Kαλησπερα σας, σημερα αποφασισα να κανω account στο site σας για να ζητησω την γνωμη σας σχετικα με ενα προβλημα που εχει η Λια μου, γιατι δε μπορω να περιμενω μεχρι αυριο να το μεσημερι να παρω τηλεφωνο τον κτηνιατρο. Αλλα καλυτερα ας το παρω απο την αρχη. Πριν 1.5 εβδομαδα περιπου πειρα την Λια απο pet shop στο Ηρακλειο Κρητης. Η Λια ειναι 2.6 μηνων και ρατσα Yorskshire terrier. Πριν 5-6 μερες πηγα την Λια στον κτηνιατρο για να εναν απλο ελεγχο, μιας και την ειχα παρει απο pet shop και ηθελα να την δει, αλλα και γιατι εκανε διαρροια αλλα οχι σε στυλ νερο. Ο κτηνιατρος της εδωσε μια κρεμα για τα σκουλικακια στο εντερο και μου ειπε να παρατηρησω αν βγαλει σκουλικακια στα κοπρανα της. Εμπας περιπτωση δε εβγαλε... και αυτες τις 3 τελευταιες μερες αρχισε να κανει διαρροια σε μορφη νερου αλλα και να εχουν κατι σαν γλειτσα με αιμα πανω ( ελαχιστο ). Εκτος αυτου το προβλημα που με ανησυχει ειναι οτι εδω και 3 μερες, οταν κοιματε το βραδυ στην αγκαλια μου και οταν αργοτεα ειναι στο κρεβατι της κανει κατι σπασμους στο σωμα της ολο, εκεινη σηκωνεται και προσπαθει να βηξει... αλλα δε βηχει ουτε βγαζει κατι... ( θα σας δωσω βιντεο ). Σημερα, λοιπον, την πηγα στον κτηνιατρο για να κοιταξει τα διαρροια της, και μου εδωσε να της δεινω μια σαν κρεμα πρωι και βραδυ και να της φτιαξω λαπα ρυζι για 2-3 μερες και μετα αν δε γινει καλα και τοτε να την παω να την ξαναδει. Το θεμα ειναι οτι τον ρωτησα και γι' αυτο που κανει... αλλα πρεπει να το προσπερασε γιατι ειχε και δουλεια και εβλεπε κ την Λια με αποτελεσμα εγω να το ξεχασω να τον ξαναρωτησω και να περιμενω αυριο ( Τριτη ) να τον παρω τηλεφωνο. Σημερα, ομως, το βραδυ που ειναι ολη την ωρα στην αγκαλια μου... η κατασταση εχει γινει ανησυχητική, καθως η Λια καθε τρεις και λιγο κανει ακριβως αυτο το πραγμα και με μια μικρη φωνουλα πονου, με αποτελεσμα να μου σπαραζει την καρδια. Δεν μπορω ουτε να υποθεσω τι μπορει να εχει..., στην αρχη ειπα ισως την πειραζε καποια μυρωδια απο τα μανταρινια, αλλαξα τα παντα να μην μυριζει... συνεχιστηκε... Μετα ειπα την πειραζει το κλιματιστικο, γιατι το εχω σχεδον παντα ανοιχτο για το λογο οτι εχει κρυο και αυτη σαν μωρο κρυώνει. Το εκλεισα το κλιματιστικο συνεχιστηκε η δουλεια... Μετα λεω ισως ειναι που δε εφαγε... την τάισα λαπα... πριν απο λιγο παλι το εκανε στην αγκαλια μου. Με ανησυχει που δε βγαζει και τιποτα... να πεις κανει εμετο... ναι... αλλα δε βγαζει τιποτα και ποναει για κλασματα δευτευρολεπτου. Επισης, μετα την αλοιφη που με εδωσε ο γιατρος τα κοπρανα της που εκανε εχουν χρωμα μουσταρδας
και παλι σα νερο φυσικα... αλλα δε νομιζω να φταει αυτο γιατι αυτη η δουλεια γινεται 3 μερες τωρα... Να σημειωση οτι η διαθεση της ειναι στα top, καθως τρεχει απο εδω και απο εκει σαν το ελαφι... αλλα αυτο το παθαινει ή οταν ξεκουραζεται ή οταν κοιματε.
Βιντεο: Σπασμους και μετα Βηχας - YouTube
Σημειωση : Στο βιντεο δε φαινονται οι σπασμοι, απλως οταν κοιματε... τρανταζεται η κοιλιτσα της και γενικα ολο το σωμα της και μετα γινεται ολο αυτο. Στο βιντεο επειδη δε μπορεσα να τραβηξω just την ωρα που το κανει, κοιταξτε στην αρχη (0,1) και (0,50-0,55). Επισης ξεχασα να προσθεσω, οτι παρατηρσα οτι αναπνεει γρηγορα και σαν να ακουω σαλια... η να ειναι βουλωμενη η μυτη της... η φλεματα.. δε μπορβ να καταλαβω... παντως δε κανει ησυχο υπνο..
Βιντεο: Σπασμους και μετα Βηχας - YouTube
Σημειωση : Στο βιντεο δε φαινονται οι σπασμοι, απλως οταν κοιματε... τρανταζεται η κοιλιτσα της και γενικα ολο το σωμα της και μετα γινεται ολο αυτο. Στο βιντεο επειδη δε μπορεσα να τραβηξω just την ωρα που το κανει, κοιταξτε στην αρχη (0,1) και (0,50-0,55). Επισης ξεχασα να προσθεσω, οτι παρατηρσα οτι αναπνεει γρηγορα και σαν να ακουω σαλια... η να ειναι βουλωμενη η μυτη της... η φλεματα.. δε μπορβ να καταλαβω... παντως δε κανει ησυχο υπνο..
Last edited: