Συμβίωση ten-ten και Brain!?


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Σας έχω ήδη αναφέρει πως ο brain ζει στο πατρικό μου και όση ώρα είμαι στο μαγαζι (από τις 3 έως τις 1,30)τον έχω μαζί μου!Από την άλλη ο τεν τεν είναι μαζί μας στο σπίτι που συζούμε με τον φίλο μου!

Σε παλιότερες προσπάθειες μου να
πάρω τον brain μαζί μου ,δεν τα είχαμε καταφέρει με επιτυχία καθώς η υπομονή μου εξαντλούνταν σχετικά γρήγορα!παίζανε με τις ώωωωωωωωωωρες χωρίς σταματημό ...και δεν καταφέρναμε να κοιμηθούμε ποτέ!
αναγκαζόμουν πάντα κατά το ξημέρωμα να τον επιστρέφω στο πατρικό μου!

Φαίνεται να το διασκεδάζουν μεταξύ τους αλλά πάντα ήμουν επιφυλακτική για να μην συμβεί το μοιραίο,καθώς είναι δυο αρσενικά με δυνατό χαρακτήρα!

Μια επίμονη αλλεργία που περνάει ο Brain εδώ και ένα μήνα με prezolon(για 3 μέρες) αντισταμινικές ενέσεις από τον κτηνίατρο ,με έντονη φαγούρα σε σημείο που έχει κάνει πληγές στο σώμα του,με έκανε να σκεφτώ πιο σοβαρά την συμβίωση τους!Γιατί σκέφτηκα πως αλλάζοντας περιβάλλον στο Brain μπορεί να του περάσει η αλλεργία,να μην ταλαιπωρείται άλλο !
Ετσι και έγινε!

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα στο σπίτι μαζί μας και όλα δείχνουν πως τα έχουν βρει.
καταφέρνουμε το βράδυ να κοιμηθούμε χωρίς εντάσεις και παιχνίδια ,τρώνε την ίδια ώρα ο καθένας από το δικό του μπολ χωρίς να υπάρχουν κόντρες,τους βγάζω μαζί βόλτα,όπου εδώ αξίζει να σημειώσω πως περπατάνε και οι δυο καλύτερα μαζί ,παρά ο καθένας μόνος του!
Σε γενικές γραμμές όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρουμε χωρίς τσακωμούς!

Ο ten ten δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του Brain αλλά έχει γίνει χαδιάρης που δεν ήτανε,συνέχεια έρχετε και μας τρίβετε!ψιλο ενοχλείτε με τα παιχνίδια του που τα παίρνει ο brain αλλά δεν τα διεκδικεί!
παρακολουθεί τον Brain που τα παίρνει προσπαθει να πάει και αυτός να τα πάρει ,αλλά αμα δει πως ο Brain επιμένει, υποχωρεί κοιτώντας με?!?

Σε αυτή την συμβίωση έχω μεγάλο σύμμαχο την ευλογημένη ζέστη ....που δεν τους δίνει περιθώρια για πολλά παιχνίδια!

Ο brain έχει σταματήσει να ξύνεται...αλλά δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό!
στην αλλαγή περιβάλλοντος? ή στην κούραση που του προκαλεί όλο το παιχνίδι ,όπου όση ώρα δεν παίζουν ...κοιμούνται και οι δύο τον ύπνο του δικαίου?

θα τα καταφέρω να τους κρατήσω μαζί ?
υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί καμία μάχη πιο έντονη άμα τους αφήσω για ωρες μόνους τους?
 


silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Το ενδεχομενο οταν λειπεις για πολλη ωρα να ειναι σε ξεχωριστα δωματια ή σε crate το εχεις σκεφτει?
Για να μην εισαι συνεχεια με το αγχος.
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Το ενδεχομενο οταν λειπεις για πολλη ωρα να ειναι σε ξεχωριστα δωματια ή σε crate το εχεις σκεφτει?
Για να μην εισαι συνεχεια με το αγχος.

ναι το σκέφτομαι!!!!

