Συμπαθιες


mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
την εχω δει κ εγω την εκπομπη;):D
μα δεν ειναι το προβλημα το να πηδαει...δεν με νοιαζει αυτο..κ οποιον τον ενοχλει ας μην την πλησιαζει..χαιρεται κ το κανει...αλλα το δαγκωμα δεν το καταλαβαινω
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ουτε το να πηδαει ειναι καλο γιατι σιγουρα καποια στιγμηθα χρειαστει να κατσει ησυχη αρα καλο θα ειναι να την μαθεις να καθεται.
Ο ξαδερφος σου μπορειτε οταν μπαινει στο σπιτι να κραταει μια λιχουδια οταν θα πηγαινει καταπανω του θα της γυρναει την πλατη αν δν σταματησει απο μονη της και κατσει κατω τοτε τραβηξε την απο το λουρι μολις καθησει ας πλησιασει ηρεμα ο ξαδερφος σου και ας της δωσει τη λιχουδια...
Ισως ετσι τον συνδεσει με κατι καλο και σταματησει να το κανει.;)

Αλλα προσεχε μηπως οντως δν φταιει απολυτα το σκυλι π εχει αυτη τη συμπεριφορα μηπως κατι την ενοχλησε καποια στιγμη....:)
 


ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Εγω πιστευω οτι πρεπει να αγνοεις την κακη συμπεριφορα της και οταν δαγκωσει να της πεις "οχι" αυστηρα και να την πας σε αλλο δωματιο για 5 λεπτα. Να την ξαναβγαλεις και να ξαναγινει το ιδιο οσο χρειαστει. Πιστεψε με η χειροτερη τιμωρια για ενα σκυλο οταν εχεις παρεα (ακομη και αντιπαθιτικη :D) ειναι να τον απομονωσεις.
Αν ακουει στο "κατσε" και "μεινε" χρησιμοποιησε το οπως και η Σοφια.
Αυτο με το λουρακι, ειναι καλο, αλλα θελει μεγαλη προσοχη. Οπως σου ειπε η Blue, πρεπει να την τραβας ΑΠΑΛΑ!! διαφορετικα θα συνδιασει τον ξαδερφο με πονο και τραβολογιματα και στην πρωτη ευκαιρια που θα ειναι ελευθερη....
Το λαθος που γινεται συνηθως ειναι να αρχιζουμε τα "τι εκανες μωρη??" και να στρεφουμε την προσοχη μας στο σκυλο, που ετσι επιβραβευεται.
 


dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Παλιά είχα ένα σκύλο που ενώ ήταν πάρα πολύ καλός με όλους και δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει ποτέ κανέναν, μισούσε έναν λαχειοπώλη, του γάβγιζε και του πέταγε και δόντια, δεν ήξερα το λόγο (η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ τον πολυσυμπαθούσα), ώσπου κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι πως, έμαθα ότι ο λαχειοπώλης τον είχε χτυπήσει με το κοντάρι που κρεμάει επάνω τα λαχεία :eek:
Το λέω αυτό απλά γιατί τα σκυλιά έχουν πάντα λόγο να αντιπαθούν κάποιον, εφόσων με όλους τους υπόλοιπους είναι όλα μια χαρά.Δεν λέω ότι του έκανε κάτι ο ξάδερφός σου απλά για να μην τον θέλει θα έχει τους λόγους του.;)