Φιλε σαμσοκ-ΚοσμαΠαντως αν καταλαβα καλα λες οτι οποιος δεν εχει παιδι σε τετοια ηλικια αλλα σκοπευει να κανει,καλυτερα να μην παρει σκυλο μεγαλοσωμο.
Αν ομως εχει ηδη σκυλο οταν γεννηθει το παιδι ,τι γινεται? το κλεινουμε στο crate και του αλλαζουμε εντελως τις συνηθειες κανοντας του ξεκαθαρο οτι τωρα που ηρθε το νεο μελος της οικογενειας τα πραγματα γι αυτο θα αλλαξουν προς το χειροτερο?
μηπως το επομενο βημα θα ηταν να τον περιορισουμε στην αυλη,μακρια απο το παιδι? και μηπως το αμεσως επομενο βημα θα ηταν ο σκυλος να παρει ποδι?
ΟΙ σκεψεις που προχωρησα δεν ηταν δικες σου αλλα δικες μου αρα δεν προχωρησα αυθαιρετα τιποτα.Φιλε σαμσοκ-Κοσμα
Ειπα τελειως ξεκαθαρα τι εννοω και πως το σκεφτομαι. Μην μου βαζεις λογια και μην προχωρας αυθαιρετα τις σκεψεις μου.
+1Ετσι, από τώρα, φροντίζουμε και κοινωνικοποιούμε τη Μόκα με παιδάκια, νήπια, μωρά, όσο μπορούμε. Και μάλιστα, όσο τη βλέπω να "ψιλοαποφεύγει" τα παιδάκια (κυρίως τα αγοράκια 2-4 ετών), τόσο πιό πολύ προσπαθώ να την κάνω να τα συνηθίσει (και να κάνω και τον εαυτό μου να τα συνηθίσει, μαζί με τη Μόκα). Θεωρώ ότι η απάντηση είναι "κοινωνικοποίηση, όσο δεν πάει άλλο".
και εγω μια απο τα ιδια ,οπου βλεπω μικρα τρεχω με το τερατακι για παιχνιδι!Ετσι, από τώρα, φροντίζουμε και κοινωνικοποιούμε τη Μόκα με παιδάκια, νήπια, μωρά, όσο μπορούμε.