Συγκλονιστική προσπάθεια σκυλίτσας να σώσει τα...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
[h=1]Συγκλονιστική προσπάθεια σκυλίτσας να σώσει τα κουτάβια της[/h]Νόμιζε πως τα μωρά της ήταν προφυλαγμένα από την κακία των ανθρώπων. Έκανε λάθος... Ο λόγος για μια σκυλίτσα που έφερε στον κόσμο τα κουτάβια της πριν λίγες μέρες σε περιοχή τηςΛαμίας.Η ηρωίδα είναι μία αδέσποτη σκυλίτσα που γέννησε λίγες ημέρες πριν. Επέλεξε ως φωλιά της τα θεμέλια ενός σπιτιού στις εργατικές κατοικίες στα Γαλανέικα της Λαμίας.Είχε σκάψει το χώμα και είχε κρυφτεί κάτω από το σπίτι. Νόμιζε πως εκεί θα είχε προστατευμένα τα κουτάβια της, δεν μπορούσε όμως να υπολογίσει στην ασυνειδησία των ανθρώπων.Κάποιος έριξε πέτρες και χώμα στην είσοδο της φωλιάς εγκλωβίζοντας μέσα σε αυτή τα κουτάβια.Μάταια η μητέρα προσπαθούσε να φτάσει τα σκυλάκια. Οι βαριές πέτρες δεν της επέτρεπαν να μπει στη φωλιά.Όπως γράφει το LamiaStar, ευτυχώς μία κάτοικος της περιοχής κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ενημέρωσε αμέσως τον φιλοζωικό σύλλογο της Λαμίας και το τοπικό κανάλι.Όσοι έφτασαν στο σημείο απομάκρυναν τις πέτρες και τα πρώτα χώματα. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση η σκυλίτσα. Με όλη της την δύναμη έσκαβε χρησιμοποιώντας τα πόδια της...Στο μεταξύ και άλλοι γείτονες έφτασαν εκεί και παρακολουθούσαν την αγωνιώδη προσπάθεια του ζώου. Όλοι νόμιζαν πως τα κουτάβια ήταν νεκρά.Ξαφνικά προς ανακούφιση όλων ακούστηκαν οι φωνές τους. Τουλάχιστον κάποια από αυτά ήταν ζωντανά.Μετά από πολύ κόπο η μητέρα έφτασε κοντά τους και δεν κουνήθηκε από εκεί ούτε στιγμή.Συγκλονισμένη η γυναίκα που κατάλαβε τι είχε συμβεί με την άτυχη σκυλίτσα και τα κουτάβια της μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας:Πηγή με φωτόYahoo! News

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ πραγματικά -- έλεος πια... δεν τη χωράει ο νους μου τέτοια ψυχανωμαλία! Να θάψεις ζωντανά πλάσματα... ΠΩΣ κοιμούνται το βράδυ αυτά τα τέρατα;;;.......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ πραγματικά -- έλεος πια... δεν τη χωράει ο νους μου τέτοια ψυχανωμαλία! Να θάψεις ζωντανά πλάσματα... ΠΩΣ κοιμούνται το βράδυ αυτά τα τέρατα;;;.......
εδω η αλλη εψησε τη γάτα γιατι πειραξε το χρυσοψαρο....

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
όποιος δεν έχει συνείδηση μια χαρά κοιμάται...

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
η δημοκρατια αυτοκαταστρεφεται, διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα, της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια

ελεγε ο Ισοκρατης στον Νικοκλεα

ολα ξεκινανε οτι την πολιτεια δεν την κυβερνουν οι κατοχοι της αρετης η οποια ειναι μια αριστοκρατικη εννοια (ηθικη-πνευματικη οχι απο καταγωγη)

η ψυχη του αριστου αντανακλα στην πολιτεια..(αυτη ειναι και η φιλοσοφια-πολιτικη σκεψη των αρχαιων,καμια σχεση με εμας φυσικα), στην δικη μας πολιτεια μονο σαπιους βλεπω !
ανικανους,λαμογια,κλεφτες,υποκριτες κτλ κτλ κτλ

η παροιμια κατα το λαο και οι αρχοντες, ειναι χαρακτηριστικη..

