Τα σκυλιά των γειτόνων γαβγίζουν στον δικό μου στη βόλτα του και μου λένε να μη περνάω από εκεί.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Στον @epial απευθυνομουν.
Υπαρχει τροπος να ανατρεξει κανεις σε παλια μηνυματα και με κλειστο προφιλ. Στην αναζήτηση.
Ολη αυτη η κουβεντα μου φαινεται καπως αστεια (αν οχι περιεργη) και μου θυμισε το ανεκδοτο με το λιονταρι και την αλεπου.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
α) δεν ξέρω το ανέκδοτο με το λιοντάρι και την αλεπού, so please share one way or another

β) Το έχω πει αρκετές φορές, ότι άσχετα από το ύφος, καλό είναι, ειδικά σε ένα φόρουμ (καφενείο δηλαδή), να δίνει κανείς σημασία στο νόημα και να κάνει στην άκρη το ύφος. Έχει και το ύφος, σαφώς, τη σημασία του, αλλά το περιεχόμενο, κυρίως, είναι αυτό που "καίει" ειδικά όταν έχεις να βρεις και να λάβεις πληροφορία για το καλό του τετράποδου συντρόφου σου.

γ) Στο θέμα των κλειδωμένων προφίλ. Αφήνω στην άκρη την ευγένεια και την αγένεια καθώς είναι υποκειμενικά. Θα πάω στο πρακτικό κομμάτι. Είναι φορές που η αναζήτηση με λέξη κλειδί βγάζει τόσα αποτελέσματα που, ειλικρινά, αν είναι να φάω τα νιάτα μου ανοίγοντας 235 ποστ για να βρω αυτό που ξέρω ότι είναι στο θέμα που άνοιξε, π.χ η TARA, που δεν θυμάμαι τίτλο... ζητώ που κάηκα! . Παλιότερα, θα πήγαινα στο προφίλ της TARA (και του κάθε μέλους κάθε Τάρα, Χάρη, whatever) και διαβάζοντας τους τίτλους ξυπνούσε η μνήμη μου. Τώρα, αυτή η επιλογή χάνεται σε κάποια μέλη. Δεν είναι πρακτικό, κυρίως, στο θέμα πληροφορία. Και το φόρουμ είναι εδώ για διαμοιρασμό πληροφορίας για το σκύλο.

Γράφω το καθαρά πρακτικό μέρος και τα ονόματα είναι τυχαία σχεδόν, μόνο χάριν παραδείγματος
γ) Για το θέμα του γκρουπαρίσματος. Ναι, υπάρχουν γκρουπ και γκρουπ, αναπόφευκτα, καθώς υπάρχουν συμπάθειες, αντιπάθειες και ούτω καθεξής. Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η λογική, για να είναι συνεπής με το γούστο του θα πρέπει πέρα από το γκρουπάρισμα συμπάθειας, να αποφεύγει και το γκρουπάρισμα αντιπάθειας. Κάποια άτομα άτομα έχουμε γνωριστεί κι από κοντά κι έχουν επιβεβαιωθεί ή ακυρωθεί τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν διαδικτυακά κι έχουν δημιουργηθεί έως και φιλίες πέρα από τα πλαίσια του κοινού ενδιαφέροντος - σκύλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταυτίζονται απόψεις ανθρώπων που συμπαθούνται, ούτε ότι θα πρέπει, για παράδειγμα, εγώ να στηρίξω το Χ μέλος που έχουμε πολλή καλή σχέση εάν κι εφ'οσον διαφωνώ μαζί του σε κάποιο τομέα.
δ) Πόσο πιο off topic πΧια;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
κατεβειτε απο τα καλαμια
τωρα το καλοκαιρι ξερενοντε και σπανε και μπαινουν σε ασχημα σημεια.

