Τα Νεύρα Μουυυυ!!! :@

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι αφού κάνει το έγκλημα,τι το ανεβάζει στο facebook?
Για να δείξει τί???? Το κατόρθωμα του και να του λένε μπράβο????
Ε άντε μη πω τίποτα χειρότερο....

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τουλάχιστον θα ξεμπερδεύαμε από καθίκια σαν και του λόγου του!
Εγώ δε πιστεύω οτι θα γινόμουν σαν και αυτόν!..

Αυτός σκοτώνει αθώες ψυχές..
Εγώ δε θα έλεγα οτι είναι και τόσο αθώος, ούτε οτι έχει ψυχή!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Φαντάζεσαι κάθε φορά που μας έρχεται να κάνουμε κάτι , να το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη ;
Πολλές φορές έχω νοιώσει την ώθηση να το κάνω , πολλές φορές θα ήθελα να σκοτώσω πόλους σαν και αυτόν ,αλλά και άλλους που δεν είναι σαν κι αυτόν.
Πάντα όμως σκέπτομαι στο τέλος ότι η δική του βλακεία με ανάγκασε να γίνω σα κι αυτόν .
Σωστό αυτό που λές,αλλά καμμιά φορά ο θυμός μας κάνει να μην ελέγχουμε τα νεύρα μας!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Απο αρρωστα ψυχακια, αλλο τιποτα... Γεματο ειναι. Παντου και παντα θα υπαρχουν τετοια ατομα. Κριμα που την γλυτωνουν οι περισσοτεροι με ενα απλο προστιμο. Αυτο με στενοχωρει ιδιαιτερα. Αυτο το στενομυαλο παρασιτο του fb προφανως θα κανει αλλο λογαριασμο καποια στιγμη που θα ξανακανει τα ιδια. Ενταξει του κλειδωσανε τον λογαριασμο..Και; Θα πληρωσει ενα ποσο οταν και αν γινει δικαστηριο...Και; Στην καλυτερη θα μπει φυλακη..Και; Δεν λυνεται ετσι το θεμα. Οπως το βλεπω ποτε δεν θα λυθουν αυτα, γιατι απλα ετσι ειναι. Σαπιλα,ηλιθιοτητα,ανωμαλια ...δυστηχως!
Ακομα και ζωντανο να τον καψεις την αλλη μερα θα δεις αλλη αναρτηση στο fb απο αλλο ψυχακι με αλλο βασανισμο αλλης ψυχης. Σκετη απογοητευση αυτα τα διποδα!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν μάθαινα ότι τέτοια καθάρματα τα συλλαμβάνουν και τα χώνουν μέσα .
Να είστε βέβαιοι ότι εκεί μέσα έρχεται η δικαιοσύνη σε δεύτερο χρόνο.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εγώ θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν μάθαινα ότι τέτοια καθάρματα τα συλλαμβάνουν και τα χώνουν μέσα .
Να είστε βέβαιοι ότι εκεί μέσα έρχεται η δικαιοσύνη σε δεύτερο χρόνο.
Ετσι!!!Και μετά να σκύβουν για το σαπουνάκι:p:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι να πω ρε παιδιά, ελπίζω να μην τα εννοείτε αυτά που γράφετε.

Σε περίπτωση που τα εννοείτε, όμως, να μια πρόταση (για να μην ξεφύγετε απ' τη νομιμότητα). Θέλει μόνο μια μικρή μετακόμιση και μερικά απλά βήματα:
How To Become An Executioner

Δεν θα έχετε να κάνετε βέβαια με καθίκια που σκοτώνουν ζώα, αλλά με πιστεύω θα σας νευριάζουν εξίσου κι αυτοί με τους οποίους θα έχετε να κάνετε!!!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Και στη στενή να μπούνε τι θα γίνει??
Εντάξει στο εξωτερικό οι ποινές είναι πολύ πιο σοβαρές από εδώ αλλά και πάλι..
Κάποια στιγμή θα βγει και θα ξανακάνει τα ίδια!

Όσον αφορά την Ελλάδα... Εδώ οι παιδεραστές βγαίνουν στο εξάμηνο.. αυτοί που σκοτώνουν ζωάκια, ούτε καν πατάνε μέσα!!
Καθάρματα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Chloe είναι η φάση που λέμε "εν βρασμό ψυχής",γιατί κάπου δεν θέλεις να πιστέψεις (γενικά μιλάω),ότι μπορεί ένας"άνθρωπος" με λογική να κάνει
κάτι τόσο φρικιαστικό και να γελάει δημοσίως!
Εντάξει δεν θα γίνουμε φονιάδες,αλλοίμονο,αλλά το θυμό δύσκολα τον κρύβεις!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
σνιφ.. κλαψ..
όχι και κακόμοιρα βρε!!

Έχεις δει πολλές "κυρίες" να σκάβουν στην άμμο με τα παιδάκια και να φτιάχνουν πυργάκια ή να βάζουν όλη την παλάμη μέσα στις δαχτυλομπογιές και να "δημιουργούν" μαζί τους?? :p

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Τώρα ποια είναι αργά , διαμόρφωσα άποψη .
Αν τελικά ανέβουμε Θεσσαλονίκη ,ούτε το σκυλί μου ούτε το παιδί μου .:p:p:p