δεν μου κανει εντυπωση καμια ανθρωπινη αντιδραση στη ρωμιοσυνη..αυτοι ειμαστε..
φροντισε καποιος για καποιο συστημα παιδειας,υγειας,δικαιοσυνης ? αφησε καποια κληρονομια ? δεν το εχω δει και φοραω και γυαλια..

αρα dnassib δεν γεννηθηκαν σκατανθρωποι οπως λες απλα τους εφτιαξε η σαπια πολιτεια..μιμιση,επιβιωση,παρασιτισμος,δουλοπρεπεια,παζαρια,μηδεν κουλτουρα-παιδεια,ατιμωρησια σχολειο-δουλεια,και πολλα αλλα ειναι μια ΑΙΤΙΑ σοβαρη για να γινεις υπανθρωπος-σκατανθρωπος οπως ωραια λες...

η εκκλησια εβαλε και αυτη το χερακι της.. αν καποιοι κρατουσαν το μαστιγιο τοοοσα χρονια.. η εκκλησια ηταν στα διαφημιστικα σποτ της εποχης..

αυτο με την ελπιδα και την λυση και την υπομονη και την σωτηρια το εχω ακουσει και σε ενα ωραιο χιτ στο τοπ τεν της χαιβανιτιδας : σωπασε κυρα δεσποινα και μη πολυδακρυζεις παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι.. ας με συγχωρεσουν οι μοντς για την εκφραση.. αλλα και η μαλακια εχει τα ορια της !

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Ειναι η λογική της επαρχίας παιδια.. Δεν την αποδέχομαι σε καμία περίπτωση αλλα δυστυχώς έτσι λειτουργούν.. Για μια γριά στο χωριο που κατάγεται η μητέρα μου λέγεται οτι καθε φορά που γεννάει η σκυλα της παίρνει τα κουτάβια και τα σκοτώνει. Ουτε λόγος για στείρωση ή εστω περιορισμό τις επικίνδυνες μέρες. Δεν καταλαβαίνουν. Καλά καλά στις πόλεις και δεν λένε να καταλάβουν. Η Λαμία μπορει να θεωρείται πόλη αλλά δυστυχώς ειναι πολλά τέτοια μυαλά μαζεμένα εκει. Και ειδικά σε προάστια όπως τα Γαλανέικα.. Ο χαρακτηρισμός σκατανθρωποι ειναι λίγος πραγματικά..

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Άχρηστοι άνθρωποι, σιχάματα, είμαι από εκεί και ντρέπομαι πραγματικά. Ο άλλος ο π@π@ρ@ς στη Στυλίδα κάνει ευθανασίες με το έτσι θέλω, το έρμο το κυνοκομείο και όσοι ασχολούνται με τα άπειρα αδέσποτα της Φθιώτιδας έχουν απηυδίσει, κάθε τρεις και λίγο ακούμε για φόλες. Έλεος πια με αυτά τα ελεεινά ανθρωπάκια, έλεος. Συνεχίζουν τις τακτικές από το ειδεχθές και αποτρόπαιο παρελθόν...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ειναι η λογική της επαρχίας παιδια.. Δεν την αποδέχομαι σε καμία περίπτωση αλλα δυστυχώς έτσι λειτουργούν.. Για μια γριά στο χωριο που κατάγεται η μητέρα μου λέγεται οτι καθε φορά που γεννάει η σκυλα της παίρνει τα κουτάβια και τα σκοτώνει. Ουτε λόγος για στείρωση ή εστω περιορισμό τις επικίνδυνες μέρες. Δεν καταλαβαίνουν. Καλά καλά στις πόλεις και δεν λένε να καταλάβουν. Η Λαμία μπορει να θεωρείται πόλη αλλά δυστυχώς ειναι πολλά τέτοια μυαλά μαζεμένα εκει. Και ειδικά σε προάστια όπως τα Γαλανέικα.. Ο χαρακτηρισμός σκατανθρωποι ειναι λίγος πραγματικά..
Έτσι είναι, φίλε. Αγράμματος και απαίδευτος κόσμος... :/

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78