Στείρωση και συμπεριφορά

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
με έχεις μπερδέψει πάρα πολύ.. δεν το συνεχίζω.. αν αισθάνθηκες οτι σε έκρινα στη σχέση σου με τον γιατρό ή στις αποφάσεις σου ή στον τρόπο σκέψης σου.. σόρι, δεν είχα τέτοια πρόθεση.. εύχομαι να πάνε όλα καλά

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλησπέρα!! @ntoulis εγώ μάλλον έχω μπερδευτεί πολύ! δεν είπα ότι εσύ με έκρινες,ήταν κάτι γενικό, μάλλον δεν χρησιμοποίησα την σωστή λέξη και ίσως να μην μπορώ να εκφραστώ σωστά με τον γραπτό λόγο!!!Εγώ συγνώμη εάν σε πρόσβαλα με κάτι που είπα!!!
Θα ήταν ωραία αν συνέχιζες!!!!!:)

• Like
Reactions: ntoulis

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλησπέρα!!!

Τελικά ο Pixel στειρώθηκε σήμερα το πρωί!!!!:)

Δευτέρα κάναμε εξετάσεις ήταν όλα καλά οπότε και κλείσαμε ραντεβού για σήμερα το πρωί!!!!

Η επέμβαση πήγε καλά!!!του έκανε και 2 εξωτερικά ράμματα, κάναμε και καθαρισμό δοντιών αφού ήταν ναρκωμένος!

Μας είπε ότι θα χάσουμε γρήγορα τα μπροστά μας δόντια .....:(

Τώρα είμαστε σπίτι και αναρρώνουμε!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλησπέρα!!!

Τελικά ο Pixel στειρώθηκε σήμερα το πρωί!!!!:)

Δευτέρα κάναμε εξετάσεις ήταν όλα καλά οπότε και κλείσαμε ραντεβού για σήμερα το πρωί!!!!

Η επέμβαση πήγε καλά!!!του έκανε και 2 εξωτερικά ράμματα, κάναμε και καθαρισμό δοντιών αφού ήταν ναρκωμένος!

Μας είπε ότι θα χάσουμε γρήγορα τα μπροστά μας δόντια .....:(

Τώρα είμαστε σπίτι και αναρρώνουμε!!!!!
Περαστικά γρήγορα!!!
Αχ αυτά τα δοντια....

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Ευχαριστώ πολύ !!!!ναι τα δοντάκια θέλουν βούρτσισμα!!!!!

Επίσης μου είπε ότι αυτά που έβγαλε από μέσα......:whistle: ήταν πολύ μεγάλα για το μέγεθός του......:D!!!!!!!!

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλησπέρα!!!!!!

Πέρασαν 2 μήνες από την στείρωση!!!!!

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά από τις πρώτες 15 μέρες!!!!!
Ήταν σαν να πάτησα ένα κουμπί!!!!!!!!Δεν περίμενα ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα!!!!!!Τις πρώτες 15 μέρες συναντήσαμε σκυλίτσα σε οίστρο την μύρισε, ενώ μας προειδοποίησαν ότι είχε οίστρο, απλά τον άφησα να δω τι θα κάνει.......μύρισε και έφυγε απλά......πλέον δεν είναι κυρίαρχος με άλλα σκυλιά, αν του πω πάμε δεν πάει καν να μυρίσει και φυσικά δεν τραβάει για να πάμε, παίζει πλέον κανονικά, είχαμε φιλοξενήσει μία άλλη σκυλίτσα και παίζανε πάρα πολύ, με σκυλιά που δεν ήθελε και έβγαζε δόντια τώρα κουνάει ουρίτσα και δέχεται να τον μυρίσουν, απλά ένα άλλος σκύλος, επιτέλους ευχαριστιόμαστε βόλτες, σταμάτησε να διεκδικεί,παίζει με κουκουνάρες μπάλες η άλλα παιχνίδια και ας έχει άλλα σκυλιά δίπλα του, έχω τόσα περιστατικά που θα γράφω μέχρι αύριο και ναι θα πω αυτό που έχει πει πιο πάνω ο Jonk για πιο λόγο δεν τον στείρωνα πιο πριν τον π@@@@@ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΆΝΙΩΣΑ στιγμή και ευτυχώς πήρα την σωστή απόφαση...!!!!!Για το μόνο που έχω μετανοιώσει είναι που δεν το έκανα τόσο καιρό με αποτέλεσμα να τον ταλαιπωρώ και να τον εκθέτω σε κίνδυνο!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βρε μπας και του έκανες λοβοτομή;

