Συμβίωση με σκύλους


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ναι, καλά. Έχω ήδη γυρίσει έναν πίσω αφού τον λούστηκα χρόνια με παπά και με κουμπάρο. Τρόμαξα να τα καταφέρω να τον ξεφορτωθώ. Μετά γύρισα άλλον έναν πίσω, ευτυχώς προτού μεσολαβήσει παπάς και κουμπάρος, με ημίαιμο μπόξερ και λαμπραντόρ (συμπαθητικότατο το σκυλάκι). Έναν δεν τον πήρα καν για να τον γυρίσω και τώρα έχω το βιαστικό με το κόκερ που εκτός από το ότι δήλωσε καταξετρελλαμένος με μένα, χτες δήλωσε καταξετρελλαμένος ΚΑΙ με τους Ατταλίδες, αποφάσισε ότι η ωραιότερη πόλη στον κόσμο τελικά ΔΕΝ είναι το Παρίσι όπως πίστευε αλλά το Βερολίνο που το 'χει δει μόνο σε φωτογραφία και αγαπημένος του αρχαιολογικός τόπος η Πέργαμος!!!!!:flip::flip::flip::flip::flip::flip::flip::flip::flip: Άφήστε που πέταξε χτες και ένα ελληνικότατο "Λίζα" και έμαθε να κλίνει σωστά και το Άτταλος σε όλες τις πτώσεις του ενικού!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Αφήστε, σας λέω, τρόμαξα τελείως. Και λέτε ότι το Μουφ θα έχει την εξυπνάδα να πάει να τον τουμπάρει?!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Τελικά δηλαδή έχει δίκιο μια από τις αντιπρυτάνεις μας εδώ που πρόσφατα δήλωσε το περίφημο: when you hear someone say "we are all a big happy family," you already know it's dysfunctional.....

:eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
 
Last edited:




ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Σαρα, βαστα γερα! Εγω απεκτησα παιδι χωρις παπα κ κουμπαρο. Σκυλο το ιδιο. Μολις εγκατασταθουν στο νεο τους σπιτι και περασει λιγος καιρος, αρχιζουν τη γκρινια. Μετα ακολουθουν οι απαιτησεις και στο τελος τα τελεσιγραφα.

Ασε που το καημενο το Μουφ ειναι πολυ κτητικο, απ'οσο εχω καταλαβει, και θα του δημιουργησεις κανενα ψυχολογικο. Ειναι καιρος τωρα για να τρεχουμε σε ψυχολογους?

Απο μακρυα κι αγαπημενοι, λεω εγω.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ωχ, μωρέ, όλοι τους όταν προσπαθούν να με τουμπάρουν ξεκινάνε από το Μουφ και τους Ατταλίδες. Είναι και στο σκυλόπαρκο ένας που σταμάτησε πλέον να με χαιρετάει απ' την τσαντίλα του (διότι είπα ευγενικά ότι ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω) και που είχε μάθει να κλίνει το Άτταλος γενικώς και τώρα παίζει με το Μουφ επιδεικτικά για να με σκάσει (ναι, καλά). Και φυσικά από μακρυά κι αγαπημένοι για την ώρα. Εγώ ερώτηση έκανα περί Μουφίων και βγήκανε οι προξενήτρες αμέσως με τα κουφέτα!!:eek::eek::p:p:D:D:D
 


ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Να πανε να αγορασουν απο το Χατζηγιαννακη οσα κιλα θελουν. Εχει και χρωματιστα, εχει και με σοκολατα!!!
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Σαρα, εισαι ξετρελλαμενη με τον κυριο κι ας τα τραβατε με κι ας κλαιω!!!! Pleaseeee! Στειλε προσκλησεις, και βαλε ενα ροζ κι ενα μπλε φιογκο στα σκυλακια, και στα δικα μας οι λευτερες!!Αντε!Μας εσκασες!!
 


