Στείρωση

kostas_m

Member
24 Ιανουαρίου 2012
17
0
καλησπερα,εχω στειρωση τον 11μηνο σκυλο μου εδω και 1 μηνα.παρατηρω ομως οτι συνεχιζει καπου καπου να βγαζει σπερμα και μου φανηκε παραξενο.ειναι φυσιολογικο αυτο;

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εκεί που κάθεται δηλαδή ξεκινά και "δίνει" ?

Ολίγον δύσκολο .....

:rolleyes:

kostas_m

Member
24 Ιανουαρίου 2012
17
0
απλα δεν ειδα καμια διαφορα πριν και μετα την στειρωση.οπως δηλαδη εβγαζε σπερμα πριν το ιδιο βγαζει και τωρα .και φυσικα δεν βγαζει συνεχεια αλλα καποιες ωρες της μερας οπως και πριν

και ειναι ακριβως το ιδιο υγρο με πριν,δηλαδη σπερμα και οχι πυον

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
τι χρώμα είναι αυτό που λες; για να σου πούμε αν είναι σπέρμα ή απλώς υπολείμματα απ τα ούρα του ή κάτι άλλο σχετικό γιατί και ο δικός μου καμια φορά έχει κάτι κίτρινα υγρά στο "σημείο" του αλλα δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία
να ανησυχώ μήπως??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η Μάσκα στειρώθηκε, μάλλον, πριν τον πρώτο της οίστρο (απ'ότι μας είπε η κτηνίατρος της μέριμνας-πριν τη στείρωση την υπολόγιζε για μεγαλύτερη).

Δεν έχει παρουσιάσει ακράτεια. (Στειρώθηκε το Φλεβάρη)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Η Μάσκα στειρώθηκε, μάλλον, πριν τον πρώτο της οίστρο (απ'ότι μας είπε η κτηνίατρος της μέριμνας-πριν τη στείρωση την υπολόγιζε για μεγαλύτερη).

Δεν έχει παρουσιάσει ακράτεια. (Στειρώθηκε το Φλεβάρη)
Δεν συμβαινει παντα απλα μπορει να τυχει. :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα ακριβώς γι'αυτό το έγραψα κι εγώ.. Για να ειπωθεί ότι η ακράτεια μπορεί και να τύχει, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα συμβεί όμως!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ναι, αλλά αν γνωρίζεις την ηλικία του ζώου δεν το ρισκάρεις.
το θέμα είναι ότι στο εξωτερικό στειρώνουν πολύ μικρά όλα τους τα ζώα και αναρωτιέμαι, το ρισκάρουν;