@Haris Drazen θα σου πει κατι ο φιλος χωρις κακια
προτιμας την λιγοτερη εκθεση οπως ειπες,την τελευταια βδομαδα που ξαναγραψες εχεις αλλαξει 3 φορες φωτο προφιλ.
μια στο πλαι,μια ξαπλα και μια τωρα τα μουτρακια του...ομορφο φαινεται.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
α) δεν ξέρω το ανέκδοτο με το λιοντάρι και την αλεπού, so please share one way or another

β) Το έχω πει αρκετές φορές, ότι άσχετα από το ύφος, καλό είναι, ειδικά σε ένα φόρουμ (καφενείο δηλαδή), να δίνει κανείς σημασία στο νόημα και να κάνει στην άκρη το ύφος. Έχει και το ύφος, σαφώς, τη σημασία του, αλλά το περιεχόμενο, κυρίως, είναι αυτό που "καίει" ειδικά όταν έχεις να βρεις και να λάβεις πληροφορία για το καλό του τετράποδου συντρόφου σου.

γ) Στο θέμα των κλειδωμένων προφίλ. Αφήνω στην άκρη την ευγένεια και την αγένεια καθώς είναι υποκειμενικά. Θα πάω στο πρακτικό κομμάτι. Είναι φορές που η αναζήτηση με λέξη κλειδί βγάζει τόσα αποτελέσματα που, ειλικρινά, αν είναι να φάω τα νιάτα μου ανοίγοντας 235 ποστ για να βρω αυτό που ξέρω ότι είναι στο θέμα που άνοιξε, π.χ η TARA, που δεν θυμάμαι τίτλο... ζητώ που κάηκα! . Παλιότερα, θα πήγαινα στο προφίλ της TARA (και του κάθε μέλους κάθε Τάρα, Χάρη, whatever) και διαβάζοντας τους τίτλους ξυπνούσε η μνήμη μου. Τώρα, αυτή η επιλογή χάνεται σε κάποια μέλη. Δεν είναι πρακτικό, κυρίως, στο θέμα πληροφορία. Και το φόρουμ είναι εδώ για διαμοιρασμό πληροφορίας για το σκύλο.

Γράφω το καθαρά πρακτικό μέρος και τα ονόματα είναι τυχαία σχεδόν, μόνο χάριν παραδείγματος
γ) Για το θέμα του γκρουπαρίσματος. Ναι, υπάρχουν γκρουπ και γκρουπ, αναπόφευκτα, καθώς υπάρχουν συμπάθειες, αντιπάθειες και ούτω καθεξής. Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η λογική, για να είναι συνεπής με το γούστο του θα πρέπει πέρα από το γκρουπάρισμα συμπάθειας, να αποφεύγει και το γκρουπάρισμα αντιπάθειας. Κάποια άτομα άτομα έχουμε γνωριστεί κι από κοντά κι έχουν επιβεβαιωθεί ή ακυρωθεί τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν διαδικτυακά κι έχουν δημιουργηθεί έως και φιλίες πέρα από τα πλαίσια του κοινού ενδιαφέροντος - σκύλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταυτίζονται απόψεις ανθρώπων που συμπαθούνται, ούτε ότι θα πρέπει, για παράδειγμα, εγώ να στηρίξω το Χ μέλος που έχουμε πολλή καλή σχέση εάν κι εφ'οσον διαφωνώ μαζί του σε κάποιο τομέα.
δ) Πόσο πιο off topic πΧια;
Αυτο που λες με τις συμπαθειες εγω που δεν ξερω κανεναν προσωπικα πιστεψε με το βλεπω οοοολη την ωρα. Στα δικα μου ματια κανει μπαμ παντου. Ειναι νομιζω πολυ δυσκολο μαλλον να μην γινεται γιατι ειμαστε ανθρωποι οχι ρομποτ και αυτοι που το κανουν φαινεται οτι δεν το καταλαβαινουν (και για συμπαθεια και για αντιπαθεια)

Τωρα! αυτο με τα κλειδωμενα προφιλ και που οσοι το εχουν κανει πρεπει να ερθουν εδω στο θεμα που εγινε δικαστηριο και να δωσουν αναφορα νταξει.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: μιλαμε ξεφυγαμε ε;
Δημοκρατια του 2017:barefoot: ή επεσαν πολλοι καυσωνες εφετο;;:LOL::LOL::LOL::LOL:
Ελπιζω να το παρει κανενας χαμπαρι αυτο το θεμα να το κλειδωσει αλλα πιο πριν ελπιζω να ερθουν ολα τα κακα παιδακια γρηγορα εδω να μας πει το καθε ενα γιατι κλειδωσε το θεμα του!! Γρηηηηγορα!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: πωπω να στε καλα πεθανα.. ρεζιλικια πραγματα:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Υπομονη τοτε γιατι ειναι μεγαλο. :p

Ειναι το λιονταρι στην πρωινη αναφορα στη ζουγκλα.
Ελεγχει ολα τα ζωα που ειναι παρατεταγμενα. Ολα καλα, μεχρι που φτανει μπροστα στο λαγο. Τον κοιταζει με υφος και του λεει αποτομα,
- Γιατι δε φορας κρανος;!!!
Και τον αρχισει στις φαπες.

