εντιτ : να σε κανω λιγο να χαμογελασεις ο εκτροφεας τον ουθερακο τον φωναζε mon petit nicolas !! Δηλαδης !! Νικολακη
Είδες που δεν ακούς, κανέναν μεγαλύτερο και σοφότερο;
...οταν φτασει στο σημειο συστηματικα να κουραζεται μετα απο βολτα/παιχνιδι/ασκηση υπαρχουνε χαπια που θα τον βοηθουν να επανελθει στα φυσιολογικα του.
Επισης αν τον δεις να σηκωνεται αποτομα απο τον υπνο κ να λαχανιαζει ισως ειναι ενδειξη για προβληματα καρδιας.
Δεν ξερω αν τα εχεις συζητησει τα παραπανω με τον κτηνιατρο σου, καλο θα ηταν ομως να το κανεις πριν αρχισουνε τα προβληματα, στην ηλικια που ειναι εστω κ προληπτικα ωστε να του δωσεις το μεγιστο της ζωης που εχει αλλα κ την καλυτερη ποιοτητα αυτης.
Υπάρχουν εδώ και καιρό, διάφορες "μικροενδείξεις". Κάποιες, ορατές μόνο σε μένα. Λογικό είναι, για να μην λέμε και τρελλά. Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, μου αρέσει δεν μου αρέσει. Εννοείται, τα συζητάω κάθε φορά με τον γιατρό μας και τον ψάχνουμε εξονυχιστικά, κάθε φορά. Και οπωσδήποτε έχω ήδη στο πρόγραμμα, μόλις περάσει αυτή η κρίση, να αρχίσουμε την πρόληψη. Οτι μας πει, ο γιατρός μας εν πάσει περιπτώσει. Απλώς, είναι λίγο..."βαρύ", να βλέπεις έναν τόσο δραστήριο, παρά την ηλικία του, σκύλο...να μην μπορεί ξαφνικά, να σταθεί όρθιος.
Ετσι και δω τον Κέστη σε άβαταρ θα αρχίσω να ανησυχώ...
Ασε, γιατί...πλάκα-πλάκα, δεν είναι κακή ιδέα
Για μπανια ξερεις οτι εχουμε και εδω ωραια μερη ε?

Αν δεν ειναι high season να ειναι τιγκα στο καροτσι και τη γρια που μπουσουλαει στα ρηχα ...
αχαχαχααχα...εντάξει...κλείσαμε για φέτος!!!
Ο Μάρκος στον μπάρμπα του στο πάρκο, η Δάφνη παρέα με τον ξάδελφο Ruud στον άλλο μπάρμπα, κι εγώ με τον Σωτηράκη, παρέα με το κογιότ λίγες μέρες και τις γριές που μπουσουλάνε στα ρηχά, τις υπόλοιπες. Θαύμα...θαύμα...
Και του δικου μου του χτυπανε τα γηρατεια τη πορτα και κανει τον κουφο(εδω που τα λεμε ειναι οντως θεοκουφος)...
αχαχααχχαχαχ
αααα και αιτουμαι να αλλαξει και ο τιτλος του θεματος.Δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
Ισως και να μην ανταποκρίνεται ακόμη 100% στην πραγματικότητα.
Εκφράζει όμως την ψυχολογία μου, σχετικά με τον συγκεκριμένο "σκύλο". Σε εισαγωγικά ναι. Οσοι μας ξέρουν, μπορούν να το καταλάβουν. Αλλωστε και ο ερχομός του μικρού οδοστρωτήρα στο σπίτι μας, πρίν ένα χρόνο, δεν ήταν τυχαίος. Είχε απώτερο σκοπό
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλους. Τόση θετική ενέργεια, κάνει πάντα καλό