Τα γηρατειά, μας χτυπούν την πόρτα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ετσι φαίνεται, σιγά-σιγά :?

Κυριακή απόγευμα τρέχαμε, παίζαμε, κυνηγιόμασταν και Δευτέρα πρωί...πίκρα. Δεν μπορούσε να σταθεί στα ποδαράκια του. Ετρεμε και πόναγε. Δεν μπορούσε να ανέβει/κατέβει σκάλες και στο αυτοκίνητο. Ούτε δωμάτιο δεν άλλαζε ο καημένος. Αγκαλιά λοιπόν, και τρεχάλα στον γιατρό μας. Πρώτη φορά, η επίσκεψη δεν ήταν μέσα στα γέλια και τα χαμόγελα. Οποιος ξέρει τον Κέστη, καταλαβαίνει. Η κλινική του εικόνα, απογοητευτική. Εχει αλλάξει, ακόμη και την στάση του σώματός του, για να μην πονάει. Βάσω...θυμάσαι το τεστάκι με τα πατούσια πίσω; Αποτύχαμε παταγωδώς. Πίσω έμεναν :(:cry:

Η διάγνωσή του...ούτε και θυμάμαι. Διάφορα επιστημονικά, που δεν μπορούσα να ακούσω. Κάτι νευρολογικό σε σχέση με την σπονδυλική μάλλον, για αρχή. Η ευχή του, να είναι αυτό το οξύ, που είδα αμέσως και όχι κάτι χρόνιο, που δεν είχα προσέξει. Με αφήνει και ο άλλος ο ψυχάκιας, τόσο καιρό, να προσέξω και τίποτα άλλο από τα μούτρα του;

Εντατικό prezolon για 10 μέρες και ακινησία. Ετσι κι αλλιώς, δεν θέλει και να μετακινείται. Και βλέπουμε...
Προσωπικά, πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει. Οτι είναι κάτι έκτακτο που χρήζει επισκευής. Οπως και να 'χει όμως, μάλλον θα πρέπει να πάρω απόφαση, ότι περνάμε το κατώφλι μιας άλλης εποχής. Ας είναι. Κάποτε θα γινόταν. Εύχομαι μόνο, στην διάρκεια αυτής της εποχής, να στέκεται στα ποδαράκια του και να κυνηγάει με λύσσα τα λατρεμένα του κουκουνάρια. Και τον Μάρκο :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Περαστικά ΘΑ είναι... δεν υπάρχει περίπτωση.....
Ετσι!!!:)

Μαρία, θα είναι περαστικά!
Βέβαια, "τηρουμένων των αναλογιών"... είναι μεγάλος ο Σωτηράκης... τι εννοώ?
Μακάρι κι εμείς να φτάσουμε στα αντίστοιχα χρόνια του και να εξακολουθούμε να κυνηγάμε κουκουνάρια!!!;)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Περαστικά , και γρήγορα κουκουναροκυνηγητό

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Περαστικά του και γρήγορα. Με το prezolon θα δεις βελτίωση (ίσως αποφασίσει ο γιατρός σου να του κάνει και ενεσιμο ) ,να προσεχείς το αλάτι στη διατροφή του και βέβαια όσο γίνεται ξεκούραση. Δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία, θα συνέλθει, και εύχομαι να έχει αξιοπρεπή γεράματα.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Καλά, αν μπορεί και τρέχει τόσο στα 12, μια χαρά είναι. Απλά πρέπει να προσέχεις μην το παρακάνει, γιατί αυτά δεν ξέρουν να σταματήσουν!
Δεν έχει μέτρο. Οντως. Τον στοπάρω όσο μπορώ, γιατί φοβάμαι ότι κάποια ώρα θα μου μείνει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνει. Αν και...ο προηγούμενος γιατρός μας, είχε πει ότι είναι βλακώδης η σκέψη μου να τον συγκρατώ και παίζει να 'χει δίκιο, τουλάχιστον σε επίπεδο καρδιάς, που με ανησυχεί εμένα καταρχάς. Πάντως, μέχρι τώρα, είναι hi energy!

@vasia, οι εξετάσεις του [γενικές, βιοχημικές και άλλες ποικίλης ύλης] που κάναμε προ μηνός, είναι...κουταβιού. Δόξα τω Θεό.

Σε ότι αφορά τον Σωτηράκη, δεν έχω την απαιτούμενη ψυχραιμία, δυστυχώς. Η λογική μου λέει και ξέροντάς τον, ότι μια χαρά θα πάει. Οι τόσο ξαφνικές, τόσο δυνατές ζημιές, είναι συνήθως τραυματικής προέλευσης, οπότε έχουν περισσότερες πιθανότητες ανάρρωσης. Θα δούμε.

Thanks, για τις ευχές, όλους σας :)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο γιατρό σου. Ας τον να παίζει όσο θέλει. Όταν δεν θα μπορεί (όπως τώρα) θα σταματάει μόνος του. Μια ζωή την έχουμε...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Μια χαρά θα πάει ο Σωτηράκης, του ήρθε απότομο τόσο παιχνίδι μαζεμένο. Είναι δύσκολο να δεχτείς ότι ο αγαπημένος σπυ τρελοκούταβος μεγάλωσε πια. Γρήγορα βα βρει τους παλιούς του ρυθμούς εύχομαι το αγαπημένο αυτό αθώο πλάσμα!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
ου γαρ ερχεται μονον. . . γμτ. Και εγω πιστευω οτι κουραστηκε απο τις
απανωτες κατσικιες. Η τριτη ηλικια ειναι και η πιο αχαρη πρωτα απ'ολα
για την δικια μας ψυχολογια που δεν μπορουμε να το αποδεχτουμε και
για τα ζωα που οι δυναμεις λιγοστευουν. Παρολαυτα ο Σωτος με την
κορτιζονη σε δυο τρεις μερουλες θα ξαναβρει τον παλιο του εαυτο! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
@ irma

Με είχε ξεχέσει τρελλά. Ο Χατζόπουλος ο Μιχάλης, στους Αμπελοκήπους. Τον μεγάλωσε τον Σώτο, από μια σταλιά μπαλίτσα και για δέκα ολόκληρα χρόνια. Και μου έλεγε...δεν έχει νόημα αυτό που σκέφτεσαι. Μπορεί να τον περιορίζεις και στα πέντε λεπτά που θα τον αφήσεις, να βγάλει τόση ένταση, που να μείνει. Μπορεί, να μείνει, ακόμη και στον ύπνο του. Δεν είναι δυνατόν να το προβλέψεις, από την στιγμή τουλάχιστον, που χαίρει άκρας υγείας. Οπότε...άστον ήσυχο, να κάνει ότι θέλει. Αυτός ξέρει.

@ kyveli

Η αλήθεια είναι, ότι τον τελευταίο χρόνο, έχει μείνει αρκετά απροπόνητος. Για τους γνωστούς λόγους. Μπορεί όντως να του έπεσε βαρύ το πρόγραμμα. Μπορεί ε; Δεν μπορεί; 8-[

....φιλιά στο ναυτάκι!:D
Εσένα...σε σκέφτομαι μέρες. Να σε ρωτήσω, τι να κάνω για να τον δροσίσω, που αγκομαχάει ολη μέρα και ο γιατρός του λέει, ότι είναι μόνο θέμα ζέστης [ή / και στρες !!!??? ] και όχι τίποτα άλλο. Και το καταπίνω, γιατί λέω...αυτή εκεί που μένει...σιγά μην ξέρει :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3