Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Viper Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εχει το σκυλο του ανεμβολιαστο???
Με το να έχει αυτήν την στάση απέναντι στο σκυλί, έμμεσα κάνει κακό και στο παιδί του..Δυστυχώς ναι και το σκυλί κοιμάται με τον μικρό στον ίδιο δωμάτιο
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Viper Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εχει το σκυλο του ανεμβολιαστο???
Με το να έχει αυτήν την στάση απέναντι στο σκυλί, έμμεσα κάνει κακό και στο παιδί του..Δυστυχώς ναι και το σκυλί κοιμάται με τον μικρό στον ίδιο δωμάτιο
Δεν ξέρω τι με θλίβει περισσότερο... Η αδιαφορία του για το σκυλάκι του οποίου υποτίθεται ανέλαβε την ευθύνη ή τρόπος που μεγαλώνει το παιδί του...Η βλακεία είναι ότι το παιδάκι του τον σκύλο τον λατρεύει όσο τίποτα άλλο και είχε μαζέψει 50 ευρό και του έλεγε μπαμπά έχω εγώ να πάμε τον σκυλάκι και με συγκίνησε αλλά θα καλύψω εγώ το οικονομικό εντάξει αλλά αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα του είπα να τον δώσει τον σκύλο σε άλλη οικογένεια![]()
Μεγάλη αλήθεια που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που νομίζουν ότι όλα είναι μια χαρά γιατί όλοι οι φίλοι τους ζητάνε κουτάβια από τον σκύλο τους οπότε δεν πειράζει να ζευγαρώσει...Οι ανεύθυνες γέννες προσκαλούν πιο εύκολα ανεύθυνους ιδιοκτήτες.....
Ρε vergilakos, μετά απο την ιστορία τη δική σου αυτό τουλάχιστον δεν το έμαθες??? Ο γιατρος καμιά φορά δεν ξέρει κι εμείς πρεπει να ζητάμε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη γνώμη οταν εξαρτάται η ζωή του σκύλου μας απ'αυτό.Γι να εχει αιμα θα εινα τυφος λογικα αλλα ο γιατρος λογικα θα ξερει μην προτρεχουμε![]()
Με το ELISA τεστ εχει τα αποτελέσματα μέσα σε μερικά λεπτάΝαι αν ομως δεν κανει καποια τεστ πως θα ξερει?Mην την πατησει οπως εμενα που δεν μ εκανε τεστ![]()