Όλα καλά Κατερίνα μου! Είναι ένα υγιές σκυλάκι με χαριτωμένα στραβά πατουσάκια! Άσε το σκυλάκι σου να τρέξει και να χαρεί όσο θέλει εφόσον δεν πονάει! Κι εμένα δεν κάθεται στιγμή στον κ...λο του! Αν το δεις πώς τρέχει θα νομίσεις ότι τον είχα δεμένo για μήνες!Τελικά , τί έγινε με το σκυλάκι σου DOOM-NX?
Ενδιαφέρομαι γιατί κι δικός μου κοντοπόδαρος κούταβος έχει αποκλίνοντα τα μπροστινά πατουσάκια, ο γιατρός μας είπε ότι έτσι είναι ο σωματότυπός του και δεν χρειάζεται κάτι, αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει τελικά να πάρει συμπληρώματα γλουκοζαμίνης/χονδροιτίνης (δεν περιέχει η τροφή του).
Ο μικρός είναι 11,5 μηνών και 20 κιλάκια περίπου, τρέχει και πηδάει σαν το κατσίκι όλη μέρα, όσο κι αν τον αποτρέπω, οπότε αν κάποιος έχει τη γνώση ή σχετική εμπειρία , παρακαλώ να με διαφωτίσει κι εμένα...:???:
View attachment 41725
Οι κτηνίατροι μου είπαν δε χρειάζεται να ανησυχώ, απλά κληρονόμησε την μορφολογία. Εφόσον δεν τίθεται θέμα πόνου ή δυσλειτουργίας, όλα ΟΚ. Πάρε το μυαλό σου από 'κει αν όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά!
ΥΓ: Ούτε εγώ έχω ίσια πόδια, οπότε δε νιώθει και μειονεκτικά!
Last edited: