Σκύλος - νηστικός 1 μέρα;


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Crazy North, αυτό γίνεται μόνο στα πρωινά γεύματα?
Μήπως το ταίζεται πολύ το προηγούμενο βράδυ ή/και δεν τον κουράζεται στην πρωινή βόλτα?
 
Last edited:


Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Λοιποοοον. Σήμερα τ απόγευμα τα πρώτα αίματα έκαναν την εμφάνιση τους. Ελάχιστα βέβαια ακόμα αλλά σταμπαρει όταν κάθεται. Δεν περίμενα να αδιαθετησει τόσο νωρίς αλλα διαβάζοντας είδα ότι είναι φυσιολογικό στους 7 μήνες σε σκυλιά μεσαίου μεγέθους. Σήμερα δεν ακουμπήσε φαί όλη μέρα διατηρώντας ωστόσο το κέφι της και στο σπιτι και στις βόλτες. Ξέρετε αν μπορεί να ωφειλεται η ''νηστεια'' στην περίοδο της;;;
 


Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Kαι συνεχίζω με το θέμα μου. Σήμερα το πρωί παλι τσιριμώνιες με το φαγητό. Ούτε το πλησιάζε. Ειχα αρχισει ομως να ανησυχω και μη εχοντας κάτι αλλο να της δωσω καθως βιαζομουν και να φυγω για δουλεια τις εβρεξα την ξηρα με λίγο γάλα. Έφαγε όλη την ποσότητα σιγα σιγα(περιπου 90-100 γρ ξηρα). Η όρεξη της σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρά. Το θέμα ειναι τι πρέπει να κανω τωρα με το φαγητό μιας και είναι και αδιάθετη. Να την αφηνω νηστική ή να τη δελεαζω με λιχουδιες μαζι με την ξηρά.(π.χ. γιαούρτι)
 




thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Σε εμενα δεν ετρωγε ξηρα 1 μηνα πριν αδιαθετησει επρεπε να την ανακατεβω με κονσερβα.Μηπως οταν ειναι σε οιστρο σταματαει η αναπτυξη και για αυτο μειωνεται και η ορεξη η ειναι ασχετο?