Δεν είναι η πρώτη φορά που το Stray αναλαμβάνει να μαζέψει χρήματα για να γίνει μια εγχείρηση. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκύλος όντως σώθηκε από ευθανασία από αυτούς που τον βρήκαν, γιατί είχαν αυτό το σκεπτικό. Αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα βρούμε τα χρήματα, οπότε αξίζει να περπατήσει.Κοινώς κόφτε τον λαιμό σας δηλαδή σας λέει η κοπέλα και δίκιο έχει αφού κάηκε, αν αρέσει σε κάποιους αυτό .... κι εγώ μέσα ....
ΑΛΛΑ οι δύσπιστοι δεν αρκεί nα μην πληρώσουν και να το βουλώσουν αγαπητή φίλη ... ακούτε τα λοιπόν :
Το ότι δεν δημοσίευσε το stray κανει την κατάσταση ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ αν υπάρξει εξαπάτηση (και το κάθε stray) ψαξτο και θα δείς ΤΙ εννοώ ...
Εγώ προτείνω να βρείτε κτηνίατρο να εγχειρήσει τσάμπα (εγώ αύριο θα ρωτήσω όποιον ξέρω και δεν ξέρω) ή να κάνει ευθανασία ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ εφαρμόζεται και σε κουτάβια υγιέστατα σε αλλες περιπτώσεις ...
προτείνω ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αγγελίες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ όπως αυτή που λέει ότι ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΣΙΟΝ (ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ (ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ?? )
προτεινω γενικά να μαζευτούμε λίγο, άλλο αγγελίες και άλλο ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ....
Aν δεν υπήρχε αυτός ο σκύλος, δε θα μαζεύαμε καν τα χρήματα του, γιατί όσοι δώσουν, συγκινούνται για το συγκεκριμένο σκύλο, όχι για τα υπόλοιπα που δε γνωρίζουν.
Τώρα αν εσείς θέλετε να κάθεστε εδώ και να ξεκατινιάζεστε προσβάλλοντας προσπάθειες που βοηθούν ζώα, κάντε το, αλλά είναι το λιγότερο γελοίο.
Κανένας κτηνίατρος δε περιμένει να μαζέψουμε τα χρήματα για να κάνει την εγχείρηση, αλλά περιμένει να του πούμε το "οκ" για να την κάνει και αν δεν έχουμε τα χρήματα, δε μπορεί να την κάνει. Εύκολο? ή δύσκολο? Μήπως κάποιος θέλει να μπει εγγυητής, ότι αν δε μαζευτούν τα χρήματα θα τα δώσει ο ίδιος?
Να θυμίσω ότι το post αυτό, οφείλετε να το αφήσετε, γιατί θίξατε το σωματείο σε άλλο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ post, κάτι που είναι το λιγότερο απαράδεκτο σύμφωνα με τους forum-ικούς κανονισμούς.
Τέλος, αν θέλεις να βρεις κτηνίατρο που θα βάζει τα υλικά από τη τσέπη του (γιατί δε μιλάμε εδώ για τσάμπα εγχείρηση απλά), ψάξε το να δούμε τι θα βρεις, γιατί εμείς φαίνεται είμαστε ηλίθιοι άσχετα αν είμαστε στο χώρο τόσα χρόνια, αλλά θέλω να είναι ορθοπεδικός έτσι? Και να βάζει ορθοπεδικά υλικά και λάμες, όχι να βάζει βελόνες του πλεξίματος και να κάνει άλλα αίσχη και πειράματα, γιατί δε θέλετε να κάτσω να γράψω εμπειρίες από τέτοιους "εθελοντές".
Τα κουτάβια που θανατώσαμε εμείς τα υγιή, ποια είναι? Ελπίζω να κατάλαβα λάθος αυτό που έγραψες, γιατί εγώ ακόμα και τώρα στο σπίτι μου έχω νεογέννητα...
Μαρίνα