Τα Νεύρα Μουυυυ!!! :@

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
δεν μ το διχνει!!!!
Προς το παρόν, αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο.
Η σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ισως να κατεβηκε το προφιλ γτ ειδα και μια ομαδα στο φμπ που ελεγε να του κανουμε αναφορα

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
ένα μ@λ@κα που είχε σφάξει ένα ζωντανό μέσα στη ντουζιέρα του, το κρατούσε από το κεφάλι ενώ ήταν στα τελευταία του και χαμογελούσε κιόλας το π@π@ρι!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλο παντως ειναι να μην ποσταρονται τετοιες εικονες ή τουλαχιστον να προειδοποιουμε οτι εχουν σκληρο περιεχομενο. Δεν ειχα καμια διαθεση να δω τετοιο θεαμα βραδιατικα αλλα curiosity killed the cat λενε. Καλα να παθω. :rolleyes:

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Το κακό με τους μ@λ@κες είναι ότι τους καταλαβαίνεις από τις πράξεις τους ,
Δεν έχουν κουδούνια για να τους αποφεύγεις εξ αρχής.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Κάτι σε κατσικοειδές ήταν! γίδα, τράγος... τι να σου πω!!
Αλλά στα σχόλια έλεγαν οτι έχει σκοτώσει και σκύλους!

Ναι το ξέρω οτι έπρεπε να προειδοποιήσω, αλλά από τα νεύρα μου μου διέφυγε τελείως!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Καλο παντως ειναι να μην ποσταρονται τετοιες εικονες ή τουλαχιστον να προειδοποιουμε οτι εχουν σκληρο περιεχομενο. Δεν ειχα καμια διαθεση να δω τετοιο θεαμα βραδιατικα αλλα curiosity killed the cat λενε. Καλα να παθω. :rolleyes:
μπαα απο τωτε που μπηκα μεσα δω :p εχουνε δει τα ματακια μ!! το συνηθησα πια

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
χαχαχαχα εε να μην ξερω και εγω :p:rolleyes:
Μαζι γραφαμε, για μενα ειπα οτι ειμαι περιεργη, αλλα μαλλον ειμαστε κ οι δυο :p

Τι να πεις, κριμα!!! Εκατονταδες τετοια περιστατικα καθε μερα. Χιλιάδες αρρωστημένα μυαλά. Χιλίαδες άνθρωποι (δεν αξιζει να λεγονται ετσι) που δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν ελευθεροι... :bull: