Τα φώτα σας παρακαλώ! Είμαι σε απόγνωση!

joan&mpuraki

Member
25 Μαϊου 2012
20
0
greece
λοιπόν καταρχήν θέλω να πω τα ευχάριστα! Η Μπυρίτσα έχει οίστρο ! διαβασα αρκετά από τα αρθρα αλλά κανένα δεν μου έλυσε τις απορίες. χτες ήταν η πρώτη μας μέρα και όλα ήταν μια χαρά το μόνο περίεργο ήταν οτι ήταν ξάπλα όλη μέρα στο πάτωμα (κάτι που δεν συνηθίζει) και είχε πολύ όρεξη για μάσα! Σημερα αλλάξανε όλα εχει κακή διάθεση και κλαψουρίζει όλη μέρα εκτός του οτι δεν μπορώ να διαβάσω για την εξεταστική ανυσηχώ! επίσης δεν έχει ακουμπήσει το φαγητό της καθόλου!

Υ.Γ κάποιες ερωτήσεις που έχω είναι
1.Πότε έρχετε ο 1ος οίστρος(σε τι ηλικία)?
2.Την Δευτέρα έχουμε το τελευταίο εμβόλιο να την πάω κανονικά ή να το αφήσω για μετά?

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
1) εξαρταται αρκετα απο το μεγεθος του σκυλου και το ρυθμο ωριμανσης του. μπορει να ερθει στους 6 μηνες μπορει και στους 18.
2) πριν πας στον κτηνιατρο, παρε τον τηλ και ρωτα τον. προσωπικα εγω θα το ανεβαλα για μετα τον οιστρο. αλλωστε ηδη νιωθει αβολα, ασχημα, ισως εχει πονακια και περιεργη διαθεση, ας μην εχει και τα του εμβολιου. επισης ειναι κουραστικο για τους κατοχους αρσενικων που θα παρευρισκονται στον κτηνιατρο, να μαζευουν τα σκυλια τους που θα ταραχτουν απο την θηλυκια σου.

η απωλεια ορεξης ειναι πολυ συχνο φαινομενο κατα τον οιστρο. Η δικια μου δεν ετρωγε σχεδον τιποτα για αρκετες μερες.
η ανησυχια και το κλαμα ισως ενταθουν στη διαρκεια του οιστρου (τωρα ειναι στη φαση του προοιστρου οπως θα εχεις διαβασει)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τι εννοεις τη Δευτερα εχει το τελευταιο εμβολιο? Ποσο ειναι η σκυλιτσα ? Αν βασει προηγουμενων ποστ σου ειναι 4,5 μηνων να πατε στον κτηνιατρο...

joan&mpuraki

Member
25 Μαϊου 2012
20
0
greece
Τι εννοεις τη Δευτερα εχει το τελευταιο εμβολιο? Ποσο ειναι η σκυλιτσα ? Αν βασει προηγουμενων ποστ σου ειναι 4,5 μηνων να πατε στον κτηνιατρο...
η αλήθεια είναι οτι έχω ταραχτεί λίγο.... όταν την πήρα και πήγα στον κτηνίατρο να δούμε αν είναι καλά και τα λοιπά τον ρώτησα πόσο είναι και την υπολόγιζε γεννημένη αρχές Φεβρουαρίου! Μπορώ να πω οτι έιμαι σχεδόν σίγουρη οτι είναι πιο μεγάλη γιατί κάποιες κοπέλες από το ΤΕΙ μου ειπαν οτι την είχαν παρει στο σπίτι τους για 3 ώρες(δεν το σχολιάζω) κάπου στο Ιανουάριο και ήταν ήδη 45 ημερών.(μάλλον) Τα δοντάκια της τα έχει αλλάξει. ΑΧ! εχω μπερδευτεί πάρα πολύ και πραγματικά θέλω να είμαι μια καλή μαμά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω! να πάρω τον γιατρό μας οκ! αλλά τι να του πω?!?!? ούτε εγώ ξέρω!