Μιας και παρα πολλοι εχουν ή σχεδιαζουν να κανουν τατουάζ, θα ηθελε καποιος να γραψει τους λογους ; Ετσι εγκυκλοπεδικα, και εφοσον δεν κριθει ως off topic...
1. Κάνεις κάποια συμβολική παράσταση ώστε να σου θυμίζει ένα μάθημα ζωής που πήρες. πχ πολύ συνηθισμένο το βιβλικό σύμβολο του πειρασμού ώστε να σου θυμίζει την εγκράτεια.
2. Κάνεις κάτι που σου φέρνει τη μνήμη κάποιου πολυαγαπημένου προσώπου για να τον/την αισθάνεσαι κοντά σου πχ προσωπογραφίες αποθανόντων, αγαπημένων κατοικίδιων, ονόματα παιδιών κ.α.
3. Κάνεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύει σύμφωνα με τον τρόπο που βλέπεις εσύ τον εαυτό σου πχ άγρια ζώα για τους αδάμαστους, νεράιδες για τους ρομαντικούς και πάει λέγοντας
4. Κάνεις κάτι καθαρά για αισθητικούς και διακοσμητικούς λόγους πχ κάνω ένα tribal βραχιολάκι στο πόδι ή ένα λουλουδάκι πάνω από μια ουλή που θέλω να κρύψω.
Βέβαια αυτά εκφράζουν τις προσωπικές μου απόψεις για τους λόγους που θα έκανε κάποιος τατουάζ, φαντάζομαι πως θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι
Ελπίζω να μην είναι offtopic και να το διορθώσω λίγο δείτε αυτό (τυχαία εικόνα από internet)
http://1.bp.blogspot.com/_bQ0SqifjNcg/THCqDYmVeYI/AAAAAAAAbag/DEb7QDh7SSE/s1600/dog-tattoo-8.jpg
P.s. Έψαχνα να βρω ένα υπέροχο που έχω δει με Γ.Π αλλά δυστυχώς και προφανώς δεν το βρήκα!