Σπάσιμο μηριαίου σε Μαλινουά


excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα ξάνα, δεν μπορούσα να σας παρακολουθήσω γιατί πριν από είκοσι μέρες είχαμε ένα ατύχημα με τον μικρό μου (Μαλινουά).
Μας χτύπησε αυτοκίνητο και σπάσαμε την λεκάνη και το αριστερό μας ποδαράκι στο μηριαίο και εκτός απ'τα σπασίματα το αριστερό μας ποδαράκι έπαθε εξάρθρωση στο γονατάκι και αυτό είναι που με ανησυχεί τώρα.
Η λεκάνη του χρειάστηκε μια απλή ανάταξη και σε τρείς μέρες άρχισε να σηκώνετε στα τρία του ποδαράκια αλλά το αριστερό που έπαθε και την εξάρθρωση μας ταλαιπωρεί ακόμα. έχει τέσσερις μέρες που το πατάει αλλά όταν κάθετε το έχει τεντωμένο και όταν προσπαθω να το κουνήσω εγώ δείχνει να ενοχλείται στο γονατάκι του.
Είχε κάποιος παρόμοιο περιστατικό για να με παρηγορήσει; Μίλησα με τον γιατρό του (Θωμά Μαραγκό) και μου είπε πως λογικά είναι από την ακινησία και να περιμένουμε καμια βδομάδα ακόμα για να δούμε. (Δεν θυμάμαι αν σας το έχω αναφέρει αλλά μένω στην Σκύρο και δεν μπορώ να περάσω από κει ή από άλλο γιατρο να το δούμε)
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν έχεις βγάλει ακτινογραφίες καλύτερα να τις στειλεις σε κάποιο γιατρο μαζι με το ιστορικό του σκύλου, σε κάποιο κτηνίατρο που να είναι πιό ειδικός στα ορθοπεδικά ζητήματα και να μιλήσεις μαζί του τηλεφωνικά μετά.
Ο Θωμας είναι καταπληκτικός γιατρός αλλα καλύτερα να μιλήσεις με τον Κέστη η τον Φλαράκο η τον Βλαχόπουλο.
:):)
 


excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Κατερίνα ο πρώτος που πήγα μετά το ατύχημα ήταν ο Φλαράκος ο οποίος τυχαίνει να είναι και συνάδελφος και γι'αυτό τον γνώριζα, αλλά δεν είδε ούτε καν την εξάρθρωση και μου είπε πως η λεκάνη ήταν πολύ δύσκολο να γίνει, μετά από επικεινωνία με τον εκτροφέα μου μου είπε να φύγω από κει και να πάω στον Μαραγκό ο οποίος με υσήχασε γι'αυτό που ανησυχούσα περισσότερο και όντως είχε δίκιο, τώρα για το ποδαράκι του μου λέει απλά να περιμένω και να περπατάμε για να στρώσει αλλά ο μικρός μου εδώ και μια εβδομάδα που πατάει το ποδαράκι του ακόμα δεν έχει αρχίσει να το λυγίζει αρκετά όπως ας πούμε να κάθετε σωστά και το κρατάει τεντωμένο
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω θα ζήταγα και δευτερη γνωμη για να ήμουν 100% σίγουρη...
Δεν κατηγορω τον Θωμα...και γω εκει παω τους δικούς μου..
Περίμενε μία εβδομάδα και αν δεν δεις καλυτέρευση ρωτα και άλλον γιατρο.
Ο Θωμας σου είπε να κάνεις ασκήσεις η ακινησιά και ξεκούραση?
 


excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Μου είχε πει για δεκαπέντε μέρες ακινησία και μετά να τον αφήνω να περπατάει όσο μπορεί, το μόνο που προσέχω τώρα είναι να μην τρέχει και να μην πλησιάζει σκαλιά