Σχετικά με τον Λεύκανδρο...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Κοινώς κόφτε τον λαιμό σας δηλαδή σας λέει η κοπέλα και δίκιο έχει αφού κάηκε, αν αρέσει σε κάποιους αυτό .... κι εγώ μέσα ....

ΑΛΛΑ οι δύσπιστοι δεν αρκεί nα μην πληρώσουν και να το βουλώσουν αγαπητή φίλη ... ακούτε τα λοιπόν :

Το ότι δεν δημοσίευσε το stray κανει την κατάσταση ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ αν υπάρξει εξαπάτηση (και το κάθε stray) ψαξτο και θα δείς ΤΙ εννοώ ...

Εγώ προτείνω να βρείτε κτηνίατρο να εγχειρήσει τσάμπα (εγώ αύριο θα ρωτήσω όποιον ξέρω και δεν ξέρω) ή να κάνει ευθανασία ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ εφαρμόζεται και σε κουτάβια υγιέστατα σε αλλες περιπτώσεις ...

προτείνω ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αγγελίες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ όπως αυτή που λέει ότι ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΣΙΟΝ (ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ (ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ?? )

προτεινω γενικά να μαζευτούμε λίγο, άλλο αγγελίες και άλλο ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ....
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Stray αναλαμβάνει να μαζέψει χρήματα για να γίνει μια εγχείρηση. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκύλος όντως σώθηκε από ευθανασία από αυτούς που τον βρήκαν, γιατί είχαν αυτό το σκεπτικό. Αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα βρούμε τα χρήματα, οπότε αξίζει να περπατήσει.

Aν δεν υπήρχε αυτός ο σκύλος, δε θα μαζεύαμε καν τα χρήματα του, γιατί όσοι δώσουν, συγκινούνται για το συγκεκριμένο σκύλο, όχι για τα υπόλοιπα που δε γνωρίζουν.

Τώρα αν εσείς θέλετε να κάθεστε εδώ και να ξεκατινιάζεστε προσβάλλοντας προσπάθειες που βοηθούν ζώα, κάντε το, αλλά είναι το λιγότερο γελοίο.

Κανένας κτηνίατρος δε περιμένει να μαζέψουμε τα χρήματα για να κάνει την εγχείρηση, αλλά περιμένει να του πούμε το "οκ" για να την κάνει και αν δεν έχουμε τα χρήματα, δε μπορεί να την κάνει. Εύκολο? ή δύσκολο? Μήπως κάποιος θέλει να μπει εγγυητής, ότι αν δε μαζευτούν τα χρήματα θα τα δώσει ο ίδιος?

Να θυμίσω ότι το post αυτό, οφείλετε να το αφήσετε, γιατί θίξατε το σωματείο σε άλλο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ post, κάτι που είναι το λιγότερο απαράδεκτο σύμφωνα με τους forum-ικούς κανονισμούς.

Τέλος, αν θέλεις να βρεις κτηνίατρο που θα βάζει τα υλικά από τη τσέπη του (γιατί δε μιλάμε εδώ για τσάμπα εγχείρηση απλά), ψάξε το να δούμε τι θα βρεις, γιατί εμείς φαίνεται είμαστε ηλίθιοι άσχετα αν είμαστε στο χώρο τόσα χρόνια, αλλά θέλω να είναι ορθοπεδικός έτσι? Και να βάζει ορθοπεδικά υλικά και λάμες, όχι να βάζει βελόνες του πλεξίματος και να κάνει άλλα αίσχη και πειράματα, γιατί δε θέλετε να κάτσω να γράψω εμπειρίες από τέτοιους "εθελοντές".

Τα κουτάβια που θανατώσαμε εμείς τα υγιή, ποια είναι? Ελπίζω να κατάλαβα λάθος αυτό που έγραψες, γιατί εγώ ακόμα και τώρα στο σπίτι μου έχω νεογέννητα...

Μαρίνα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ.

ΕΡΑΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ:

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΥΓΙΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ 1300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.

Η ΑΠΑΝΤΑΣ Η ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΑΝ ΘΕΣ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ??

ΒΑΛΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ - ΟΧΙ ΕΔΩ -

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
denis said:
ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ.

ΕΡΑΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ:

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΥΓΙΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ 1300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.

Η ΑΠΑΝΤΑΣ Η ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΑΝ ΘΕΣ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ??

ΒΑΛΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ - ΟΧΙ ΕΔΩ -

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Σε ποια κουτάβια κάναμε ευθανασία?

Επίσης, εγώ δεν είδα να βάζω κάτι και έχω ζητήσει κιόλας να μην προωθείται τίποτα εδώ μέσα και από κανέναν αλλά στου κουφού...

Ποιοι είναι οι τρίτοι για τους οποίους κάναμε έρανο?

Ευθανασία δε θα κάνουμε όποτε θες εσύ, θα κάνουμε όποτε κρίνει ο κτηνίατρος ΜΑΣ ότι είναι σωστό. Η ευθανασία δε θα γινόταν από εμάς, το ξεκαθάρισα, ξαναδιάβασε.

Μαρίνα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ??

ΣΤΕΙΡΩΣΕΣ Η ΟΧΙ ΣΚΥΛΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ''ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ'' ????? ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ???

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ... Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ STRAY ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ... ΡΩΤΑΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
denis said:
ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ??

ΣΤΕΙΡΩΣΕΣ Η ΟΧΙ ΣΚΥΛΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ''ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ'' ????? ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ???

Καταρχήν δε καταλαβαίνω γιατί με βάζει να απολογούμαι ένας άγνωστος και οπως φαινεται και ασχετος, μονο και μονο επειδη ειναι κολληταρι με ατομα που εχουμε διωξει απο το site. Δεύτερο, για τη σκύλα που αναφέρεις, είχε βρεθεί λύση και η κοπέλα που την ανέλαβε η οποία δεν είναι καν στο σωματείο, αποφάσισε να πάει στον κτηνίατρο να δει αν γίνεται στείρωση, ρωτα τον κολλητο σου, τα παρακολουθουσε αυτα, ξερει πολυ καλα τι παιχτηκε. Ο κτηνίατρος ενημέρωσε για όλους τους κινδυνους και αποφάσισαν ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, να γινει η στειρωση.

Το Stray δεν εχει καμια σχεση με τη συγκεκριμενη σκυλα, δε πηραμε αποφασεις γιαυτη τη σκυλα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Γκε γκε? Ή δυσκολάκι?

Μαρινα

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Τέλος αγαπητέ... κάνε το 1 χιλιοστό από αυτά που κάνω για τα νεογέννητα και έλα να μου σφυρίξεις μετά για το ποιος κάνει ευθανασίες. Αλλά από τη καρεκλίτσα σας στο pc, όλοι ωραία κρίνετε.

Μαρίνα

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
denis said:
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ... Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ STRAY ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ... ΡΩΤΑΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ

Πάμε άλλη μία...

Το σκυλί το βρήκαν κάποιοι και ήθελαν να του κάνουν ευθανασία. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ το πήραμε.

Ο τρίτος δεν είμαι εγώ, γιατί εγώ δεν είμαι το Stray. Δε ξέρω αν αυτό το ευκολάκι το πιάνεις...? Εμείς βγάλαμε μια ανακοίνωση, την οποία δεν έγραψα καν εγώ και η Κλειάννα την πήρε και την προώθησε. Ο λογαριασμός είναι ο επίσημος του σωματείου, όχι δικός μου, άρα κόψε λίγο φόρα γιατί αν αρχίσω να σου παραθέτω και εγώ σε πόσα σημεία με προσβάλλεις προσωπικά (για να μην αναφερθώ και στο σωματείο), θα έχεις πρόβλημα.

Μαρίνα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.

ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΣΟΥ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΝΤΡΟΠΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΣΤΟ FORUM ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ... ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑ 50 ΦΕΥΓΑ ΗΜΕΡΩΝ, ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΟΖΩΟΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΦΙΛΟΖΩΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ...

ΓΚΕ ΓΚΕ Η ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ ??

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
denis said:
ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.

ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΣΟΥ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΝΤΡΟΠΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΣΤΟ FORUM ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ... ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑ 50 ΦΕΥΓΑ ΗΜΕΡΩΝ, ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΟΖΩΟΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΦΙΛΟΖΩΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ...