Την επομενη μερα το ιδιο -Γιατι δε φορας κρανος!!;; , την παρα αλλη, Γιατι δε φορας ΚΡΑΝΟΣ!; και ξυλο.
Η αλεπου που ηταν συμβουλος του βασιλια τον πιανει και του μιλαει. -Βασιλια μου, ξερετε, αυτη η ιστορια με το λαγο ... ειναι πως να το πω... λιγο περιεργη.
-Δεν μπορω!! Δεν τον μπορω. Τον εχω αχτι! Οταν τον βλεπω πρεπει να τον δειρω! Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!
-Εχετε δικιο, δε λεω αλλα ξερετε αυτο με το κρανος... Εχει κανει τα αλλα ζωακια να ανησυχουν. Εχουν αρχισει να μιλανε. Ισως εχουμε αναταραχες. Αφου θελετε να δερνετε το λαγο, ισως να βρισκατε μια καλύτερη ... αφορμη..;
-Σαν τι;
-Να πχ στειλτε τον για τσιγαρα. Αν φερει με φιλτρο πειτε του οτι ηθελα αφιλτρα και τοτε ας φαει το ξυλο.
-Ενταξει.

Την επομενη μερα στην αναφορα, το λιονταρι ελεγχει τα ζωα. Φτανει στο λαγο και του γυριζει το ματι αλλα το μαζευει και του λεει,
-Λαγε, πεταξου μια στο περιπτερο να μου παρεις τσιγαρα.
-Με φιλτρο ή αφιλτρα;
...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ!!;;

Οποιαδήποτε ομοιότητα με προσωπα ή καταστασεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. :)

Αγενεις ή οχι, φιλικες προς το φορουμ ή οχι, αυτες ειναι οι επιλογες του ανθρωπου. Δεν αρεσει σε καποιους, πατηστε 'αγνοηστε αυτο μελος'. Δεν ειναι δυνατον 4 σελιδες τωρα να του τη λεμε το πως χειριζεται το λογαριασμο του. Στο κατω κατω λογαριασμος του ειναι!! Κυριολεκτικα και μεταφορικα. :p:p

Last edited:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εγω, παρ οτι μπόρω να καταννοησω το να μην παρουσιασει καποιος το σκυλι του, το να εχει ταυτοχρονως και κλειδωμενο το προφιλ του με ενοχλει και με προδιαθετει αρνητικα!
Τι θα πει προτιμα την λιγοτερη εκθεση;
Αν δεν θελει να εκτεθει, ας φροντισει αυτα που γραφει να μην τον εκθετουν!
Τοσο απλο.
Ισως βεβαια αλλα ηθη να υπαρχουν σημερα και να ειναι αποδεκτοι απο τους νεοτερους οσοι επελεγουν να κρυβονται απ τους συνομιλητες τους.
Εγω ομως ειμαι απ τη γενια που εμαθα να συνομιλω αλλα και να αντιπαρατιθεμαι με καποιον ενωπιος ενωπιω και να υποψιαζομαι (για να μην το εκφρασω πιο χοντρα) οσους φορουν κουκουλες.

Οσο για το...δημοκρατικο δικαιωμα καποιου να κυκλοφορει και να συμμετεχει στην κοινοτητα μας με κουκουλα, το διαβαζω με προβληματισμο και θλιψη!

Last edited:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Εγώ πάλι βλέπω το τελευταίο διάστημα όλο και λιγότερες ουσιαστικές συζητήσεις που να αφορούν τα σκυλιά ενώ αντίθετα ανούσιες συζητήσεις όπως αυτή εδώ να πρωταγωνιστούν.

