Στερεογραμμα με Greayhound!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Χαλαρωσε καλε θα αλληθωρίσεις :p
Οχι..το αντιθετο!Απ οτι διαβασα,κανει εξασκηση στο ματι και βοηθαει πολυ αυτους που εχουν αστιγματισμο!Και δεν γινετε να αλληθορισεις επειδη τα ματια δεν γυρνανε,μονο το οπτικο πεδιο αλλαζει.
Παιδια,βρηκα και βιντεο που τα εξηγει!
[video=youtube;kgrUfUI0Y9g]http://www.youtube.com/watch?v=kgrUfUI0Y9g[/video]

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Ηλία στην πρώτη φωτογραφία ο σκύλος είναι στο "Κάτσε" και κοιτάει προς τα αριστερά?

Ναι!!!!!Συγχαριστηρια!!!Και αν περιηγηθεις στην εικονα,θα δεις και αλλα χαρακτηριστηκα.Και ταυτοχρονα ενω περιηγησαι,το ματι θα εστιασει τελεια και θα δεις το συλο θρι-ντι!Δες και το μποξερ,ειναι πιο καλο!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ναι τα είδα!

Πολλές φορές στην καθημερινότητα πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάω έτσι αλλά νομίζω ότι είμαι ηλίθιος!

Τελικά δεν είμαι απλώς κοιτάω 3D!Χαχαχαχα

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Ναι τα είδα!

Πολλές φορές στην καθημερινότητα πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάω έτσι αλλά νομίζω ότι είμαι ηλίθιος!

Τελικά δεν είμαι απλώς κοιτάω 3D!Χαχαχαχα
Μπραβο!Και εγω ετσι!Ειδικα οταν χαλαρωνω!Εινα πολυ ωραια!!! ειναι και μερικα,τα οποια ξερω γω ειναι σαν ρουφηχτρες και ειναι φα-ντασ-τι-κα!!!:D:D:D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Παιδια,ανακαλυψα και κατι αλλο ακομα πιο φανταστικο!!!Μπορεις να δεις εικονα θρι-ντι απλως με την ιδια τεχνικη!!
ενωστε απλα με τον ιδιο τροπο τις 2 εικονες!!
και η εικονα εμφανιζεται θρι-ντι!!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Παιδια,ανακαλυψα και κατι αλλο ακομα πιο φανταστικο!!!Μπορεις να δεις εικονα θρι-ντι απλως με την ιδια τεχνικη!!
ενωστε απλα με τον ιδιο τροπο τις 2 εικονες!!
και η εικονα εμφανιζεται θρι-ντι!!
Ειναι οτι πιο φανταστικο εχω δει ποτε!!!!!Η εικονα φενεται θρι-ντι κανονικοτατΑ!!!!!Αρκει να ενωσεται τις 2 εικονες ωστε να βγουν 3.Θα ειναι 4 στην αρχη,αλλα αν ενωσετε τι 2 μεσαιες η εικονα γινετε τρισδιαστατη!!!!!!!!!!!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ωραιο θεμα. Εξοικιωμενος αρκετα χρονια με τα στερεογραμματα εχω μαθει να τα βλεπω αμεσως. Το πρωτο παντως δεν κανει για γκρευχαουντ.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω παλι ειδα στο πρωτο, μονο κεφαλια απο κολευ και γουεστυ, εναλλαξ ..σπαρικουακ!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ο πιο γρηγορος τροπος για να δεις ενα στερεογραμμα, ειναι να κολλησεις το προσωπο σου σε αυτο και πολυ σιγα να αρχισεις να απομακρυνεσαι κρατωντας σταθερο το βλεμμα σου, χωρις να εστιαζεις καπου συγκεκριμενα στο θεμα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν ξερω εσεις τι λετε, εγω στο πρωτο βλεπω κεφαλια σκυλου μυτερουμουτσουνιασμενου, στο δευτερο βλεπω ξεκαθαρα το λαμπραντορ και στο τριτο βλεπω κατι κεφαλια απο γιδες. Για τι μποξερ μιλατε?
Μηπως ειμαι διχασμενη??