ο ten ten δεν θα ενοχληθεί ιδιαίτερα ...το πολύ πολύ να πάει να ξαπλώσει έξω από την πόρτα του Brain !!!
o brain όμως δυστυχώς είναι γαβγισιάρης ,όταν κάτι δεν το φτάνει ,όταν του πέσει λιχουδιά κάπου που δεν μπορεί να το πάρει αρχίζει και γαβγίζει ...οπότε εαν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και μυρίζει τον τεν τεν αλλά δεν τον "φτάνει" θα αρχίσει να γαβγίζει!και δεν ξέρω κατά πόσο μας ακούνε οι γείτονες!
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Μα όλοι α βρίσκουν κουτάβια στα σκουπίδια και εμείς να την γλιτώναμε ????

λοιπόν !!!!βρήκε ο Γιώργος σήμερα το απόγευμα 2 κουταβόφατσες κρυμμένες κάτω από ένα αμάξι!!!

τα μάζεψε εννοείτε και τώρα είμαστε 6 στον αριθμό :D Ζωή να χουμε !!!

Τα έχουμε 2 ώρες τώρα στο σπίτι και όλοι συμπεριφέρονται λες και ήμασταν και χθες μαζί.
Ο brain και ο tenten τα προσέχουν μην πέσουν απο την σκάλα τα επεξεργάζονται αλλά με πολύ ιδιαίτερο τρόπο,είναι πολύ προσεκτικοί μαζί τους !!!
Εννοείτε πως και αυτά τα δύο είναι αρσενικά !!!!Ποιος στην χάρη μου εγώ και πέντε αρσενικοί:p

Και τα δύο είναι χοντρούλικα και υπολογίζουμε 40-60 μερών ίσως κ μεγαλύτερα...φωτογραφίες θα σας ανεβάσω αργότερα !
Το ένα από τα δύο είναι πιο υποτονικό ,νυστάζει συνέχεια κλαίει συνέχεια και προσπαθεί να κάνει τα κακά του αλλά δεν τα καταφέρνει,παρόλο που το έτριψα αρκετά στην κοιλίτσα του .,κάνει κάτι μικρές σταγονίτσες μόνο και παντού!
Τώρα κοιμούνται κ οι τέσσερις στα πόδια μου !!!
Τους βράζω κοτοπουλάκι με ρύζι να τα ταΐσω ...φαντάζομαι να μην τους βάλω τροφή ,ε?γιατί αυτή που έχω είναι για ενήλικες!

Για να δούμε θα καταφέρουμε να τα δώσουμε???δεν θα αντέξουμε να έχουμε τέσσερις τετράποδους μεσα στο σπίτι !!!!θα αρχίσουμε να γαβγίζουμε και εμείς στο τέλος !

Θέλουμε και την βοήθεια σας ως προς τις αγγελίες !
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
τα νεότερα μας με την συμβίωση!

ο Brain και ο ten-ten τα έχουν βρει μια χαρά ,περνάνε πολλές ώρες μαζί και επιτέλους τους αφήνουμε και μόνους τους. Όλα δείχνουν πως όταν λειπουμε από το σπίτι αυτοί κοιμούνται με τις ώρες !

όσο αφορά τα σκουπιδοκούταβα που βρήκαμε μάλλον πως θα τα κρατήσουμε ,αφού έχουν περάσει δύο μήνες και ο Γιώργος ούτε που το σκέφτεται να δώσουμε !

Προσπαθώ να του εξηγήσω πως δεν είναι η ιδανική λύση καθώς με 4εις σκύλους δεν είναι εφικτό να περάσουν όλοι καλά αλλά "κάνει" πως δεν καταλαβαίνει!

Τέλος πάντων να παρουσιάσω και τα δύο νέα μέλη της φαμίλιας μας ,τα πήγαμε στον κτηνίατρο έχουμε κάνει τα πρώτα εμβόλια και την ενδο-έξω παρασίτωση ,είναι υγιέστατα και υπερδραστήρια.

Τα ονόματα τους δεν τα έχουμε αποφασίσει ,αλλά μάλλον ο Τζακ και ο ποτ.

ακολουθούν φωτογραφίες
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Δεν ακολούθησαν όμως! Καλά, και τα 2?? Θα την παλέψετε, είστε σίγουροι? Δε σου λέω να μην τα κρατήσετε, προς Θεού, απλά να σιγουρευτείτε ότι τα βγάζετε πέρα, ωράρια, λεφτά κτλ, μην πέσει πολύ η ποιότητα ζωής και εσάς κ των σκυλιών - πολύ πολύ φιλικά αυτά.