Εμένα έχει 8 περίπου μήνες που (για ιατρικούς λόγους) ευνουχίστηκε ο Κάστορας και δεν βλέπω να έχει αλλάξει καθόλου.
Με την ίδια ζέση, εξακολουθεί να θελει να δείρει όσα αρσενικά σκυλιά κινούνται ή τον προσεγγίζουν «καμαρωτά»

Last edited:
  • Like
Reactions: GRDANE

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Δεν ξερω τι του εκανε,δεν ξερω πως το εκανε, παντως οτι εκανε επιασε!!!!!!!
Ειναι σαν να επαθε μεταλλαξη!!!!!!

Ηταν πολυ γρηγορα και αμεσα τα αποτελεσματα!!!!!

Κι ο γιατρος μας δεν περιμενε να εχει τετοια αλλαγη!!!!!!

Ισως τελικα να ηταν οτι οντως τον ενδιεφερε μονο το καβαλημα κι αφου τωρα δεν εχει τετοιο θεμα να μην τον νοιαζει, παιζει, ο σκυλος μου παιζει, δεν τον ειχα δει ποτε να τρεχει γυρω γυρω με αλλο σκυλι και να παιζουν ηταν παντα με τα δυο ποδια στον αερα.....!!!!!

Ειναι σαν να πατησε ενα κουμπι και να αλλαξε!!!!! και με αλλους που τον εχουν δει λενε φοβερη η αλλαγη!!!!!!

Δεν θελει να τον καβαλανε μονο τοτε διορθωνει αλλα επειδη δεν τον βλεπουν ανταγωνιστηκα δεν ξεκιναει καυγας !!!!!

Εχει υπαρξει ελευθερος σε παραλια και παρκο και επαιζε μαζι μας!!!!!!!

• Like
Reactions: vasilakis13

29 Αυγούστου 2015
7
1
31
Μπράβο για την επιλογή σου και χαίρομαι που είχες αποτελέσματα στην συμπεριφορά του σκυλάκου σου....Απ'ότι δίαβασα η στείρωση επηρεάζει τις συμπεριφορές που σχετίζονται αποκλείστικα με τις ορμόνες του σκύλου αυτό σημαίνει ότι π.χ. αν ο σκύλος σου "καυγαδίζει" με άλλα σκυλία λόγω επιφυλακτικότητας και όχι λόγω επιβολής με την στείρωση η συμπεριφορά αυτή θα συνεχιστεί όπως πριν.Επίσης έμαθα απο τον κτηνίατρο ότι τα αρσενικά έχουν ανάγκη για αναπαραγωγή καθημερίνα (και όχι όπως τα θυληκά δύο φορές τον χρόνο) πράγμα που τους προκαλεί έντονο στρες με αποτέλεσμα την "κλασσική αλλοπρόσαλη συμπεριφορά". Μετά απ την στείρωση ο σκύλος γίνεται περισσότερο συντροφικός και ανθρωποκεντρικός.

vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
108
18
Καλα νεα αυτα σχετικα με την αλλαγη της συμπεριφορας προς το καλυτερο!θα του κανω κανω και γω μεχρι τελος Σεπτεμβρη μπας και ηρεμησει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ε όσο να ναι θέλει αρκετό καιρό ώσπου να σταματησει να παράγει ο οργανισμός ορμόνες. Δεν σημαίνει ότι με το που ανάρρωσε, αυτές επαψαν να υπάρχουν.