mousoudi

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
28
0
Χιχι! Πολύ πλάκα είχε αυτό το post! :D
Λοιπόν, εγώ εύχομαι καλά κουράγια και δύναμη σε σένα, να αντέξεις όλες τις γαλιφιές και τα καμώματα που (σίγουρα) θα κάνει το Μουφ για να σου αποσπά την προσοχή από τον κύριο Κόκερ! :p Δεν έχω συμβουλές να δώσω, το φόρουμ βρίθει.
Θέλουμε update για τις εξελίξεις, όχι των συναισθηματικών σου με τον κο Κόκερ, αλλά των σκυλογεγονότων!
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σαρα αν θελεις να τον ξεφορτωθεις πες του οτι εισαι εξωγηινη,εγω θα το πιστευα αφου ωρες ωρες πιστευω οτι μας γραφεις απο αλλον πλανητη η απο το μελλον(και θα παρακαλεσω και τον Αντμιν να ελενξει την IP σου):p:p:p
Την Λιζα?μηπως απο το παρτα Λιζα την ξερει?
ρε τον μπαγασα τον Μακεδονα μεχρι και στην Αμερικη εφτασε η χαρη του(πιλοτος για)(και μην πει κατι καποιος για το ΓΙΑ τον επνιξα):D:D:D
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εγώ Ηλία να σου πω κάτι για το "Λίζα" ;
Αν νομίζεις ότι την Sara την λένε Sara ή μόνο Sara (γιατί και με μεγάλη σιγουριά δεν το λέω), γελιέσαι... :)
Σαν τον foibo ένα πράγμα, που όσοι δεν τον ξέρουμε, ακόμη αναρωτιόμαστε... :rolleyes::)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Προφανώς και το πραγματικό μου όνομα ΔΕΝ είναι Σάρα! Άλλωστε το ξέρουν αρκετοί εδώ μέσα και καμιά φορά με αποκαλούν με το πραγματικό μου. Απλώς χρησιμοποιώ το Σάρα εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια όταν γράφω για να μη με φλομώνουν junk mail. Όσο για το αν είμαι εξωγήινη, αν σκεφτείτε τις ιδέες των Καλαμποκιστανών γενικώς, πολλές φορές πιστεύω ότι βρίσκομαι σε άλλον πλανήτη.:eek: Προφανώς και ο κύριος Κόκερ ΔΕΝ κατοικεί εδώ.... Omarock, δεν έχω καταλάβει τα περί Μακεδόνα πιλότου.:confused:

Το Μουφ επίσης είναι σκληρότατο καρύδι. Σήμερα είπα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω και σκεπάστηκα μέχρι το κεφάλι. Απτόητο, ανέβηκε το κρεβάτι μου, περπάτησε και με τσαλαπάτησε γενικώς, πλησίασε, μετά άρχισε τα δυνατά "μουφ-μουφ-μουφ" και με ξεσκέπασε απλώς με το πόδι του το οποίο εξελίσσεται σε χέρι!!:eek::eek::eek::eek::eek: Εγώ σκέφτομαι απλώς τι έχει να γίνει σε κρεβάτι τεράστιο αμερικάνικο μεν, με δυο ανθρώπους και δυο Μούφια να τσαλαπατάνε γενικώς και να μουφιάζουνε δε!!:eek::eek: Και μη μου πείτε "κλείστε τα Μούφια έξω" διότι το Μουφ άμα νομίζει ότι το κάνω πέρα λόγω άλλου σκύλου θυμώνει πολύ και δεν ξέρω τι κάνει με άνθρωπο που μπορεί να νομίζει ότι τον κάνει πέρα. Και μη νομίζετε ότι θα περάσουν όλα με ένα μπιφτέκι....

(Να λείπουν τα σεξουαλικής φύσης αστειάκια, παρσκαλώ! Να συνεισφέρετε τίποτα εποικοδομητικές σκυλίσιες συμβουλές...:p:p:D:D:D)
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κωστας Μακεδονας?=τραγουδιστης?(παρτο Λιζα και καντο κορνιζα?)και πιλοτος απο χομπυ.
 


Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Και μη νομίζετε ότι θα περάσουν όλα με ένα μπιφτέκι....

(Να λείπουν τα σεξουαλικής φύσης αστειάκια, παρσκαλώ! Να συνεισφέρετε τίποτα εποικοδομητικές σκυλίσιες συμβουλές...:p:p:D:D:D)
Με ένα μπιφτέκι σίγουρα δε θα περάσουν όλα.. Με καμιά εικοσαριά όμως;; Στο τέλος βλέπει να καταλήγει το Μουφ 100 κιλά :):)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Δε νομίζω διότι ο κύριος Κόκερ είναι πολύ της υγιεινής ζωής, μέχρι δηλαδή φανατισμού. Πρόσφατα πήγε για rafting σε έναν πολύ επικίνδυνο ποταμό με καταρράκτες, απότομα ρέματα και διάφορα άλλα ανατριχιαστικά για να δείξει στην υφήλιο πόσο μάγκας είναι!8-[8-[ Εγώ δήλωσα ότι φοβάμαι τα αίματα και δεν έχω εκδηλώσει ακόμα τάσεις αυτοκτονίας, οπότε προτιμώ να τον θαυμάζω από την τηλεόραση εκ του ασφαλούς, όπερ και έπραξα αφού η τηλεόραση μας έδειξε την ετήσια εγκεφαλική ανωμαλία που πιάνει διάφορους και πάνε και κάνουνε τα όσα κάνουνε.:dohh: Σημειωτέον ότι το rafting δεν έγινε κανονικά, αλλά χρησιμοποιώντας τελείως ανώμαλα μέσα όπως π.χ. μια παλιά ρόδα αυτοκινήτου!!:flip::flip::flip::flip::flip: ΔΕΝ σας κάνω πλάκα. Συμβούλεψα δε τον κύριο Κόκερ να μην πετάξει κανένα "γεια σου Σάρα" από την τηλεόραση ως συνηθίζουν μετά φανατισμού οι Αμερικάνοι και κυρίως όταν ξυπνάει μέσα τους ο εσωτερικός τους βιτσιόζος. Επομένως ο κύριος Κόκερ αποδοκιμάζει εντόνως τα μπιφτέκια που πρώτον είναι κόκκινο κρέας (οποία φρίκη!) και ούτω παχαίνουνε τα Μούφια. Το δε κοκεράκι είναι στυλάκι σκέτο και καθόλου κοιλιόδουλο σαν το Μουφ. Και ο ίδιος πίνει σέικ με πρωτεΐνες και διάφορα άλλα υγιεινά, αποφεύγει δε τον καφέ και άλλα ανθυγιεινά.:eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy: Αφήστε δε που έχει πολύ πείρα από σκύλους αφού είχε όλη του τη ζωή που δεν είχα εγώ πριν το Μουφ.

