Τα Νεύρα Μουυυυ!!! :@

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Το δυστύχημα είναι ότι κάποιες φορές ακόμα και οι νομοθέτες μπορεί να είναι αρρωστημένα μυαλά, ή στη καλύτερη περίπτωση μέτρια μυαλά .

[FONT=&quot]Έτσι πάντα κάποια τομάρια θα τη γλυτώνουν. [/FONT]

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Όταν την είδα, ήθελα να έχω ένα κουζινομάχαιρο και να του έκανα δεκάδες χαρακιές στο ηλίθιο πρόσωπό του που γελούσε!!
Παλιοτόμαρο του κερατά!! :bull:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Όταν την είδα, ήθελα να έχω ένα κουζινομάχαιρο και να του έκανα δεκάδες χαρακιές στο ηλίθιο πρόσωπό του που γελούσε!!
Παλιοτόμαρο του κερατά!! :bull:
Μπαζούκας χρειαζόταν αυτός κατευθείαν μια στο κεφάλι για να ξεβρομίζει ο τόπος απο τέτοια καθάρματα!!!
Συγνώμη παιδιά,αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τυχεροί πάντως όσοι δεν την πρόλαβαν!!
Παιδιά ήταν εξοργιστικό το θέαμα...
Βασικά με το μπαζούκας, δε θα βασανιζόταν αρκετά!!

Με ένα βιδολόγο όμως.... Θα του έκανα πολλέεεες τρύπες και σε όλο το σώμα και μετά ακόμα περισσότερες στο κεφάλι!!! γκρρρρρρ

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Πρόλαβα και τον είδα κι εγώ και τον έκανα report. Άρρωστο πνεύμα, άρρωστο μυαλό, του αξίζει τιμωρία, ντροπή.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βαγγέλη όταν βλέπεις τέτοια αναισθησία δεν σου έρχεται πραγματικά να σκοτώσεις άνθρωπο?
Φαντάζεσαι κάθε φορά που μας έρχεται να κάνουμε κάτι , να το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη ;
Πολλές φορές έχω νοιώσει την ώθηση να το κάνω , πολλές φορές θα ήθελα να σκοτώσω πόλους σαν και αυτόν ,αλλά και άλλους που δεν είναι σαν κι αυτόν.
Πάντα όμως σκέπτομαι στο τέλος ότι η δική του βλακεία με ανάγκασε να γίνω σα κι αυτόν .