Τατουάζ με σκύλους

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
Nα παραθεσω και εγω το δικο μου φρεσκο(2 μηνων) ταττου μιας και ακομα ειμαι πολυ περηφανη για αυτο ....:D:p.:D

Κατω απο την πατουσα λεει Dream το οποιο σημαινει πολλα για μενα! ;)
ωραίο, αλλα πολύ bold δεν είναι??

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βλέποντας το δικό μου μανίκι σε σχέση με αυτά του caezar απλά απογοητέυτικα!!
Σε νιωθω....

εμενα μαρεσουν και αυτα http://www.buenavistatattooclub.de/ πιο κοντινη αποσταση απο τον ceasar ,αλλα .... και δερνει!!!

@superman.. δωσε χωρο στο δρακο!! μη τσιγγουνευεσαι..

Last edited:

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Μιας και παρα πολλοι εχουν ή σχεδιαζουν να κανουν τατουάζ, θα ηθελε καποιος να γραψει τους λογους ; Ετσι εγκυκλοπεδικα, και εφοσον δεν κριθει ως off topic...
1. Κάνεις κάποια συμβολική παράσταση ώστε να σου θυμίζει ένα μάθημα ζωής που πήρες. πχ πολύ συνηθισμένο το βιβλικό σύμβολο του πειρασμού ώστε να σου θυμίζει την εγκράτεια.
2. Κάνεις κάτι που σου φέρνει τη μνήμη κάποιου πολυαγαπημένου προσώπου για να τον/την αισθάνεσαι κοντά σου πχ προσωπογραφίες αποθανόντων, αγαπημένων κατοικίδιων, ονόματα παιδιών κ.α.
3. Κάνεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύει σύμφωνα με τον τρόπο που βλέπεις εσύ τον εαυτό σου πχ άγρια ζώα για τους αδάμαστους, νεράιδες για τους ρομαντικούς και πάει λέγοντας
4. Κάνεις κάτι καθαρά για αισθητικούς και διακοσμητικούς λόγους πχ κάνω ένα tribal βραχιολάκι στο πόδι ή ένα λουλουδάκι πάνω από μια ουλή που θέλω να κρύψω.
Βέβαια αυτά εκφράζουν τις προσωπικές μου απόψεις για τους λόγους που θα έκανε κάποιος τατουάζ, φαντάζομαι πως θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι
Ελπίζω να μην είναι offtopic και να το διορθώσω λίγο δείτε αυτό (τυχαία εικόνα από internet)http://1.bp.blogspot.com/_bQ0SqifjNcg/THCqDYmVeYI/AAAAAAAAbag/DEb7QDh7SSE/s1600/dog-tattoo-8.jpg

P.s. Έψαχνα να βρω ένα υπέροχο που έχω δει με Γ.Π αλλά δυστυχώς και προφανώς δεν το βρήκα!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
frosita, ευχαριστω πολυ! Πληρης και κατατοπιστικη η απαντηση σου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
λουκια απαιχτα τα τατου!
ρε κασι ειπαμε μη το κανω σα μια τυπισα με το δρακο να ξεκιναει απο ομωπλατη και η ουρα να τελειωνει στη γαμπα δε λεει!
μηπως να κανω τη πατριδα να τελειωνει η υποθεση?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μου αρέσουν τα τατού, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο φοβάμαι να κάνω.
Με κρατάει ίσως το γεγονός οτι μπορεί να το βαρεθώ και μετά άντε να το βγάλω....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ρε συ σουπερμαν, καλε μου, οτι θες κανε :D πανω σου θα το χεις.. απλα οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερη η λεπτομερεια.. στο λεω γιατι εχω δει κατι "σαυροδρακακια' πολυ αστεια.. και εκ πειρας.. πηγα φοβουμενη το μεγεθος.. και απο τοτε εχω παει αλλες 3 φορες για coverup να μεγαλωσει... στο τελος διαλεξα και εγω ενα δρακο.. και με χιλια παρακαλια να μου το κανει οσο πιο μικρο γινεται.. τελικα επιασε την μιση πλατη (μεση) για να φανει η λεπτομερεια του.. σε μικροτερο χανοταν ολο το σχεδιο.. και τωρα που το κοιταω..παλι μικρo φαινεται :D
αντε με το καλο να το κανεις!! οι δρακοι ειναι αγαπημενο θεμα!!

Ειχα βρει ενα σχεδιο καποτε.. (δεν το βρισκω πουθενα ξανα) το τελειο... ηταν ενα τσιουαουα ρομποτικο και δολοφονικο .. τοσο γαματο!!
Ηταν trademark του cyberdog ενα μαγαζι στο Λονδινο... αμα το χει κανεις..παρακαλω να μου το στειλει,.. :D

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ειναι πραγματικα..
αυτο το στυλ εχει προχωρησει στα tattoo..
αλλα ο τυπος δεν εχει απλα υιοθετησει το νεο στυλ, συνθετει art.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Θα πας δηλαδή να κάνεις σε ολο το χέρι σου, κάτι τέτοιο;

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μια χαρά σε βρίσκω,εγώ θέλω ακόμα 1-2 επίσκεψης για να το τελειώσω,
ναι mareco από τον ωμο και κατεβαίνει μέχρι τον καρπό,εμενα βεβαια πάει μέχρι τον πήχη

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οχι ολο... κοντομανικο.. :D
(και ελπιζω να μην το βλεπω μετα παλι μικρο.. :p )
αλλα απο σεπτεμβρη.. ας κανουμε κανα μπανακι τωρα..

Diablo αντε με το καλο!! και μεγια σου!!

Μαρεκο παμε να κανουμε παρεα???!! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Sorry αλλά ειδικά για γυναίκες, το θεωρώ τελείως αντιαισθητικό :rolleyes::)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ισοτητα μαρεκο :) πιο ωραια ειναι πανω μας!! :) (περι ορεξεως κολοκυθπιτα :p
ενα σωτηρακη πανω σου θα το εβρισκα πολυ γλυκο.. :D