Τώρα αν το Μουφ που καταφέρνει να τουμπάρει τους πάντες, καταφέρει επίσης και τον κύριο Κόκερ, αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου. Αλλά όλα αυτά εξακολουθούνε να είναι τελείως θεωρητικά διότι δεν παίρνω έτσι αποφάσεις εγώ. Για την ώρα θέλω να μάθω τι θα γίνει ενδεχομένως με τα Μούφια και επίσης αυτό το σαββατοκύριακο εγώ την έκανα για Βόρεια Ντακότα όπου θα παραλάβω το καινούριο μου αυτοκίνητο όπως αρμόζει σε μια καθόλα αξιοπρεπή, μικροαστικότατη κότα, ενώ ο κύριος Κόκερ πάει στην τελείως αντίθετη κατεύθυνση για διαγωνισμό ψαρέματος!!:roll::roll: Με τη μηχανή παρακαλώ!!](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)
 
Last edited:




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ως Ελληνίδαι μικροαστικαί κόται ή ως Αμερικάνοι διάγοντες βίον άκρως επικίνδυνον?:p:p:D:D:D
 


Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ως Ελληνίδαι μικροαστικαί κόται ή ως Αμερικάνοι διάγοντες βίον άκρως επικίνδυνον?:p:p:D:D:D
Ως το δευτερο θα ελεγα, το πρωτο το εχουμε κι εμεις εδω αυθονο! Απο την αλλη εχω να παρατηρησω το εξης...."Κοκερ" με "Αυστραλεζο" παει;; Κανουν χωριο;;; Ας πουμε θα ταιριαζα ¨"κοκερ" με "κανις" ή με ενα λαμπ, βρε αδερφε..."Αυστραλεζο" με "Κολει" ..δε ξερω αν με πιανεις..
Εσυ μικροαστη, βαρεμενη επιστημων, (κανονικος ανθρωπος δηλαδη) , αυτος υγιηνιστης φανατικος με τασεις προς αυξηση αδρεναλινης στο αιμα συχνοτατα. Αυτο να δεις. Εγω στο λεω επειδη λες οτι τρομαζεις με δεσμευσεις..(αν και δε θα επρεπε). Λεω πως ταιριαζουν αυτα τα δυο (αν και ετερονυμα, δεν υπαρχει λογος αποριας μου) χωρις να ξυπνησεις μετα απο 15 χρονια και πεις "τι κανω με το "κοκερ" διπλα στο κρεβατι μου;;;;"
 


maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Εγώ λέω ότι έχεις ερωτευτεί τόοοσοοο τον κ.κόκερ!!!!!!!!!!!...Μόνο τί νούμερο παπούτσια φοράει δεν μας είπες:D:D:D..........Οπότε με τη σειρά μου θα πώ το δικό μου μότο..Αν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται!!Μην ανησυχείς και δεν θα πάθουν τίποτα τα μούφια σας...μια χαρά θα τα πάνε!!!Αντε και καλά στέφανα!!!
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και οπως λεμε εμεις εδω"του παλληκαρα η μανα κλαιει,και του δειλου γελαει"τι να του κανει η υγιεινη διατροφη αν παει σε κανα βραχο με το κεφαλι?
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Να σας πω παλικάρια και κοπέλες......
Δεν μπορώ να πω ότι σε αυτές τις 4 σελίδες υπάρχουν πολλές απαντήσεις σχετικές με το θέμα......

Ας προσπαθήσουμε στην συνέχεια να μείνουμε on topic....
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το Μουφ...όλοι γνωρίζουμε τι χαρακτήρας είναι... τι του αρέσει , τι δεν του αρέσει...ποια είναι τα κουμπιά του...κλπ,κλπ.
Μήπως να μας έκανες μία ανάλογη περιγραφή και για το κόκερ?
Για να δούμε αν ταιριάζουν...βρε αδελφέ...