Στείρωση και συμπεριφορά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
@johnk ενδεχομένως απαλύνονται γιατι στο μεταξύ στο βάθος χρόνου μαθαίνουμε να τις αντιμετωπιζουμε αναλόγως. Το έχω σκεφτεί και αυτό.

@bagnikh τι καλώς μας βρήκες καλε, χωρίς φωτογραφίες του Pixel?

• Like
Reactions: johnk

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Ο Pixel είναι 3 ετών, μέχρι και τα 2+ κάτι πάθαινε συνέχεια, όχι διάρροιες όχι ωτίτιδες όχι γαστεντερίτιδες, έχουμε κάνει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε εμβόλιο και δεν είμαι υπερβολική έχουν συμβεί όλα αυτά, πλέον τον παίρνω τηλέφωνο η του στέλνω φωτογραφίες και μετά μου λέει έλα η δεν είναι τίποτα!

Το δωρεάν δεν το είπα γιατί έχω λεφτά και κάνω ότι θέλω, απεναντίας δεν μου περισσεύουν καν και θα δυσκολευτώ να την πληρώσω κιόλας!

Ο πρώτος λόγος και σημαντικότερος είναι ότι αυτόν εμπιστεύομαι κι όπως δεν θα άλλαζα γιατρό στα παιδιά μου (δεν έχω) για λόγους οικονομικούς έτσι δεν το κάνω και στον σκύλο μου!και ο δεύτερος είναι για δικούς μου ηθικούς λόγους οι οποίοι δεν είναι επί του παρόντος!

Κι αν βάλω φωτογραφίες και μου τον ματιαξετε και ξανά χρειαστώ γιατρό;:p

Θα βάλω αύριο!!!!!

• Like
Reactions: ghelly

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Ναι βέβαια πολύ!!!!Ήταν στις 10 το πρωί που κάποιος τόλμησε να χτυπήσει το θυροτηλέφωνο και φυσικά ως σωστό αρσενικό, ξεσήκωσε όλη την γειτονιά με τα γαβγίσματα του γιατί ήθελε να είναι σίγουρος ότι αν πάθαινα κάτι από το θυροτηλέφωνο κάποιος θα άκουγε για να έρθει να με σώσει!!!:D Οπότε και με ξύπνησε αλλά ήμουν παράπλευρη απώλεια και φυσικά μόλις σηκώθηκα και πήγα να στρώσω το κρεβάτι ξάπλωσε πήρε αυτό το ύφος και δεν σηκωνόταν!!!!
Είναι κάτω από την κουβέρτα!;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Η εκπαίδευση δεν περιελάμβανε φυσιολογική συμπεριφορά όταν χτυπάει το θυροτηλέφωνο?
Προς στιγμήν κατέβασε τον από το κρεβάτι γιατί όπως όλες οι συμπεριφορές ξεκινούν από το σπίτι!
:)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Οσο για σενα Νικη...εγω νομιζω(=κοινως ειναι προσωπικη εικασια) οτι καποιες συμπεριφορες δεν θα αλλαξουν...οπως η κυριαρχια...η οτι μαρκαρει εδω κι εκει...αλλα σιγουρα με τα χρονια...θα περιοριστουν καμποσο...!

• Like
Reactions: johnk

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
@betty coltrane Ειλικρινα...που πας και τα βρισκεις αυτα τα βιντεο?
Επισης αναρωτιεμαι εκει στην αμερικη εχουν ξεφυγει τοσο πολυ τα τηλεοπτικα κονσεπτ?
Σορρυ για το οφφ τοπικ, αλλά προειδοποιησα!! :)

επισης δεν εψαξα και πααρα πολυ, ειναι saturday night live! εκπομπη σαραντα χρονων απ οπου εχουν περασει απειροι κωμικοι.

