω στην πόρτα κωλος στο ταβάνι η ουρά σαν έλικας ελικοπτερου να κάνει σα γατί και να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ...

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36

Ήταν δύο . Ίσα που πρόλαβα να τους δω Γτ είχανε φτάσει στη γωνιά. Με ευχαρίστησε πολύ που όταν του είπα κάτσε κάτω παρόλη τη νευρικοτητα που είχε δεν κουνήθηκε χιλιοστό από εκεί π του είπα να κάτσει...

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Να σου ζήσει φίλε μου αν και φωτό πολλές δε βλέπω στο θέμα του.χαχχαχα.
Ρώτησα τελείως τυπικά, όχι ότι δε μπορεί να κάνει ζημια.

Να σαι καλά φίλε μου και εσυ να βλέπεις γερό και δυνατό το φιλαράκι σου. Ισχύει για τις φωτο αλλά κάποια στιγμή που θα χαλαρώσω λίγο απτη δουλεια θα του φτιάξω ένα άλμπουμ και θα ανεβάσω τις αγαπημένες μου...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.665
11.086
Athens
Eνώ αν είχατε το Σάκη στο σπίτι, ο κλέφτης μάλλον θα είχε φύγει μείον ένα κομμάτι από το ποπό, σίγουρα πάντως δεν θα του φερνε το μπαλάκι... Δεν μασάει ο Σάκης από τέτοια.

• Like
Reactions: Mariosgs