Κρίμα

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Εγω, παρ οτι μπόρω να καταννοησω το να μην παρουσιασει καποιος το σκυλι του, το να εχει ταυτοχρονως και κλειδωμενο το προφιλ του με ενοχλει και με προδιαθετει αρνητικα!
Τι θα πει προτιμα την λιγοτερη εκθεση;
Αν δεν θελει να εκτεθει, ας φροντισει αυτα που γραφει να μην τον εκθετουν!
Τοσο απλο.
Ισως βεβαια αλλα ηθη να υπαρχουν σημερα και να ειναι αποδεκτοι απο τους νεοτερους οσοι επελεγουν να κρυβονται απ τους συνομιλητες τους.
Εγω ομως ειμαι απ τη γενια που εμαθα να συνομιλω αλλα και να αντιπαρατιθεμαι με καποιον ενωπιος ενωπιω και να υποψιαζομαι (για να μην το εκφρασω πιο χοντρα) οσους φορουν κουκουλες.

Οσο για το...δημοκρατικο δικαιωμα καποιου να κυκλοφορει και να συμμετεχει στην κοινοτητα μας με κουκουλα, το διαβαζω με προβληματισμο και θλιψη!
Συμφωνω μαζι σου και τα ιδια εχω πει και γω. Και, αφου μιλαμε για τις σχεσεις μας :p, αυτο το ποστ ειναι πολυ πιο νηφαλιο απο τα χθεσινα.
Το να σου κρυβεται ο αλλος δειχνει, αν μη τι αλλο, οτι δε σε εμπιστευεται οποτε δημιουργειται εκ των πραγματων αρνητικο κλιμα. Απο την αλλη, ο,τι θελει θα κανει. Και γω, απο κει και περα θα του δωσω την προσοχη και τη σημασια που του αρμοζει.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Για να συνεχιζεται με τοση θερμη το συγκεκριμενο ζητημα, ή βαριομαστε ολοι παρα πολυ ή καποια πραγματα εμεναν θαμμενα και ηρθε η ωρα να βγουν στην επιφανεια. Ελπιζω να μην ξεχασω να απαντησω σε καποιον:
  1. ΑΓΕΝΕΙΑ για μενα (με κεφαλαια γραμματα) ειναι να εχεις ξεκινησει την συζητηση αυτη απο το πουθενα και χωρις καμια αφορμη, αυτος στον οποιον απευθυνεσαι να σου εχει κανει ενα πολυ συγκεκριμενο ερωτημα, εσυ να την κανεις με ελαφρα απο την κουβεντα, να μην απαντας αλλα να πατας like στα posts οσων ειναι με το μερος σου. Εγω με το φτωχο μου το μυαλο φανταζομαι να σκαει και ενα υποχθονιο χαμογελο καθε φορα που κανεις refresh την σελιδα και βλεπεις νεες ειδοποιησεις στο συγκεκριμενο νημα. Αυτο βεβαια ολους εσας που σας ενοχλει τοσο πολυ το κλειστο προφιλ μου, δεν ειδα να σας απασχολει...Για τελευταια φορα λοιπον θετω το ερωτημα: @mareco θα μου αποδειξεις που και με ποιον τροπο με βοηθησε το φορουμ στην επιλογη του σκυλου μου, στα προκαρκτικα και στην περιοδο αναμονης (γιατι απο αυτη σου την προταση ξεκινησαν ολα);
  2. @Orilis σεβομαι την αποψη σου (και γενικα τον τροπο που γραφεις και το ξερεις), θα συμφωνησω μαζι σου, οτι το κλειστο προφιλ δεν βολευει στην αναζητηση παλιοτερων θεματων. Ομως δεν εχω δει αντιστοιχο ζηλο τοσο καιρο (απο τους αλλους εννοω, οχι απο σενα) για τα κλειστα προφιλ μελων του "γκρουπακιου"...
  3. @tasos malinoua το πιστευω οτι εμφανιστηκες ξαφνικα στην κουβεντα χωρις κακια, για αυτο και θα σου απαντησω (γιατι πλεον κρινεται και το ποσες φορες αλλαζεις avatar): Η πρωτη που λες ηταν εδω και μηνες, αλλα προφανως δεν ειχε τυχει να την δεις γιατι ειχα να γραψω αρκετο καιρο. Αυτη τη βδομαδα λοιπον που ξαναμπηκα, την αλλαξα για να βαλω μια πιο προσφατη (την ξαπλα που λες), αλλα την επομενη μερα βρηκα στον υπολογιστη μου αυτη που εχω βαλει τωρα,την οποια και προτιμησα. Οριστε, απολογηθηκα και για αυτο, ελπιζω να σε καλυψα.