Επισης η στειρωση δεν επηρεάζει όλα τα σκυλιά με τον ίδιο τρόπο και καλό είναι να μην θεωρείται πανάκεια σε προβλήματα συμπεριφοράς, κυριαρχικότητες κλπ

• Like
Reactions: epial

29 Αυγούστου 2015
7
1
31
ε όσο να ναι θέλει αρκετό καιρό ώσπου να σταματησει να παράγει ο οργανισμός ορμόνες. Δεν σημαίνει ότι με το που ανάρρωσε, αυτές επαψαν να υπάρχουν.
Δεν γνώριζα για τον χρόνο που χρειάζεται αλλά εγώ βλέπω πως παρόλο που έχει περάσει μονο ενα δεκαπενθήμερο υπήρξαν αλλαγές στην συμπεριφορά του σκύλου.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εμενα ο γιατρος μου ειπε πάνω από εξαμηνο!

Εν τω μεταξύ ειχα διαβασει μια ιατρική μελέτη που έβρισκε πολύ αυξημένα ποσοστά καρκίνου του προστάτη, της ουροδόχου κύστεως και δε θυμαμαι τι άλλο, στα ευνουχισμένα σε σχεση με τα αστείρωτα.
Αν καταφέρω να την βρω θα τη βάλω!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οι αλλαγές μπορεί να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο ευνουχισμός. Το ότι ηρέμησε ήδη από το πρώτο 15ήμερο, δεν σημαίνει ότι ο οργανισμός "καθάρισε".

(αλλο 1 ποστ θέλω)

29 Αυγούστου 2015
7
1
31
Εν τω μεταξύ ειχα διαβασει μια ιατρική μελέτη που έβρισκε πολύ αυξημένα ποσοστά καρκίνου του προστάτη, της ουροδόχου κύστεως και δε θυμαμαι τι άλλο, στα ευνουχισμένα σε σχεση με τα αστείρωτα.
Αν καταφέρω να την βρω θα τη βάλω!
Παίζει αυτό? γιατί εμας ο κτηνίατρος μας είπε ότι με την στείρωση αποφεύγεται ο καρκίνος του προστάτη..χελπ ρε παιδιά ! θα στειρώσω και εγω τον μικρό μου μεσα στον σεπτέμβρη και το ψάχνω το θέμα...δεν πιστεύω να μου δίνει αυτός ψεύτικες πληροφορίες για να τα τσεπώσει? :mad:

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Κι εγω ηξερα για το 6μηνο και για τον χρονο που χρειαζεται, επισης ηξερα οτι μπορει καν να μην αλλαξουν καποιες παγιωμενες συμπεριφορες κι γι αυτο μπηκα και το σχολιασα Και γιαυτο τον λογο ειχα ξεκινησει το θεμα και γι αυτο ειμαι και τοσο χαρουμενη και επισης ειναι πολυ παραξενο που συμβαινει.....εχω μιλησει και με ατομα που μου ειπαν οτι ειναι ακριβως το ιδιο με πριν τα σκυλια τους σαν να μην την εκαναν.......Ας πουμε το μαρκαρισμα ειναι το ιδιο δεν ειναι καθολου δεκτικος σε ανθρωπους με μικρα παιδια εχουμε προβλημα.....η πορτα το ιδιο....Αλλαξε μονο η συμπεριφορα του απεναντι σε αλλους σκυλους με τα μικροσωμα θελει να παιζει με τα μεγαλυτερα ενω ειναι ηρεμος οταν πλησιαζουν και χαρουμενος κουναει ουριτσα μυριζει και φευγει, μπορω να γραφω απειρα που εκανε και δεν κανει αλλα κουραζουν, επισης ξανα λεω οτι ο λογος που αποφασισα να την κανω ηταν γιατι ειχε γινει επικυνδινη η συμπεριφορα του γι αυτον, ξεκινουσε καυγαδες και ηταν κατι που δεν μπορουσα να αλλαξω........ και ο γιατρος του μας ειπε οτι ειναι πολυ γρηγορη η αλλαγη του.....εγινε ομως και απλα ενισχυω αυτη την συμπεριφορα, το τι μπραβο εχει ακουσει δεν λεγεται......θα ηθελα να διαβασω αυτη την ερευνα εαν γινεται!

• Like
Reactions: ιωάννα9999

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix