Τετράποδα παρανυφάκια...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Πάντως αν είχα τη μικρή πριν από το γάμεο στάνταρ θα ήταν και αυτή εκεί!! Γουστάρω τρελά την αγέλη με το ζευγάρι!! :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν ο γαμος. Μπορεί να είναι λίγο σαλταρισμένος αλλα σίγουρα ταλαντουχος και πολύ φιλοζωος. Ωραιο ζευγαρι :D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αμα θελεις Κατερινα να το κανεις και ασε τους αλλους να λενε.
Πιστεψε με θα αισθανθεις πολυ ομορφα!!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
χαχαχα και γω απο τωρα κοιταω "νυφικα" για σκυλακια,για μενα οχι ! Θα ειναι πολυ ωραια εμπειρια με τα ζουζουνακια μας μαζι ,αλλα σιγουρα θα εχουν να το λενε μετα οι συγγενεις που δε ξερουν τι εστι σκυλος στο σπιτι .

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χαχαχα και γω απο τωρα κοιταω "νυφικα" για σκυλακια,για μενα οχι ! Θα ειναι πολυ ωραια εμπειρια με τα ζουζουνακια μας μαζι ,αλλα σιγουρα θα εχουν να το λενε μετα οι συγγενεις που δε ξερουν τι εστι σκυλος στο σπιτι .
κοιτα η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις κιτς....κατι διακριτικο....ενα κοκαλακι περιποιημενο...ουτως η αλλως θα κανει αισθηση η παρουσια τους και τιποτα να μην εχουν πανω τους...
ρε σοβαρα θεματα πιασαμε:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Παιδια μην πάρετε τα σκυλιά στο γάμο σας... Θα ταλαιπωρηθούν! Πρώτον, δεν θα είναι μαζί σας καθόλου, θα είναι με συγγενείς ή φίλους σας (οι οποίοι θα είναι και ντυμένοι, χτενισμένοι κ.λπ και μόνο πατούσες σκύλων δε θα θέλουν). Εσείς θα είστε τρελά απασχολημένοι. Δεύτερον ΑΥΤΑ θα θέλουν να έρθουν εκεί που είστε ΕΣΕΙΣ, θα πήξουν με τόσο κόσμο, φασαρία, φωνές, μπορεί να αρχίσουν να γαυγίζουν και τέλος πάντων υπάρχει περίπτωση να περάσουν καλά? Για μένα όχι! (γνώμη μου ε??)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παιδια μην πάρετε τα σκυλιά στο γάμο σας... Θα ταλαιπωρηθούν! Πρώτον, δεν θα είναι μαζί σας καθόλου, θα είναι με συγγενείς ή φίλους σας (οι οποίοι θα είναι και ντυμένοι, χτενισμένοι κ.λπ και μόνο πατούσες σκύλων δε θα θέλουν). Εσείς θα είστε τρελά απασχολημένοι. Δεύτερον ΑΥΤΑ θα θέλουν να έρθουν εκεί που είστε ΕΣΕΙΣ, θα πήξουν με τόσο κόσμο, φασαρία, φωνές, μπορεί να αρχίσουν να γαυγίζουν και τέλος πάντων υπάρχει περίπτωση να περάσουν καλά? Για μένα όχι! (γνώμη μου ε??)
Μιλας πολυ σωστα! Ομως....
στη παραλια του Κουφονησιου ο,τι θελει ας κανει η δικια μου:p (οπερ σημαινει οτι θα ειναι μονιμως στο νερο!!!)
ενταξει στο εκκλησακι θα κατσει στο δωματιο....

το σεναριο ειναι ετοιμο! ο παραγωγος με τα φραγκα λειπει!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!