Σκύλος με εμφανή αδιαθεσία (από σκόρδο;)... - τελικά ΤΥΦΟΣ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Viper Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εχει το σκυλο του ανεμβολιαστο???
Δυστυχώς ναι και το σκυλί κοιμάται με τον μικρό στον ίδιο δωμάτιο
Με το να έχει αυτήν την στάση απέναντι στο σκυλί, έμμεσα κάνει κακό και στο παιδί του..

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Δυστυχώς τα νέα δεν είναι πολύ καλά ο σκύλος έκανε πάλι εμετό όχι ότι σταμάτησε ποτέ και αυτή την φορά έβγαλε αίμα όπως και στην διάρροια η γιατρός βρήκε αίμα :(

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η βλακεία είναι ότι το παιδάκι του τον σκύλο τον λατρεύει όσο τίποτα άλλο και είχε μαζέψει 50 ευρό και του έλεγε μπαμπά έχω εγώ να πάμε τον σκυλάκι και με συγκίνησε αλλά θα καλύψω εγώ το οικονομικό εντάξει αλλά αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα του είπα να τον δώσει τον σκύλο σε άλλη οικογένεια :mad:
Δεν ξέρω τι με θλίβει περισσότερο... Η αδιαφορία του για το σκυλάκι του οποίου υποτίθεται ανέλαβε την ευθύνη ή τρόπος που μεγαλώνει το παιδί του... :(

Ελπίζω να τα καταφέρει το μικρό και να βρεθεί άλλο σπίτι. Μακάρι να είναι το δικό σου.

Οι ανεύθυνες γέννες προσκαλούν πιο εύκολα ανεύθυνους ιδιοκτήτες.....
Μεγάλη αλήθεια που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που νομίζουν ότι όλα είναι μια χαρά γιατί όλοι οι φίλοι τους ζητάνε κουτάβια από τον σκύλο τους οπότε δεν πειράζει να ζευγαρώσει...

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Γι να εχει αιμα θα εινα τυφος λογικα αλλα ο γιατρος λογικα θα ξερει μην προτρεχουμε :(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γι να εχει αιμα θα εινα τυφος λογικα αλλα ο γιατρος λογικα θα ξερει μην προτρεχουμε :(
Ρε vergilakos, μετά απο την ιστορία τη δική σου αυτό τουλάχιστον δεν το έμαθες??? Ο γιατρος καμιά φορά δεν ξέρει κι εμείς πρεπει να ζητάμε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη γνώμη οταν εξαρτάται η ζωή του σκύλου μας απ'αυτό.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ναι αν ομως δεν κανει καποια τεστ πως θα ξερει?Mην την πατησει οπως εμενα που δεν μ εκανε τεστ :(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Διάβασε τι σου είπε η frenchie fan στο θέμα σου. Αν δεν είσαι σίγουρος, το αντιμετωπίζεις σα να είναι το χειρότερο!! Δεν περιμένεις να δεις αν θα πεθάνει ή όχι και μετά να κάνεις διαγνωση οτι ήταν τύφος!!!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Είπε ότι του έκανε και βρήκε τύφο
Δεν ξέρω θλίβομαι για το σκυλάκι γιατί είναι πανέμορφο και γλυκύτατο
Δεν είμαι καλά έπρεπε να δράσω πιο νωρίς αν χαθεί θα φταίω που δεν το άρπαξα να το πάω στην κλινική όσο ήταν καιρός

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
aris83 μην τα ρίχνεις σε σένα... Αν δεν ήσουν εσύ, το σκυλάκι πιθανότατα θα πέθαινε χωρίς να πάει ποτέ στο γιατρό...
Το ότι έχει έστω και μία ελπίδα οφείλεται σε σένα που ενώ δεν έχεις και την ευθύνη για τη φροντίδα του σκύλου, ενδιαφέρθηκες τόσο ώστε να τον πείσεις να το πάει στο γιατρό έστω και τώρα.

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
γράφω σβήνω ξανά γράφω ξανά σβήνω
και τελικά μια αίσθηση μου μένει αηδία που έχω( ; ) τέτοιους φίλους
μακάρι ο μικρός να τα καταφέρει μακάρι και μετά θα ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα με τις φιλίες
πραγματικά δεν έχω όρεξη για τίποτα

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Εσυ εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου δεν φταις σε κατι παντως !

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Mακαρι να το ξεπερασει το μικρουλι...το αφησε τουλαχιστον στο Αττικο? Να του το παρεις το σκυλι!!!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
οντως καλα λεει η aleksia με το elisa βγαινουν γρηγορα.Καλο θα ηταν να το παρεις εσυ το σκυλακι αλλα προς το παρον μας ενδοιαφερει να γινει καλα πανω απο ολα.:$

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γαμώτο το κέρατό μου..εχω βαρεθεί να διαβάζω για ανθρώπους κτήνη...έλεος πιά. Φίλε πα΄ρτο το κουτάβι και μην διανοηθείς να του το ξαναδώσεις...ότι και να σου λέει..
Αν τη γλυτωσει από τον τύφο θα πάθει κάτι άλλο στα χέρια του...
Και το παιδί του λυπάμαι...του μακάκα...

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Αισθάνομαι τύψεις γιατί τρεις λόγους
1)Έχω τέτοιους φίλους που ο ένας ανευθύνα ζευγαρώνει την σκυλίτσα του και ο άλλος που του πεθαίνει το σκυλί και δεν τον νοιάζει
2)Τον Αύγουστο πάω να υπηρετήσω και δεν μπορώ να τον πάρω κοντά μου και με πονάει
3)Έστω ότι τον αναλαμβάνει η γυναίκα μου το σπίτι μας είναι ακόμα γιαπί και το μωρό θα δυσκολευτεί
Παιδιά πάει να σπάσει το στομάχι μου
Και αυτοί είναι και οι λόγοι που καθυστερώ την απόκτηση σκύλου και βέβαια πάνω από όλα θέλω όταν γίνει να έχω τον δικό μου σκύλο να είμαι απόλυτα έτοιμος να το κάνω δεν θέλω να αποχτήσω μπλουζάκι αλλά έναν σύντροφο
Είμαι χάλια δεν ξέρω πως θα περάσει η νύχτα μέχρι να μάθω νέα του μικρού

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini