Τα σκυλιά του πολέμου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Mareco, ντροπή.

Έπρεπε να πρόσεχες καλύτερα. Αν τον δάγκωναν;
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του ανθρώπου...
Δεν είναι καθόλου αστείο.
Το χειρότερο που θα μπορούσαν να του κάνουν ήταν να τον μουλιάσουν από τα γλυψίματα. 1000%. Και εννοείται ότι δεν κάνουμε τέτοια αστεία και ότι επενέβην αστραπιαία. Η όλη φάση κράτησε κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου. Και πάντα βάζω τον εαυτό μου στην θέση των άλλων, δίποδων και τετράποδων, μα πάντα όμως :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Τελικα καταφεραν να τα παρουν τα σουβλακια ή τζαμπα η φασαρια?
Οχι βέβαια. Μπήκαν τα πάντα στην θέση τους σε χρόνο dt. Και τα μαλλιαρά και ο φουκαράς και τα σουβλάκια της έριδος :) Δεν θυμάμαι πια, αλλά μπορεί και να έμειναν με την λαχτάρα της μυρωδιάς και μόνο, εκείνη την φορά :)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Παναγιωτη, τι επαθες παλι εσυ παιδι μου και θυμωσες?
...ειναι το δευτερο video με τους ρωσσους.. για κλωτσες. Οι τυποι εχουν κουταβι με φιμωτρο και το αγριευουν.. μονο καφροι, και γενικοτερα το σκηνικο δεν με ενθουσιασε. Δεν λεω για τεχνικες και τετοια πραγματα, μπορει ολα καλα να τα κανουνε. Τον σκυλο μου ομως, δεν τους τον εμπιστευομουν με καμια δυναμη..

Στο 1ο video εντομεταξυ, εχει σε καποια φαση ενα Κ9 σε αποστολη αυτοκτονιας; Στο 1.20 ειναι... Ολα καλα και ωραια, δεν λεω. Commando τα σκυλακια, αλλα οχι να τα στελνουν να ανατιναχτουν..

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
θα ηταν νομιζω πολυ ενδιαφερον να αναφερθουν τα λαθη των Ρωσσων απο καποιον που ξερει
στην ρωσια το εχουν σαν εθιμο πιο πολυ να κανουν τσαμπουκαδες τους σκυλους. οπως ειδατε στο βιντεο , ακομα και εκεινο το τεριερακι το χανε κανει τουρκο! . αλλα αν και καφροι πολλες φορες, ξερουν να περνανε κωδικες στους σκυλους, και δεν ειναι ανεξελενγκτοι...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εγώ έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες εργασίας στην Μόσχα. Καμία σχέση με αυτό που είδαμε στο 2ο τελείως ερασιτεχνικό βίντεο . Κάνουν εξαιρετική δουλειά οι Ρώσσοι (με τις αναγνωρισμένες εξετάσεις από τον όμιλο της χώρας). Όπως όλες τις χώρες όμως, έχουν κι εκείνοι τους "περιθωριακούς" καραγκιόζηδες.

Δεν είναι το σωστό μέρος εδώ για "μαθήματα" εργασίας. Το θέμα (όπως καταλάβατε κι από το βίντεο) είναι αρκετά επικίνδυνο αν δεν ασχοληθείς σοβαρά. Η ημιμάθεια (που θα προέκυπτε από αναφορά των λαθών τους εδώ) είναι το ΠΙΟ επικίνδυνο πράγμα απ' όλα.

Θα προτιμούσα όποιος ενδιαφέρεται για καθήκοντα προστασίας να πάει να γραφτεί σε όμιλο εργασίας και παράληλα να βρεί έναν καλό "μέντορα" να τον διδάσκει σταθερά και μακροχρόνια.

Ο σκύλος με ένστικτα προστασίας που δεν ελέγχεται 100% είναι σαν περίστροφο στα χέρια επτάχρονου παιδιού.

Το να "ψιλοξέρεις" τι κάνεις σ' αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να είναι χειρότερο από το να μην ξέρεις καθόλου!