Γιατι κοκκινίζεις καλε? Και προπερσι να ήταν, ο Robbie δεν παυει να μας αρέσει ποτε
για το δικο σου γαμο δε μιλας? τι σχεση εχουν οι αλλοι??και γω θελω αλλα θα με κοροιδευουνε!!!
κοιτα η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις κιτς....κατι διακριτικο....ενα κοκαλακι περιποιημενο...ουτως η αλλως θα κανει αισθηση η παρουσια τους και τιποτα να μην εχουν πανω τους...χαχαχα και γω απο τωρα κοιταω "νυφικα" για σκυλακια,για μενα οχι ! Θα ειναι πολυ ωραια εμπειρια με τα ζουζουνακια μας μαζι ,αλλα σιγουρα θα εχουν να το λενε μετα οι συγγενεις που δε ξερουν τι εστι σκυλος στο σπιτι .
Αυτον μαστουρωμενο τον θες η νηφαλιο;;εγω θαθελα ναμουν το ...αδεσποτο στον γαμο του ρουμπι...και η νυφη ναμουν δεν με χαλαγε
χαχαχαχαΑυτον μαστουρωμενο τον θες η νηφαλιο;;![]()
Τι σε νοιάζει παιδί μου???αλλα σιγουρα θα εχουν να το λενε μετα οι συγγενεις που δε ξερουν τι εστι σκυλος στο σπιτι .
Μιλας πολυ σωστα! Ομως....Παιδια μην πάρετε τα σκυλιά στο γάμο σας... Θα ταλαιπωρηθούν! Πρώτον, δεν θα είναι μαζί σας καθόλου, θα είναι με συγγενείς ή φίλους σας (οι οποίοι θα είναι και ντυμένοι, χτενισμένοι κ.λπ και μόνο πατούσες σκύλων δε θα θέλουν). Εσείς θα είστε τρελά απασχολημένοι. Δεύτερον ΑΥΤΑ θα θέλουν να έρθουν εκεί που είστε ΕΣΕΙΣ, θα πήξουν με τόσο κόσμο, φασαρία, φωνές, μπορεί να αρχίσουν να γαυγίζουν και τέλος πάντων υπάρχει περίπτωση να περάσουν καλά? Για μένα όχι! (γνώμη μου ε??)