ναι το καλοκαιρι τι να σου πω...... με ολη αυτη την ζεστη ζεχνει ολο το σπιτι μην σου πω ολη η πολυκατοικια μεχρι να μαθεις και να ανακαλυψεις πιο καθαριστικο πρεπει να χρησιμοποιησεις...εγω παντως ενα θα σας πω....την ειχα περιορισει στην κουζινα και σε ενα διαδρομο μικρο.... και ειπα και εγω να βγω να παω για ενα ποτακι, σαββατο βραδυ..... γυριζω πισω κατα τις 4 και το πρωι και λιγακι ψιλοζαμπον!!!! και λεω στον κολλητο μου, μολις μπεις μεσα στο σπιτι πες μου αν μυριζει σκυλο....και μολις μπαινω ανακαλυπτω ενα τεραστιο γκραφιτι πανω σε τοιχους, ψυγειο, πληντυριο, πορτες σε σκουρες καφε αποχρωσεις.....ειχα και το κλιματιστικο ανοικτο γιατι ειχε καυσωνα και καταλαβαινετε πως μυριζε το σπιτι...... απο τοτε το ντετολ, χλωρινη, ξυδι, εγιναν τα καλυτερα φιλαρακια μου.... και το θεμα ειναι οτι...οκ να λερωσει το σπιτι.... κουταβι ηταν..... αλλα δεν καταλαβαινε να μην σερνεται πανω στα κακα της και να χριεαζεται και αυτη μπανιο????ε???????? εκεινη την ημερα ενιωσα πολυ μονος!!! χεχεχεχ!!! αλλα οκ...τα θυμαμαι και γελαω τωρα......
μωρε μια χαρα ειναι....σκυλια ειναι.....αλλιως θα αραδιαζαμε κανα δυο κουτσουβελα και δεν θα ειχαμε να καθαριζουμε πατωματα, τοιχους, κτλ κτλ!!!!