Τα γηρατειά, μας χτυπούν την πόρτα;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Περαστικά κι απο δω στον αγαπημένο μας Σωτήρη!
Μην ανησυχείς Μαράκι, έχει πολλά κουκουνάρια να κυνηγήσει ακόμα, το ξέρεις :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Το αγόρι, παίρνει τα χάπια του και είναι πύραυλος, αλλά δεν τον αφήνω, εννοείται.
Εγώ λέω, ότι πόρισμα σωστό για το τι έγινε, θα βγει όταν δεν θα είναι υπό την επήρρεια.
Ο γιατρός μας λέει, ότι σιγά-σιγά έτσι θα αρχίσουν να έχουν τα πράγματα, στο εξής.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Το αγόρι, παίρνει τα χάπια του και είναι πύραυλος, αλλά δεν τον αφήνω, εννοείται.
Εγώ λέω, ότι πόρισμα σωστό για το τι έγινε, θα βγει όταν δεν θα είναι υπό την επήρρεια.
Ο γιατρός μας λέει, ότι σιγά-σιγά έτσι θα αρχίσουν να έχουν τα πράγματα, στο εξής.
Ειναι και ανθρωπινα αυτα τα χαπακια?
Γιατι παει καιρος που εχω νιωσω πυραυλος:eek:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ανθρώπινα, prezolon.

Ο Σώτος για τα 23 του κιλά, πήρε 2 μαζί για 5 μέρες, από 1 για άλλες 5 και από 1 μέρα παρά μέρα, για άλλες 5. Προσάρμοσε στα κιλά σου και...καλές πτήσεις...:D

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Μαρια τα ειχα δωσει πριν 2 χρονια στη Λαρα και τα σταματησα γρηγορα γιατι ειχε τρελαθει να πινει νερο, ξυπναγα το βραδυ 2 φορες να την παω τουαλετα. Πολυνερια πολυουρια.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
χμ..
Εδινα και εγώ τέτοια στον δικό μου πριν φύγει. Πριν παραλύσει εντελώς δηλαδή.
Για 1 με 1.5 μήνα έδειχνε καλύτερα, σταματάγαμε, ξαναέπεφτε. Ξεκινάγαμε πάλι να πάρει μπροστά, για ένα διάστημα καλά, μετά ξανακύλαγε. Τελικά άρχισε η πλήρης εξάρτηση από την κορτιζόνη + βέβαια τις παρενέργειες, όπου στο τέλος δεν τον έπιανε τίποτα.

Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει ρε γμτ από την κορτιζόνη;
Για παράδειγμα στη γιαγιά που έχω (14 ετών) όποτε την πιάσουν τα αρθριτικά της ή τη βλέπουμε κάπως να δυσκολεύεται, δίνουμε Μετακαμ. Βέβαια δεν ξέρω αν και αυτό έχει κορτιζόνη μέσα.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Περαστικά σας!
Η Λίζα μας ( ημίαιμο σέττερ) έφυγε στα 17 της, από τα 12-13 και μετά είχαν πέσει πολύ οι ρυθμοί της. Παράτησε τα χοροπηδητά και τα παιχνίδια, βολτίτσα ύπνο και ηρεμία ήθελε μόνο. Περάσαμε 4 χρόνια μέσα στο άγχος, τώρα θα πεθάνει- σε λίγο θα πεθάνει. Τρέμαμε τα καλοκαίρια.. Σου τα λέω για να μην κάνεις τα ίδια. Ζήσε κάθε στιγμή μαζί του, ότι είναι να γίνει θα γίνει, έχει χρόνια μπροστά του ο μούργος.
Για να αντέξει την ζέστη την σκεπάζαμε με μια βρεγμένη πετσέτα. Δεν κουνιόταν ρούπι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Δεν έχω την "πολυτέλεια" να τρέμω κάθε μέρα στο εξής, όσο κι αν..."το θέλω".
Εχω ευτυχώς, άλλους δύο να σκεφτώ :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Το μετακαμ ειναι αντιφλεγμονωδες , για να δινει ο γιατρος κορτιζονη παει να πει οτι δεν αντιμετωπιζεται αλλιως... Καμια φορα δυστυχως ειναι απαραιτητη.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Το μετακαμ ειναι αντιφλεγμονωδες , για να δινει ο γιατρος κορτιζονη παει να πει οτι δεν αντιμετωπιζεται αλλιως... Καμια φορα δυστυχως ειναι απαραιτητη.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

To Metacam λειτουργει-θεωρειται και παυσιπονο σωστα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3