Κατά τ'άλλα ααντε φώωωτος και σιγά μη δεν τα βρίσκανε τα αγόρια ;) Τα new entries πώς τα πάνε με τους παλιούς που μόλις τα βρήκαν?
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Προσπαθώ να ανεβάσω μααα δεν τα καταφέρνω ...και πολύ στεναχωριέμαι που δεν μπορείτε να δείτε την Familia μας!!!

Όσο αφορά την συμβίωση αυτά τα τέσσερα περνάν υπέροχα,από την πρώτη στιγμή που τα έφερε ο Γιώργος στο σπίτι ήταν λες και είχαν μεγαλώσει μαζί!
Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, νόμιζα πως θα είχαμε μάχες αλλά μια χαρά!

Εάν παίζουν τα μικρά και ξεφεύγουν πάνε οι μεγάλοι και τα σπρώχνουν με την μουσούδα για να σταματήσουν.

Εγώ γελάω πολύ με τα μικρά, γιατί δεν παίζουν με τον Τen -ten (φαντάζομαι λόγω όγκου και επιβλητικότητας)και ο Ten-ten τσατίζεται και τους γαβγίζει παιχνιδιάρικα,τα προκαλεί για παιχνίδι και αυτά τον κοιτάνε σαν χάνι ....

Αυτοί που δεν περνάνε καλά είμαι ΕΓΏ και ο Γιώργος,που όση ώρα δεν δουλεύουμε είμαστε στο σπίτι και καθαρίζουμε και τους βγάζουμε βόλτες ....ένα τρελοκομείο.

Εγώ δεν είμαι καθόλου Υπέρ να τα κρατήσουμε, γιατί προτιμώ να περνάω ουσιαστικό χρόνο με τον Ten-ten και τον Brain παρά να είμαι σε φάση παράκρουσης κάθε μέρα, Αλλιώς θα ασχοληθείς με δύο και αλλιώς εάν έχεις τέσσερα.Με 4 δεν περνάει κανείς μας καλά!
Το εξηγώ του καλού μου, αλλά "κάνει "ότι δεν με καταλαβαίνει,δεν μπορεί λέει να τα αποχωριστεί ,αλλά υπάρχουν και μέρες που μου λέει άντε ας τα δώσουμε "ΆΚΑΡΔΗ μάνα" !και μετά πάλι το ξεχνάει και πάλι τα κρατάμε εμείς!

Του εξηγώ ότι δεν θα είναι πάντα αυτά τα χαριτωμένα 10kg κουτάβια ,θα γίνουν θρεφτάρια και δεν θα χωράμε μέσα στο σπίτι ,ότι υπάρχει περίπτωση να έχουμε μεγάλες κόντρες μεγαλώνοντας γιατί θα θέλουν να πάρουν "θέση "στην αγέλη και θα έχουμε μάχες αλλά "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!"
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
αφού δεν μπόρεσα να ανεβάσω φωτογραφίες ,σας έφτιαξα βιντεάκι!
είναι το πρώτο βιντεο που φτιάχνω οπότε μην με κράξετε!!!!




[video=youtube;kGVNGWqB6BM]http://www.youtube.com/watch?v=kGVNGWqB6BM&feature=youtu.be[/video]
 




















Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Τι ωραίο βιντεάκι! Καλά έχει κανα δυο φώτο που γέλασα πολύ με τον τεν τεν. Μια εκει με το αμμόλουτρο κ μια με αυτή τη φάτσα τη στραβωμένη που κοιτάει το πιάτο με το φαϊ!

Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου τα όμορφα, είναι κουκλιά ζωγραφιστά κ οι 2! (τα νέα μέλη δε μας τα δειξες όμως :p)
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Τι ωραίο βιντεάκι! Καλά έχει κανα δυο φώτο που γέλασα πολύ με τον τεν τεν. Μια εκει με το αμμόλουτρο κ μια με αυτή τη φάτσα τη στραβωμένη που κοιτάει το πιάτο με το φαϊ!

Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου τα όμορφα, είναι κουκλιά ζωγραφιστά κ οι 2! (τα νέα μέλη δε μας τα δειξες όμως :p)


ευχαριστούμε !!!!όντως η φώτο που περιμένει να κρυώσουν τα συκωτάκια είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!


τα καινούργια μέλη θα σας τα παρουσιάσω με νέο βίντεο που ετοιμάζω τώρα ,αλλά θα έχει διαφορετική μουσική ,καθώς ΟΛΟΙ μαζί πλέον είμαστε πιο "ζωντανοί"!!!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.849
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981