  4. @Δημητρα_kme οπως ακριβως τα λες....ας κοψει το νημα ο admin σε ενα ξεχωριστο, να απολογηθουμε ολα τα κακα παιδακια....με σενα και μενα στην επικεφαλιδα...σα δε ντρεπεσαι που εχεις κλειστο το προφιλ σου...
  5. @epial εσυ το εχεις φτασει σε αλλο επιπεδο...κουκουλοφοροι, Κου Κλουξ Κλαν, γνωστοι-αγνωστοι και δε συμμαζευεται. Αφου σε στεναχωρει και σε θλιβει (!) ολο αυτο,πατα το ρημαδι το ignore (αν μου πεις,θα το ανοιξω σημερα για χαρη σου το προφιλ μου, ωστε να απαλαγεις απο μενα) και δες την ζωη πιο ευχαριστα . Ακου "υποψιαζομαι οσους φορουν κουκουλες"...εσυ βρε @epial εισαι που δεν θα περνουσες ξανα με τον σκυλο σου απο τους ανευθυνους-αγενεις-παρανομους γειτονες για να μην τους χαλασεις την ζαχαρενια τους, αλλα τωρα σε εχεις πιασει πρεμουρα να ξεσκεπασεις τις αγενεις και σκοτεινες συνομωσιες του φορουμ; Καπου δεν ταιριαζουν αυτες οι αποψεις...
  6. @betty coltrane πιο αντικειμενικα δε μπορουσε να τα πει καποιος. Ουτε εσενα σου αρεσει το κλειστο προφιλ, μια χαρα, δικαιωμα σου. Καποιοι ομως,οπως βλεπεις,δε μπορουν να σεβαστουν και το (δικο μου) δικαιωμα να το εχω κλειστο... Σκαλωμα οσο δεν παει ("για να μην το εκφρασω πιο χοντρα")...Και το "κρανος" ταιριαζει απολυτα στον παραλογισμο που συζηταμε δυο μερες τωρα...ευχαριστω για την τοποθετηση σου στην συζητηση
  7. Γενικα σας προτεινω να ξεκολλησετε λιγο τον εγκεφαλο σας ορισμενοι, καλοκαιρι ειναι, πηγαινετε σε καποια θαλασσα, βγαλτε μια μεγαλυτερη βολτα τα σκυλακια σας το βραδυ με την δροσια και ασχοληθειτε πιο ουσιαστικα οταν και οσο μπαινετε στο φορουμ (οπως ειπε πολυ σωστα και ο @manolo ). Με αλλα λογια get a real (yours) life και μην ειστε καθηλωμενοι εντος του φορουμ, δεν σας κανει καλο.
Δηλαδη βρηκα λιγο χρονο μετα απο μηνες και ειπα να δω τι ενδιαφερον συζητιεται εδω μεσα, αλλα κατεληξα στο εδωλιο του κατηγορουμενου, ο εγκληματιας κουκουλοφορος που δεν εχω παρουσιασει τον σκυλο μου,εχω κλειστο το προφιλ μου και αλλαξα δυο φορες το avatar...για γελια και για κλαματα μαζι.
Και για να κλεισω (και να σας αφησω στην ησυχια σας), εγω θα συνεχισω τη συμμετοχη μου εδω μεσα, με τον τροπο που μου δινει το δικαιωμα ο κανονισμος του φορουμ και τον οποιο ακολουθω εδω και περισσοτερο απο ενα χρονο, οταν μου επιτρεπει φυσικα και ο προσωπικος μου χρονος. Σε οποιον δεν αρεσει, λυπαμαι...Επαναλαμβανω και επιβεβαιωνω αυτο που ειπε η @betty coltrane: δεν εμπιστευομαι ανθρωπους που δεν γνωριζω προσωπικα και που μαλιστα παρα πολλοι απο αυτους διατηρουν στενες επαφες εκτος φορουμ, δημιουργωντας ομως (ορισμενοι, συνειδητα ή υποσυνειδητα) κλικα και αρνητικο κλιμα εντος φορουμ...
Θα διαβασει το συγκεκριμενο νημα ο ανωνυμος επισκεπτης που δεν εχει γινει ακομα μελος και θα λακισει τρεχοντας. Δεν βοηθατε το φορουμ ετσι παιδια...φιλικα το λεω για εσας που το φορουμ ειναι μεγαλο μερος της ζωης σας...χανετε πελατες...

