Στραβά ποδαράκια;

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Τελικά , τί έγινε με το σκυλάκι σου DOOM-NX?
Ενδιαφέρομαι γιατί κι δικός μου κοντοπόδαρος κούταβος έχει αποκλίνοντα τα μπροστινά πατουσάκια, ο γιατρός μας είπε ότι έτσι είναι ο σωματότυπός του και δεν χρειάζεται κάτι, αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει τελικά να πάρει συμπληρώματα γλουκοζαμίνης/χονδροιτίνης (δεν περιέχει η τροφή του).
Ο μικρός είναι 11,5 μηνών και 20 κιλάκια περίπου, τρέχει και πηδάει σαν το κατσίκι όλη μέρα, όσο κι αν τον αποτρέπω, οπότε αν κάποιος έχει τη γνώση ή σχετική εμπειρία , παρακαλώ να με διαφωτίσει κι εμένα...:???:
View attachment 41725
Όλα καλά Κατερίνα μου! Είναι ένα υγιές σκυλάκι με χαριτωμένα στραβά πατουσάκια! Άσε το σκυλάκι σου να τρέξει και να χαρεί όσο θέλει εφόσον δεν πονάει! Κι εμένα δεν κάθεται στιγμή στον κ...λο του! Αν το δεις πώς τρέχει θα νομίσεις ότι τον είχα δεμένo για μήνες!

Οι κτηνίατροι μου είπαν δε χρειάζεται να ανησυχώ, απλά κληρονόμησε την μορφολογία. Εφόσον δεν τίθεται θέμα πόνου ή δυσλειτουργίας, όλα ΟΚ. Πάρε το μυαλό σου από 'κει αν όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά! :)

ΥΓ: Ούτε εγώ έχω ίσια πόδια, οπότε δε νιώθει και μειονεκτικά!

Last edited:

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
ΥΓ: Ούτε εγώ έχω ίσια πόδια, οπότε δε νιώθει και μειονεκτικά!
Χαχαχαχαχχααχαχααχα!!!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Θα ξαναρωτήσω βέβαια και σε άλλο κτηνίατρο με την πρώτη ευκαιρία, αλλά με καθησύχασες αρκετά!
Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Το έχω να στέλνει email γιατί δεν έχω χρόνο να μπαίνω σε όλα τα fora που είμαι γραμμένος :p

Ό,τι άλλο θες, εδώ είμαι :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Και ο Σανάκος μου έχει στραβά ποδαράκια αλλά ο γιατρός μας έχει πει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι έτσι είναι τα περισσότερα κοντοπόδαρα σκυλάκια!!
Και βεβαίως τρέχει κανονικότατα και δεν πονάει καθόλου!Είναι φυσιολογικότατος!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Τώρα είδα αυτό το θέμα. Τα μπροστά πόδια του Lupus είναι στραβά. Ο κτηνίατρος μου είπε οτι έχει βλαισοποδία. Δεν θα του προκαλεί πόνο, απλά θα κουράζεται πιο εύκολα από άλλους σκύλους. Ανησυχώ μήπως δεν είναι έτσι... χαίρομαι που ακούω οτι τα σκυλάκια σας είναι μια χαρά και έχουν φυσιολογική ζωή!
:)