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Περιλαμβάνει αλλά και το θυροτηλέφωνο και η πόρτα έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να μας ενημερώνουν οι επισκέπτες για να μην χτυπάνε και ή θα μπει κάποιος θα πάρει το 2λεπτο γάβγισμα και μετά θα ηρεμήσει ή θα πρέπει να τον κατεβάσω και να μπούμε εμείς δεύτεροι, αν βρει κάποιον στο σπίτι απλά τον μυρίζει δεν κάνει τίποτα, το ξέρω ότι θέλουμε δουλειά, κάτι που του αρέσει πολύ είναι το κόκαλο αλλά κάνει δυσκοίλια και τα άλλα με ζαμπόν κλπ τα έχω ξανά αναφέρει!

Το θέμα του κρεβατιού ξεκίνησε λάθος και δεν είμαι σε θέση να το αλλάξω πλέον αν και τώρα κοιμάται μόνος του κάτω γιατί ζεσταίνεται!

Τα θυροτηλέφωνα βεβαίως, μπορεί να πάθουμε πολλά....!

Δηλαδή θα μπω στην διαδικασία να κάνουμε νάρκωση, με τα όσα ρίσκα, να εγχειριστεί και το αποτέλεσμα πιο;;; απλά δεν θα μπορεί να ζευγαρώσει;;;;

Θηλυκές σε οίστρο δεν πλησιάζουμε τον παίρνω και φεύγουμε, το μαρκάρισμα ας το κάνει δεν με νοιάζει αλλά στειρωμένος και με το ίδιο ενδιαφέρον ;;;

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάθει κι εγώ σοκ από την επίθεση και μπορεί να αισθάνεται το άγχος μου και να χειροτερεύω κι εγώ τα πράγματα αν και προσπαθώ να μην το κάνω τι να πω......;;;

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Θα σου πω ενα καλο που χω δει live στο παρκο που παμε που εχει και αλλα σκυλια. Ειναι ενας πανεμορφος Χασκι (ο ερμης) ο οποιος ειναι τωρα 8-9 χρονων? οταν τον γνωρισαμε εμεις καβαλουσε οτι θυληκο εβρισκε...και με τα αρσενικα παντα ηταν αναμμενο σπιρτο για καβγα..ιδιως αν επαιζε θυληκια στην μεση. Το κακο ομως ηταν οτι οποτε τυχαινε θυληκια σε οιστρο...την ακολουθουσε μεχρι να φτασουν στο σπιτι της η θυληκια και μετα...επεστρεφε στο παρκο...ενω τον ψαχναμε οσοι ημασταν εκει. Απο οταν τον στειρωσε ο κυριος που τον εχει...και αφου περασε καμποσος καιρος νομιζω μια διετια..πλεον αδιαφορει για τις σκυλες σε οιστρο...παει-μυριζει-και επιστρεφει στο αφεντικο και δεν χανεται..να τον ψαχνει ολο το παρκο.Επισεις με τα αρσενικα εχει μια αλλη ανεκτικοτητα...εχει κοψει τους τσαμπουκαδες και τραμπουκισμους! Και να σκεφτεις οτι μιλαμε για σκυλι που εχει μαθει μονο το "ξαπλα,ελα,το "παμε βολτα", αντε και το "φαι"...σαν εντολες! Για αυτο σου λεω οτι ειναι αναλογα τον σκυλο και πως θα τυχει. Σε αλλα τυχαινει,σε αλλα οχι. (Ενδεχομενως επειδη ο ερμης ειναι και καποιας ηλικιας...ισως να χει συνδραμει και αυτο στο να ηρεμησει)

• Like
Reactions: LaCat

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
πλέον τον παίρνω τηλέφωνο η του στέλνω φωτογραφίες και μετά μου λέει έλα η δεν είναι τίποτα!

Ο πρώτος λόγος και σημαντικότερος είναι ότι αυτόν εμπιστεύομαι κι όπως δεν θα άλλαζα γιατρό στα παιδιά μου (δεν έχω) για λόγους οικονομικούς έτσι δεν το κάνω και στον σκύλο μου!και ο δεύτερος είναι για δικούς μου ηθικούς λόγους οι οποίοι δεν είναι επί του παρόντος!
α κάνει και τηλεδιαγνώσεις με φώτο..
ηθικούς λόγους για παράδειγμα οτι παίρνεις την απόφαση εσύ και την εντολή, για κάτι το οποιό είναι έξω από την φυση του ζώου, και απλά είναι για το δικό μας καλό, με λίγο περιτύλιγμα ΚΑΙ το καλό του σκύλου ?

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Εάν κατάλαβα καλά @ntoulis από αυτό που γράφεις:
1 τηλεδιαγνώσεις εννοείς ότι:

-καλησπέρα γιατρέ έχει λίγο βήχα να τον φέρω ή όχι;

-τι άλλο έχει έ φτερνίστηκε και 2 φορές!
-όχι δες το 2 μέρες κι αν χειροτερέψει ξανά πάρε με,

άλλη περίπτωση
- καλήμερα γιατρέ, γέρνει το κεφάλι προς αριστερά, δείχνει να πονάει κάπου, δεν έχει διάθεση και τινάζει και το κεφάλι του....
-σε πόση ώρα μπορείς να τον φέρεις να το δω;

άλλη περίπτωση
φωτογραφία στο viber έκανε 4 φορές αυτό τον εμετό τον φέρνω;;;
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι παράλογο σε αυτό...!!

2 όταν λες την απόφαση και εντολή για κάτι το οποίο είναι έξω από την φύση του σκύλου εννοείς την στείρωση;;;γιατί εγώ μιλούσα για το αν θα πληρώσω ή αν θα κάνω δωρεάν την στείρωση και ο λόγος που δεν πάω να την κάνω δωρεάν είναι για δικούς μου ηθικούς λόγους που ξανά λέω ότι είναι κάτι που αφορά εμένα και τον τρόπο σκέψεις μου!!!:)

Ερώτηση κάνω και όχι επίθεση!!!:)

Γι αυτό ρωτάω και θέλω εμπειρίες για να δω κατά πόσο αξίζει να μπω σε μια τέτοια διαδικασία!!!!
Γενικότερα σας διαβάζω καθημερινά, αρκετά πριν κάνω την εγγραφή, το να με κρίνει κάποιος δεν είναι και το πιο ευχάριστο αλλά σήμερα παρατηρούσα πολύ πιο προσεκτικά για να δω τι ακριβώς συμβαίνει και παρατήρησα ότι εγώ ήμουν αυτή που πήρα πρώτη την θέση άμυνας (έσφιξα/τέντωσα το λουρί του και ήμουν έτοιμη να τραβήξω σε περίπτωση επίθεσης) απέναντι στον άλλο σκύλο που ήρθε για να μυριστούν!!!

Πιστεύω λοιπόν ότι όλο αυτό μου έδωσε κάτι γι αυτό κι έκανα μία τόσο σημαντική ερώτηση που αφορά τον σκύλο μου!!!

Σ'ευχαριστώ @Giannis_Rottie χάσκι ...ξεροκέφαλο....κάπως ξεθολώνει το τοπίο....κάπως έτσι είναι κι ο δικός μου μόνο που εμένα δεν είναι ποτέ λυμένος οπότε και δεν τον ψάχνουμε και μόλις δω ότι πάει(τις περισσότερες φορές δεν τον ακούω καν απλά καταλαβαίνω ότι τρέμει το λουρί του)να ανάψει το σπίρτο τον παίρνω και φεύγουμε.....

ή εγώ καταλαβαίνω λάθος τον σκύλο μου ή ο σκύλος όντως αδιαφορεί για το παιχνίδι και τον ενδιαφέρει μόνο το καβάλημα οπότε αν του φύγει η όρεξη ίσως να μην έχει ενδιαφέρον και για τα υπόλοιπα !!!(n)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix