Τελικά τι παίζει με το τρένο?


ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Καλησπέρα παιδιά! Διάβασα κ τα προηγούμενα ποστ αλλά δεν έβγαλα άκρη! μπήκα στο σαιτ της τραινοσε κ διάβασα τους ορους μεταφοράς! εδώ κ το λινκ http://www.trainose.gr/sites/default/files/news/uploads/oroi_metaforas_epivatwn2.pdf στις σελίδες 9 και 10 τα άρθρα 9 κ 10 αντίστοιχα λένε πως τα κατοικίδια μπορούν να ταξιδέψουν αν δεν έχουν προβλημα οι υπολοιποι επιβάτες(???) αλλιώς μεταφέρεται στη σκευοφόρο! ας ελπίσουμε οτι δεν θα πέσουμε σε κανα χαζό για αρχή κ μετά εχω αλλη μια απορία! στο αρθρο 9 λέει πως οι μικρόσωμοοι σκύλοι μπορούν να ταξιδεψουν χωρίς crate! δεν διευκρινίζει όμως τι εννοούν μικρόσωμα κατοικιδια! α κ μια καφρίλα που γραφουν είναι πως σε περίπτωση μεταφοράς με λεωφορειο τα κατοικίδια μπαίνουν στις αποσκευές! οποιος γνωριζει κατι παραπανω παρακαλώ να βοηθήσει!
 


LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
33
Θεσσαλονίκη
Σε κτελ μπορεί να μπεί αν είναι κάτω απο 8 κιλά μαζί σου.Σε τρένο μπαίνει νομίζω πληρώνοντας δίπλη θέση με crate ως κάποιες διαστάσεις.Καλό είναι να πάρεις να κλείσεις θέσεις πιο πριν και να ενημερώσεις οτι υπάρχει κατοικίδιο όχι να πας έτσι γιατί μπορεί να τύχουν πολλά(κανένας περίεργος οπώς λες ή ακόμη και να μη σε βάλουν μέσα)

ps:μικρόσωμα κατοικίδια=κατοικίδια κάτω των 8-10 κιλών
 


ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Σ'ευχαριστω Λένα! Σε περίπτωση που έχω κανει ηλεκτρονική κράτηση ομως βλέπω να τρώω κανα παλτό! δηλαδή τώρα που ο μικρός είναι 7κ ακόμα μπορώ να τον έχω στα πόδια μου κ όχι στο crate? Α άσχετο αλλά κ σήμερα στα ΚΤΕΛ σε μια φίλη μου της είπαν στις αποσκευές τα κατοικιδια!λολ!
 


LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
33
Θεσσαλονίκη
Καλύτερα να έχεις μαζί σου και το crate για να αποφύγεις τις ενοχλήσεις στο ταξίδι σου.Εγώ μετά απο αυτά που άκουσα για τα ΚΤΕΛ δεν νομίζω να τα προτιμήσω για μεταφορά κατοικίδιου τουλάχιστον.
 






panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
52
Β.Α Αττική
Το άρθρο 10 μιλάει για τα μεγαλόσωμα.
Εντάξει ακίνδυνα είμαστε, φίμωτρο φοράμε, τι είναι αυτό το διαμέρισμα που πρέπει να νοικιάσουμε δεν κατάλαβα.
Στην γραμμή Αθήνα - Χαλκίδα που γνωρίζω για παράδειγμα ώρες αιχμής γίνεται "πάτα με να σε πατώ"!
 


ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Εγω πάντως μιλάω για διαδρομή Θεσσαλονίκη Κόρινθο κ επειδή μιλάμε για 7 ώρες ταξίδι δεν ψήνομαι να μου τύχει καμια μαλακία.. κ οι κανονισμοί της τραινοσε έχουν πολλές ασάφειες!!! τελοσπάντων θα πάω απο εκεί να ρωτήσω μπας κ βγάλω ακρη! ευχαριστω πάντως!