ΓΚΕ ΓΚΕ Η ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ ??

Παραλογίζεσαι φιλαράκι.

Θα γράφω όπου και όποτε θέλω εφόσον δε προσβάλλω κανέναν, όπως εσύ για παράδειγμα. Τώρα για τα άλλα... είναι ολοφάνερο πως είσαι άσχετος και σταματώ τη συζήτηση γιατί μιλάμε σε άλλο level.

Μία συμβουλίτσα για το μέλλον... μη κάθεσαι και τσαντίζεσαι για πράγματα που δεν έχεις παρακολουθήσει και "στα είπαν", γιατί εσύ γίνεσαι ρόμπα σε όσους τα έχουν παρακολουθήσει.

Μαρίνα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ο τρίτος δεν είμαι εγώ, γιατί εγώ δεν είμαι το Stray
Α ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ?
ΟΚ ... ΟΠΟΥ ΛΈΕΙ ΕΚΕΙ ΒΑΛΕ ''ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ''
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ?
ΕΓΩ ΕΙΠΟΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ...

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
denis said:
Ο τρίτος δεν είμαι εγώ, γιατί εγώ δεν είμαι το Stray
Α ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ?
ΟΚ ... ΟΠΟΥ ΛΈΕΙ ΕΚΕΙ ΒΑΛΕ ''ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ''
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ?
ΕΓΩ ΕΙΠΟΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ...

Εγώ εκπροσωπώ το Stray, ο λογαριασμός δεν είναι δικός μου ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ... πόσο πιο λιανά να το κάνω...?

Αυριο που θα το εκπροσωπει αλλος, παλι του σωματειου θα ειναι ο λογαριασμος.

Μαρίνα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ο τρίτος δεν είμαι εγώ, γιατί εγώ δεν είμαι το Stray.
Εγώ εκπροσωπώ το Stray
Τί να πώ ...

είναι (ήταν μάλλον) πασιφανές ότι ο λογαριασμός ήταν του stray ... δεν είπα κάτι άλλο ...

δεν είναι αυτο το θεμα .... εσύ νομίζεις ότι το θέμα μου είναι ποιος είναι ο λογαριασμός και αν και πώς έκανε ευθανασία η σκύλα ?

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ...

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Σε αυτό είμαστε σύμφωνοι. Δε ζήτησε κανένα μέλος του Stray να μπει η ανακοίνωση.

Μαρίνα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θεωρήσαμε αναγκαίο να προσθέσουμε στους κανονισμούς του forum ένα νέο κανονισμό o οποίος θα απαγορεύει δημοσιεύσεις ή αγγελίες που ως περιεχόμενο έχουν την αναζήτηση οικονομικής βοήθειας, για να προστατεύσουμε τα μέλη του forum από απατεώνες που με την πρόφαση ότι εκπροσωπούν ένα σωματείο, οργανισμό, ένωση, όμιλο, εκμεταλλεύονται την ευαισθησία του κόσμου.

Ο κανονισμός αυτός δεν προστέθηκε μόνο με αφορμή την δημοσίευση της Κλειαννας που προώθησε την έκκληση για οικονομική βοήθεια, απ’ ότι κατάλαβα εν άγνοια του σωματείου, αλλά και το πρόσφατο θεμα που δημιουργήθηκε με το καταφύγιο που διατηρεί η Σιωκου

Αποφασίστηκε από τη διαχείριση πως το dogforum, επειδή δεν έχει την δυνατότητα διασταύρωσης ή μαντείας των καλών προθέσεων του οποιουδήποτε, να μην επιτρέπει την δημοσίευση κειμένων με ανάλογο περιεχόμενο.

Το παρόν νήμα θα κλειδωθεί διότι βάση των κανονισμών του forum δεν επιτρέπεται το άνοιγμα θέματος σχετικά με το κλείδωμα ή το σβήσιμο μηνυμάτων. Όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με κάτι τέτοιο θα πρέπει να απευθύνονται στους moderators ή τον administrator του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Status
Κλειδωμένο θέμα