Last edited:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
καταρχην ξεκαβαλα
και επειδη θεωρεις οτι εγραψα για να στην πω,εγω εγραψα οτι ειχες πει ηδη πριν παρεις ακομα τον σκυλο οτι δεν θα τον παρουσιασεις.
το οτι προσεξα οτι αλλαξες αβαταρ δεν σημαινει οτι σε παρακολουθω,κοιμησου ησυχος το βραδυ, απλα ετυχε,οπως ετυχε να θυμαμαι και τη παραπανω δηλωση σου για την μη παρουσιαση.
μπορει να ειναι και μνημη ξερεις και να μην ειμαι ο αστυνομος μπεκας.

και επειδη τωρα θα σου την πω
οχι ρε φιλαρακι,δεν ζητησες να σου πουν εκτροφειο για να παρεις τον σκυλο σου,οχι φανερα .
ομως για τα λαικ που λες,βρε μπας και ειναι αλλος ο αστυνομος,σκεψου οτι απο αυτους επαιρνες εσυ λαικ οταν με μανια υποστηριζες αποψεις η περιμενες καθε νεο να μπει με σκλι απο ΒΥΒ εδω μεσα για να βγαλεις τον πονο σου,αυτοι οι ιδιοι δινουν τα λαικ τωρα αλλου.
οποτε δε νομιζω να καναν κομμα εναντιον σου (κοιτα που εφτασα)χαχαχαχα
αυτα,φτανουν.
ομως οσο καιρο εσυ περιμενες το σκλι σου και εκρινες ελαφρα την καρδια και εβαζες σε δικαστηρια κοσμο ηταν καλα,τωρα που βγηκε καποιος να το κανει σε εσενα ζητας να μην το κανουν.
ξερεις,δεν παει ετσι το πραμα,γιαυτο ελεγα και στην δημητρα για ατυπο ας πουμε κανονα παρουσιασης σκυλου.βεβαια η δημητρα ειναι νεοπας ακομα και δεν σε ειχε προλαβει.
οπως κρινω ετσι και θα κριθω,ετσι παν αυτα.αν θες να μεινεις στο απυροβλητο κατι κανεις λαθος.

και ξερεις ε;ζουν και αλλοι εξω απο το φορουμ και μπορω να σου πω οτι βασικα χεστηκαν κιολας αν παρουσιασεις τον σκυλο σου,τον τροπο σου κρινουν.

εγω χαιρομαι παντως που ανηκω στην ιδια ομαδα με την μαρεκο,περασαν χρονια αλλα εσυ μας ενωσες,τοσο πολυ που το βραδυ θα παμε και για τσιπουρα.

εχθροι παντου,εδω,εκει και παραπερα.

και για να στην ξαναπω,αφου ετσι ενιωσες εχει καλο πλευ ντραιβ ο μικρος;

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@tasos malinoua ειλικρινα οτι να'ναι...αλλα λεω, αλλα καταλαβαινεις, αλλα λες...απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα. Μονος σου θιχτηκες και μονος σου κανεις επιθεση φιλε...προσπαθησε να ξεχωριζεις ποτε στην λεει καποιος για να του την πεις κι εσυ και ποτε σου απανταει σοβαρα...το μονο που αξιζει σχολιασμου απο το παραληρημα σου ειναι σχετικα με τους BYB. Αν νομιζεις οτι οσες φορες εκραξα οσους αγοραζουν απο BYB, το εκανα για να βγαλω εγω τον πονο μου (ποιον πονο μου;; ), εχεις θεμα...να πιεις και κανενα ποτηρακι παραπανω το βραδυ να πανε τα φαρμακια κατω...
υγ. ποτε δεν εκανα τον δικαστη καποιου...και εχει τεραστια διαφορα να κατακρινεις καποιον στο φορουμ επειδη αγοραζει απο BYB και καποιον επειδη εχει κλειστο το προφιλ του. Δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι την διαφορα,ε...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
ΠΑΙΔΙΑ!

