Δεν μπαίνει πισίνα με την καμμία. Εκεί ήμασταν την Κυριακή και θεωρώ ότι έπαθε την ζημιά. Επεσε δυό φορές κατά λάθος με τα μούτρα, για να πιάσει το γαμωμπαλάκι και έφτασε πάτο, από την σαστιμάρα. Κόντεψα να πέσω εγώ μέσα, για να τον βγάλω. Διότι, αφενός έχει την ψύχωση να πιάσει το μπαλάκι και πέφτει οπουδήποτε [μικρότερος, έχει πέσει από ύψος περίπου δύο μέτρων για ένα μπαλάκι, και σε γκρεμό, για να πιάσει ένα κλαράκι που πέταξε ένας μπάρμπας μου, γιατί δεν το ήθελε ο άνθρωπος, και μου τον γύρισε καταματωμένο!!! δεν νοιώθει λέμεεεεεεεεεεε], αφεταίρου δεν έχει συναίσθηση του εδάφους, όταν έχει λοκάρει στο αντικείμενο της τρέλλας του. Και υποψιάζομαι, μήπως σε κάποια από τις δύο προσπάθειες για να βγει, μέχρι να τον βοηθήσω δηλαδή εγώ, τραυματίστηκε. Αλλά...κλασσικός Σώτος...όσο έτρεχε γύρω-γύρω με τα μπαλάκια, ήταν περδίκι. Μόλις το παραμύθι του παιχνιδιού τελείωσε και κρύωσε, του βγήκε το πρόβλημα.
Στην θάλασσα δεν έχει πρόβλημα. Μπαίνει άνετα. Και πολύ πιο άνετα, αν είμαι μέσα κι εγώ. Αλλά, θάλασσα στην Αθήνα, καλοκαίρι, με σκύλο...huge problem...