Ναι, μένει σε κάθε γωνία του σπιτιούΜενει διπλος μανδυας με αυτη τη ζεστη?![]()
βίντεο plzzzz!αν είμαστε π.χ. στο οακα τις χώνω στο συντριβάνι μέχρι το κεφάλι πριν ξεκινήσουμε το περπάτημα
Μπορείς να πάρεις και παπουτσάκια για το σκύλο, που προσφέρουν μόνωση και για κρύο και για ζέστη. Εσύ θα τα χρησιμοποιήσεις για την ζέστη ουσιαστικά, και μπορείς να βρεις κάποια που να αντέχουν να τα βρέχεις πριν πάτε βόλτα, χωρίς να χαλάνε.![]()
Πως να το τραβήξω το βίντεο... Σκαρφαλώνω στο πεζούλι του συντριβανίου, κρατάω τη μία από το στηθόλουρο για να μην την κάνει (σιχαίνεται να την βρέχω) και ταυτόχρονα εμβαπτίζω τη δεύτερη. Μου λείπουν άλλα 2 χέρια.βίντεο plzzzz!![]()
χαχαχαχαχα δε μπορωωω σε παρακαλώ πάρε κάποιον να σε τραβάειΕπίσης να πούμε ότι τα μαύρα σκυλιά στον ήλιο ανάβουν με τη μία
Πως να το τραβήξω το βίντεο... Σκαρφαλώνω στο πεζούλι του συντριβανίου, κρατάω τη μία από το στηθόλουρο για να μην την κάνει (σιχαίνεται να την βρέχω) και ταυτόχρονα εμβαπτίζω τη δεύτερη. Μου λείπουν άλλα 2 χέρια.
Ο διπλός μανδύας κάνει τα σκυλιά να ζεσταίνονται πολύ περισσότερο από τους σκύλους που δεν τον έχουν. Αυτό είναι γεγονός και καλό θα ήταν να μην υπάρχει παραπληροφόρηση επί του θέματος. Εννοείται ότι αυτό που λες ισχύει, κάθε σκύλος κινδυνεύει από θερμοπληξία σε υψηλές θερμοκρασίες. Εμένα υποφέρουν και τις βραδυνές βόλτες τώρα με τον καύσωνα.Ο οποιοσδήποτε σκύλος, σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κάτω από τον ήλιο, μπορεί να πάθει θερμοπληξία. Η εγκαύματα. Δεν φταίει ο διπλός μανδύας γι'αυτό. Εγώ πχ, δεν τα βγάζω ΠΟΤΕ, στο φως του καλοκαιρινού ήλιου.
Της Λούσης μια χαρά της έμενε πάντως όταν δεν την κουρεύαμε και υπέφερε φριχτά. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι το κούρεμα είναι η σωστή πρακτική για τέτοιους σκύλους. Ο δικός μας πάντως κουρεμένος ξανάνοιωνε. Μπορεί να μην είναι political correct αλλά είναι η αλήθεια.Μενει διπλος μανδυας με αυτη τη ζεστη?![]()
Μυρτώ,...Ο δικός μας πάντως κουρεμένος ξανάνοιωνε. Μπορεί να μην είναι political correct αλλά είναι η αλήθεια.
Εμένα αν δεν περπατησει λιγάκι δεν χε...ρεταει...εχω μια απορια...σε περιπτωσεις καυσωνα,να τα βγαζετε εξω απλως για κατουροχεσιματα,χωρις βολτα δεν παιζει?
μωρε εαν ζοριστει μια χαρα θα τα κανει,αλλα περαν τουτου...η απορια μου εξακολουθει να υφισταται...Εμένα αν δεν περπατησει λιγάκι δεν χε...ρεταει...