Μπειτε στο δικο μου το προφιλ ρε να ξεχαρμανιασετε,ολα φορα παρτιδα ειναι!

Ο Χριστός κ η Παναγία (που να μουν κ θεουσα?)
Τι παραληρημα ειναι αυτο?
Απο ολες τις πλευρές!

Το ανέκδοτο το εκτιμησα...να πουμε κ άλλα ? :love::X3::D

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
καταρχην δε νομιζω να θιχτηκα απο κατιι εγω,βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα μαλλον.
κατα δευτερον δεν με αφορα αν εχεις το προφιλ σου κλειδωμενο,το εχω και εγω
δεν με νοιαζει αν εσυ η αλλος δεν θελει να παρουσιασει τον σκυλο του.το εχει κανει και αλλος που συμπαθω αλλωστε.

ποιος σου δινει εσενα το δικαιωμα να κρινεις εμενα που εχω σκυλο απο ΒΥΒ και ποιος μου αφαιρει εμενα το δικαιωμα να σε κρινω απο κατι.
οπως δεν υπαρχει κανονας,παρουσιαστε τον σκυλο ετσι δεν υπαρχει κανονας κραξτε τον νεοπα που μπηκε με μπιμποσκυλο.
βλεπεις ομως,επειδη ετσι εχουμε μαθει,παμε οπως μας βολευει,παντα.
γιαυτο αλλωστε κοιταμε ποιος παταει λαικ τωρα στον επιαλ και ξεχναμε οτι ηταν ο ιδιος που παταγε σε εμας οταν κραζαμε.
αλλαξαμε παρεακι τωρα.

τωρα αν εγω κανω λαθος και νομιζω οτι καποιος μου την λεει πχ ασε με να κανω λαθος η βγες και πες κανεις λαθος μεγαλε...τα ειρωνικα προσπαθησε να ξεχωρισεις,μαθε ποτε ετσι η αλλιως δεν με πιανουν.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@tasos malinoua δεν καταλαβαινεις τι λεω, τι να σου κανω...κολλησες τωρα με τα like, χωρις να αντιλαμβανεσαι τι ειπα...χεστηκα ποιος κανει like σε ποιον... η αναφορα μου στα like ειναι οτι παρακολουθει την συζητηση μεν, δεν βγαινει να απαντησει στην ερωτηση μου δε. Το χουμε;
Δεν το χουμε...δεν το χουμε με την επικοινωνια εμεις οι δυο, ασ'το να παει στην ευχη...ομορφα και straight. Κρινε, σχολιασε, χαρακτηρισε, κανε οτι θες, δε μπορω ομως να συνεχισω κανεναν διαλογο, απεχουμε πολυ.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
λογικο δεν ειναι να απεχουμε;
αναφερω απο την αρχη το δικαιωμα σου να κρινεις αλλα να μην κρινεσε.
και οι 2 περιπτωσεις μπορει να ειναι σωστες οι και οι 2 λαθος η λαθος και σωστο αρα χ.
παρολα αυτα ακομα και τωρα στο τελος προτιμας την ειρωνια απο το να μου πεις ποιος κανονας λεει οτι κραζουμε/κρινουμε τον καθε ενα μου μπαινει με μπιμπαδικο σκλι εδω μεσα ωστε να σου δωσω και δικιο.

επειδη ομως οι κανονες δεν υπαρχουν για τετοια θεμματα και επειδη επιλεκτικα διαβαζουμε και απανταμε για τον ιδιο λογο που εκραζες εσυ για τον ιδιο λογο σε κραζουν τωρα.
οποτε,για να τελειωνω,ασε εμενα να μην καταλαβαινω και να ζω στον κοσμο μου και κοιτα εσυ τι σου λενε χωρις να το πας εκει που σε βολευει.