Οχι..το αντιθετο!Απ οτι διαβασα,κανει εξασκηση στο ματι και βοηθαει πολυ αυτους που εχουν αστιγματισμο!Και δεν γινετε να αλληθορισεις επειδη τα ματια δεν γυρνανε,μονο το οπτικο πεδιο αλλαζει.Χαλαρωσε καλε θα αλληθωρίσεις![]()
Ηλία στην πρώτη φωτογραφία ο σκύλος είναι στο "Κάτσε" και κοιτάει προς τα αριστερά?
Μπραβο!Και εγω ετσι!Ειδικα οταν χαλαρωνω!Εινα πολυ ωραια!!! ειναι και μερικα,τα οποια ξερω γω ειναι σαν ρουφηχτρες και ειναι φα-ντασ-τι-κα!!!Ναι τα είδα!
Πολλές φορές στην καθημερινότητα πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάω έτσι αλλά νομίζω ότι είμαι ηλίθιος!
Τελικά δεν είμαι απλώς κοιτάω 3D!Χαχαχαχα
Εμενα να δεις!...εχω πορωθει!!!Θέλουν "εξάσκηση" τα μάτια, και μετά τα βλέπεις με την πρώτηΕμένα μου αρέσουν πολύ.
Ειναι οτι πιο φανταστικο εχω δει ποτε!!!!!Η εικονα φενεται θρι-ντι κανονικοτατΑ!!!!!Αρκει να ενωσεται τις 2 εικονες ωστε να βγουν 3.Θα ειναι 4 στην αρχη,αλλα αν ενωσετε τι 2 μεσαιες η εικονα γινετε τρισδιαστατη!!!!!!!!!!!!!Παιδια,ανακαλυψα και κατι αλλο ακομα πιο φανταστικο!!!Μπορεις να δεις εικονα θρι-ντι απλως με την ιδια τεχνικη!!
ενωστε απλα με τον ιδιο τροπο τις 2 εικονες!!
και η εικονα εμφανιζεται θρι-ντι!!
![]()