α) δεν ξέρω το ανέκδοτο με το λιοντάρι και την αλεπού, so please share one way or another
β) Το έχω πει αρκετές φορές, ότι άσχετα από το ύφος, καλό είναι, ειδικά σε ένα φόρουμ (καφενείο δηλαδή), να δίνει κανείς σημασία στο νόημα και να κάνει στην άκρη το ύφος. Έχει και το ύφος, σαφώς, τη σημασία του, αλλά το περιεχόμενο, κυρίως, είναι αυτό που "καίει" ειδικά όταν έχεις να βρεις και να λάβεις πληροφορία για το καλό του τετράποδου συντρόφου σου.
γ) Στο θέμα των κλειδωμένων προφίλ. Αφήνω στην άκρη την ευγένεια και την αγένεια καθώς είναι υποκειμενικά. Θα πάω στο πρακτικό κομμάτι. Είναι φορές που η αναζήτηση με λέξη κλειδί βγάζει τόσα αποτελέσματα που, ειλικρινά, αν είναι να φάω τα νιάτα μου ανοίγοντας 235 ποστ για να βρω αυτό που ξέρω ότι είναι στο θέμα που άνοιξε, π.χ η TARA, που δεν θυμάμαι τίτλο... ζητώ που κάηκα! . Παλιότερα, θα πήγαινα στο προφίλ της TARA (και του κάθε μέλους κάθε Τάρα, Χάρη, whatever) και διαβάζοντας τους τίτλους ξυπνούσε η μνήμη μου. Τώρα, αυτή η επιλογή χάνεται σε κάποια μέλη. Δεν είναι πρακτικό, κυρίως, στο θέμα πληροφορία. Και το φόρουμ είναι εδώ για διαμοιρασμό πληροφορίας για το σκύλο.
Γράφω το καθαρά πρακτικό μέρος και τα ονόματα είναι τυχαία σχεδόν, μόνο χάριν παραδείγματος
γ) Για το θέμα του γκρουπαρίσματος. Ναι, υπάρχουν γκρουπ και γκρουπ, αναπόφευκτα, καθώς υπάρχουν συμπάθειες, αντιπάθειες και ούτω καθεξής. Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η λογική, για να είναι συνεπής με το γούστο του θα πρέπει πέρα από το γκρουπάρισμα συμπάθειας, να αποφεύγει και το γκρουπάρισμα αντιπάθειας. Κάποια άτομα άτομα έχουμε γνωριστεί κι από κοντά κι έχουν επιβεβαιωθεί ή ακυρωθεί τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν διαδικτυακά κι έχουν δημιουργηθεί έως και φιλίες πέρα από τα πλαίσια του κοινού ενδιαφέροντος - σκύλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταυτίζονται απόψεις ανθρώπων που συμπαθούνται, ούτε ότι θα πρέπει, για παράδειγμα, εγώ να στηρίξω το Χ μέλος που έχουμε πολλή καλή σχέση εάν κι εφ'οσον διαφωνώ μαζί του σε κάποιο τομέα.
δ) Πόσο πιο off topic πΧια;